Eğitim & Kariyer Hangi üniversitenin, hangi bölümünde okumak isterdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor ben mimar sinan gsf fotoğrafçılık isterdim Güncellemeler+1 yıl ama trakya da pr okuyorum anaıaj Hangi üniversitenin, hangi bölümünde okumak isterdiniz? Cevapla Üniversite Soruları Fotoğraf Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Moldovyapapatya Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 848 cevap paylaştı. Ben Hacattepe grafik tasarım ya da fotoğrafçılık Maalesef ki sağlıkçı oldum mutlu değilim gibi 0 1 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Laboratuvar bölümü de okuyabilirdim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. İngiltere isterdim. 0 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Boğaziçini isterdim. Hayaller Boğaziçi hayatlar Arel😂 2 0 Yorumla
Utukk_aann Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 88% +1 yıl Hayat üniversitesinin ticaret para ekonomi bölümünde yani günümüz üniversitelerinde değil bizzat piyasada yetişen olmak isterdim 1 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 387 cevap paylaştı. şu an uni adını bilmem ama güzel bir yerde olan. Pilotluk eğitimi alacağım bir okul olmasını isterdim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İgsallah yazdık Medipol u ilk sıraya çıkarsa okucaz 1 3 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Medipol özel üniversite mi? Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla
Epoch Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl İngiltere de motorsporları mühendisliği üzerine y. Lisans ve master yapıp hayranı olduğum yarış araçlarının mühendisliğini yapmak isterdim. 1 0 Yorumla
_Versace_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Yeditepe veya Acıbadem'de herhangi bir bölümde okumak isterdim 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Gs Üniversitesi hukuk tabi ki de İlber Ortaylının öğrencisi olmak güzel olurdu. 1 0 Yorumla
Sare20 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 53% +1 yıl Nolursa olsun ama kesinlikle yurtdışında okumak isterdim mesela İngiltere 1 0 Yorumla
bttryflyx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Yurtdışında iyi bir üniversitede iyi ve sevebilecegim bir bölümde 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Medipol sağlık okumak isterdm ya da koç ama bil bakalm ne eksik 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Itü mühendislik ama hiç ilgim yok sadece adı icin itü oldugu icin 1 0 Yorumla
bırakamıyorum7 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl tıp fakültelerinde kadın doğum uzmanı veya hemşirelik bölümlerini okumayı çok istiyordum 0 1 Yorumla bırakamıyorum7 +1 yıl libido yüksek bundan dolayı hangi bölümde kız fazla ise o bölümü okumak istiyorum Yorumla
Madambovary28 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Mimar Sinan'da okumak isterdim ben de. 2 2 Yorumla BlackSail +1 yıl Öpaj Yorumla Madambovary28 +1 yıl @BlackSail anlamadım Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 880 cevap paylaştı. Galatasaray Üniversitesi Felsefe 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 558 cevap paylaştı. Okumak istemem artık kafa mı kaldı mk djsjs 1 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Koca evi üniversitesi aşçılık bölümü 2 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 519 cevap paylaştı. Ankara hukuk istiyordum. 0 0 Yorumla
soru_canavarı Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Okuduk ve bitti jdjdjdjd 0 1 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Ne okudunuz Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. yıldız teknik makina 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 577 cevap paylaştı. İstediğim yerdeyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ben Hacattepe grafik tasarım ya da fotoğrafçılık
Maalesef ki sağlıkçı oldum mutlu değilim gibi
Laboratuvar bölümü de okuyabilirdim
İngiltere isterdim.
Boğaziçini isterdim. Hayaller Boğaziçi hayatlar Arel😂
Hayat üniversitesinin ticaret para ekonomi bölümünde yani günümüz üniversitelerinde değil bizzat piyasada yetişen olmak isterdim
şu an uni adını bilmem ama güzel bir yerde olan. Pilotluk eğitimi alacağım bir okul olmasını isterdim
İgsallah yazdık Medipol u ilk sıraya çıkarsa okucaz
Medipol özel üniversite mi?
evet
Evet
İngiltere de motorsporları mühendisliği üzerine y. Lisans ve master yapıp hayranı olduğum yarış araçlarının mühendisliğini yapmak isterdim.
Yeditepe veya Acıbadem'de herhangi bir bölümde okumak isterdim
Gs Üniversitesi hukuk tabi ki de İlber Ortaylının öğrencisi olmak güzel olurdu.
Nolursa olsun ama kesinlikle yurtdışında okumak isterdim mesela İngiltere
Yurtdışında iyi bir üniversitede iyi ve sevebilecegim bir bölümde
Medipol sağlık okumak isterdm ya da koç ama bil bakalm ne eksik
Itü mühendislik ama hiç ilgim yok sadece adı icin itü oldugu icin
Fransa'da bi okul farketmez Fransız kadınları güzel oluyor
tıp fakültelerinde kadın doğum uzmanı veya hemşirelik bölümlerini okumayı çok istiyordum
libido yüksek bundan dolayı hangi bölümde kız fazla ise o bölümü okumak istiyorum
Mimar Sinan'da okumak isterdim ben de.
Öpaj
@BlackSail anlamadım
ODTÜ'de İnşaat mühendisliği isterdim
Galatasaray Üniversitesi Felsefe
Okumak istemem artık kafa mı kaldı mk djsjs
Koca evi üniversitesi aşçılık bölümü
İstanbul üniversitesi spor bilimleri fakültesi
Doktor ya da mühendis😅
Güzel sanatlar
Ankara hukuk istiyordum.
Hiçbir üniversite. Okul zaman kaybı.