Bundan 3 ay önce aşırı derecede yoğunluk vardı bütün bayilerde Ama son bir aydır kredideki kısıtlamalar sıfır araçtaki üretim sayısını fazla olması artık piyasanın doyuma ulaşması ve aynı zamanda ikinci el araçlardaki yani sıfır alınıp 2 el gibi satılmaya çalışan araçlardaki kriterlerin değişmesiyle birlikte al satçıların azalması bunun sonucunda da bayilerde Artık yavaş yavaş sıfır araç bulabiliyorsunuz gidip bakabilirsiniz yani bundan bir ay önce 2 ay önce 3 ay önce randevulu gidebiliyordun ya Bak ben sıfır araç aldım 10 tane adam devreye soktum bundan 4 ay önce aldım
0
6 Yorumla
Soran
11 ay
Ben işe başlıyacam da kia bayisinde o yüzden soruyorum müşteri çok mu olur gün içinde yoksa az mı?
Ha anladım Şöyle ki yani Türkiye'de halen araç bir yatırım aracı olarak kullanılıyor o sebeple yoğunluk ister istemez vardır ama bu yoğunluk bundan 2-3 ay öncesi kadar değil tabii ki alışırsınız Merak etmeyin kafanıza takmayın biraz Relax olun bir şekilde işi öğrenirsiniz Bu arada hayırlı uğurlu olsun
Yani gün içerisinde müşteri gelirdi ama artık alan olur mu eskisi kadar sirkülasyon olur mu bilmiyorum Peki daha önce sen hiç satış temsilciliği yaptın mı tecrübe var mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Bundan 3 ay önce aşırı derecede yoğunluk vardı bütün bayilerde Ama son bir aydır kredideki kısıtlamalar sıfır araçtaki üretim sayısını fazla olması artık piyasanın doyuma ulaşması ve aynı zamanda ikinci el araçlardaki yani sıfır alınıp 2 el gibi satılmaya çalışan araçlardaki kriterlerin değişmesiyle birlikte al satçıların azalması bunun sonucunda da bayilerde Artık yavaş yavaş sıfır araç bulabiliyorsunuz gidip bakabilirsiniz yani bundan bir ay önce 2 ay önce 3 ay önce randevulu gidebiliyordun ya Bak ben sıfır araç aldım 10 tane adam devreye soktum bundan 4 ay önce aldım
Ben işe başlıyacam da kia bayisinde o yüzden soruyorum müşteri çok mu olur gün içinde yoksa az mı?
Ha anladım Şöyle ki yani Türkiye'de halen araç bir yatırım aracı olarak kullanılıyor o sebeple yoğunluk ister istemez vardır ama bu yoğunluk bundan 2-3 ay öncesi kadar değil tabii ki alışırsınız Merak etmeyin kafanıza takmayın biraz Relax olun bir şekilde işi öğrenirsiniz Bu arada hayırlı uğurlu olsun
Gün içinde birkaç müşteri gelir herhalde demi en kötü ihtimal🤣 nekadar çok satarsak o kadar prim kazanırız ondan şaaptım🤣🤣
Yani gün içerisinde müşteri gelirdi ama artık alan olur mu eskisi kadar sirkülasyon olur mu bilmiyorum Peki daha önce sen hiç satış temsilciliği yaptın mı tecrübe var mı
Tecrübe sıfır😅😅 ama ben ilk önce resepsiyonda başlıycam 3-4 ay sora satış departmanına alcaklar
Anladim. hadi insallah. Basarilar
Yüzüne bakmiyorlar kimsenin artık eskisi gibi valla gir kebap iş şuanda
Nasıl yani?
Kıa kore malı güzel marka araç piyasası ve ustası parçası ülkemizde bulunur
Ben kapattim aylar geçti geldim aynı soru bu azimde olan bir kız gerçek den değer 😃😃
dolu olur iş olur iyi olur hem zaman geçer hemde para kazanırsın
Nekadar çok satış o kadar çok para😬
Aynen öyle zaten satış yoksa seninde işin yok orada
Bu aralar sıfır da yoğunluk düştü deneyin şansınızı tam sırası
Yok ben çalışmaya başlıycam kiada ondan sordum müşteri olur mu hergün diye
Sürekli geleneksel olur ama sürekli alan çıkar mı bilmiyorum zaten şu an sıralar da bekliyor herkes bence başlayın eğer sosyal biriysen güzel is
Yoğun ya şu ara araç yetişmiyor
çok olmuyo dedik ya:)
Arabamı var yogun olsun 😀
Hangi il
bedava maaş mı alacaksın
O ne demek🤣
iş vardır illaki
Kimse olmaz
iyidir hyundai gibi
Hyundai gibi olmaz ya hyundai çok yoğun
ikizi kardeş firma
Nasıl yani😬
ikisi beko arçelik gibidir
O zaman yoğundur, iyi bari zaman geçer 🤣 peki hangisi daha çok tercih ediliyor?
denk inam
ama kıa da harika dır
yaş kaç
teklifi eden kim
Globals kia firması, resepsiyonda olcam da o yüzden merak ettim yogunluk nasıl olur
dilsiyonun harika ol alı
Kendi yazdıgından bişi anlıyormusun
diksiyonun HARİKA OLMALI
Valla herşeyim harika açıkçası🤣🤣
nasılll basenler mankensi gibi mi
boylu birisi msn
fort nas oto da harika bir eleman war
Hadi ya nasıl anlatsana biraz 🤣🤣
yüzü bebksi
pürüzüüsz sade gelin gibi
sade lik harika boy konuşma üst seviye
Iyy bebeksi suratları sevmem🤣kemikli ve çekici suratları severim🤣