Kaç para maaş alıyor ve işe girince ona işi öğrettilermi Sende yeni başladıysan elinn yavaş olmas normal bnde 17 yaşnda tekstilde çalışmıştm sayım eksik olunca molamda sayıyı tamamlardm
Ya bende modelist olarak iş arıyormda tecrübem yok ama ondam sordum Bence yanlış yaptığın bişey yok 1 saatte senden ne kadar istiyotlar diyelm 10 senn yapabildiğğn sayı 7 ise hergün her saat 1 tane fazla yapmaya bak stres yaptıkça daha hızlı yapaym derken telaş yapabilirsn önündeki arkandakine bakma sen kendinle yarış
Dimi kız ya bende öyle diyom tekstil şehri bursasa 2 tane ilan inşallah bulurum tez vakitte Aynn molanı yap sadece kendinle yarş Hayatta başarılar umarm çok güzel yerlere gelirsin❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Değmez
Neden oyle dedın ben sevıyorum bu işi
Fabrikada modelist var mı
Özel bi yerde çalışıyorum modelistimiz var
Kaç para maaş alıyor ve işe girince ona işi öğrettilermi
Sende yeni başladıysan elinn yavaş olmas normal bnde 17 yaşnda tekstilde çalışmıştm sayım eksik olunca molamda sayıyı tamamlardm
Modelistim iş sahibim yuklu mıktarda alıyordur ama iş öğretmeye vaktı yoktur yoğun yani inşallah bende hızlanırım ya neyı yanlıs yapıyorum onu cozsem
Ya bende modelist olarak iş arıyormda tecrübem yok ama ondam sordum
Bence yanlış yaptığın bişey yok 1 saatte senden ne kadar istiyotlar diyelm 10 senn yapabildiğğn sayı 7 ise hergün her saat 1 tane fazla yapmaya bak stres yaptıkça daha hızlı yapaym derken telaş yapabilirsn önündeki arkandakine bakma sen kendinle yarış
Cok tesekkur ederım yardımcı oldunuz motıve oldu en azından modelıst olarak işkurdan faln bulabılırsın iş hangı sehırdesınız acaba
Bursada hep bakıyomda 2 3tane ilan ya var ya yok İstanbul'da ise 70 e yakın ilan var 🥺🥺
Dedim ya ben molamda sayıyı tamamlardm diye sen sakın molanda çalışma molanda güzelce dinlen zaten makinede belin ağrıyor
Bursada cok olması lazım aslında sen yınede aradtır bulursun inşallah
Tamam kendımle yarısıyorum molamda mola yapıyorum 🩷
Dimi kız ya bende öyle diyom tekstil şehri bursasa 2 tane ilan inşallah bulurum tez vakitte
Aynn molanı yap sadece kendinle yarş
Hayatta başarılar umarm çok güzel yerlere gelirsin❤️
Sende istediğin işi bulursun inşallah 🙏🏻 cok teşekkür ederim 🩷
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!