ben hep doktor ya da polis olmak istiyor dum şimdi de paramedik sbkznxnx
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İtfaiye, ressam
Olmak istiyordum. ressamlık en byük hayalimdi😂😂 saçma sapan şiirler yazardım akrostüş bölümüne türkçe kitabında ressamlıkla alakalı. İtfiyeyide evimizin önünde bi yangın olmuştıo zaman bide manavgat merkezli yangında burdakiormanlar yandı o zaman bu meslek çok hoşuma gitmeye başlado ama zor bir kadın olarak yapamayacağımı düşünüyorm ailemde istemiyor.01 Yorumla- +1 yıl
Bence hayallerinin peşinden koş işte o zaman istediğin her şey gerçek olabilir
En İyi Cevaplar
Ben ressam olmak isterdim çünkü doğuştan ilkokul ortaokul bütün okul beni ressam bilirlerdi ama tam tersi bu doğuştan yeteneklerimde orta okul sonunda çıktı şimdi şuanda şarkı sözü yazarı müzik yapımcısı senaryoculugum var oda okumadan düşünün bunlar doğuştan ama önüme fırsatlar çıktı babam çok sağolsun bırakmıyor ki ilerliyim
04 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılBen büyüyünce bir meslek sahibi olmam gerektiğini bilmiyordum. Yer içer gezer tozar yaşar gideriz diye düşünmüştüm. Lise üçe geçince anladım ansjsns o zamanki hedeflerim de şu an gerçekleşti bir nevi
03 Yorumla- +1 yıl
Şeyma subaşı olmak istiyormuşum ama olamadım işte sjsjs
Sağlıkçı olmak istiyordum ama hastalarla da çok yüz göz olmak istemiyordum tıbbi sekreter oldum
Pilot olup uçmak istiyordum şimdi tekelim var milleti ucuruyorum
12 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
94Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılVeteriner olmak isterdim her zaman
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Küçükken, mafya olmak isterdim. Güçlü olmak, çevremdekileri sevdiklerimi ve güçsüz olanları korumak kollamak için, güçsüz olanlara güç olmak için! 😅
Mafyalar güçlüydü, polis sokaktaki insanları ihtiyacı olan insanları korumuyordu ve hâlâ korumuyorlar. Adalet zayıf, güçlülerin elinde, güçsüzler eziliyor. Çevremde ya da iş gereği sürekli geziyorum, zorba insan çok!
Canları cehenneme hepsinin!
Mafya olamadım, motorlu kurye oldum, abi oldum. Elimden geldiğince koruyorum sevdiklerimi ama tanımadığım kişileri, herkesi mümkün olduğunca, gücüm yettiğince, her nevi, her türlü!
Ben çok ezildim ama çevremdeki çocukların ezilmesine izin vermiyorum!
Sistem, düzen zoruma gidiyor...
00 YorumlaÇocukken futbolcu olmak en büyük hayalimdi ama büyüdüğümde Web Tasarımcı ve bir tekniker oldum. Şimdi Web Tasarımı ve Programcılığı sertifikam var ayriyeten üniversiteden Web Tasarımı ve Kodlama ön lisans mezunu olduğum için tekniker belgem var.
10 Yorumla
+1 yılAstronot olmak isterdim.
Sonra deniz subayı olmak istedim.
Bilgisayar programcılığı okudum, karakalem çalışmalarım var.
Ama meslek olarak kaynakçılık yapıyorum.10 Yorumla
+1 yılİtfayeci neden diye sormayın kahraman gibi gelirdi o zamanlar bana ama mimar olduk buda iyi bence sonradan neden döndüm bilmiyorum...
20 Yorumla
+1 yıl4 yaşımdan bu yana görsel sanatlara olan yeteneğimden ötürü başka bir iş yapmayı hiç düşünmedim, başka hiç bir işte yapmadım :)
20 Yorumla
+1 yılÇocukken vampir, cadı, büyücü, prenses, dansöz, dansçı, sanatçı, ressam, esnaf ne gördüysem olmak istiyordum yani her gün başka bir mesleğe ilgi duyuyordum.
31 Yorumla- +1 yıl
Aynı ben hala da öyle düşünüyorum.
Eee sen ne oldun
Doktor derdik baska birsey bilmezdik. Hastaneden baska yerde bilmezdik. Bundan dolayi olsa gerek. Ama simdi cok daha fazla secenek var. Yazilim, yapay xeka, çip, uzay teknoloji, gibi
05 YorumlaBen küçükken civciv🐥 ve tavşan🐰olmak isterdim😅Şu anda hala insan olarak takılıyorum ama ilerde her şey değişebilir😁
20 Yorumla
+1 yılBirisi sormuştu bana büyüyünce ne olacaksın diye adam olacağım demiştim 😊 oldukda çok şükür ama hayalim imam olmakdi hayat şartları bize başka şeyler sundu hayatımdan memnunum işimi de Çok seviyorum
02 Yorumla- +1 yıl
şu anki isiniz ne
- +1 yıl
İnşaat da kalıpçı diye bir meslek var 2 sene öncesine kadar bu mesleğin ustalığını yapıyordum şu an 6 şehir de kendi işimi yapıyorum çalışmıyorum beden olarak hesap kitap işi ile uğraşıyorum maaş olarak biraz fazla yurt dışı cvlerim filan var hepsi avantaj
Iyyy çok gerekliymiş gibi öğretmen olmak istedim yaaa kdlkflf
Parçalardım o çocukları ben kdlfkfl
04 Yorumla
+1 yılBen doktor ama ne zaman ki annemin yaptıkları bakıyorum doktorlardan ve hemşirelerden nefret ediyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Babamın böbrek yetmezliği vardı ben babamla ilgileniyordum o zamanlar kaç yaşındaydım biliyor musun 12 12 yaşında ben olgunlaştım yemek yapmayı babamla birlikte hastaneye gitmeyi diyalize bağlanırken onun yanında olmayı annem babamı aldatırken babam üzülmesin diye susmayı öğrendim tabii bir de babamla annem ayrılırken mahkeme süreci var o da ayrı bir dert babamın nakil süreci ayrı bir dert böbreklerinin babana uyması ama reşit olmadığın için veremiyor olman ayrı bir dert Türkiye'nin berbat kanunu babanın gözünün önünde eriyip gitmesi ayrı bir dert hastaneye köşelerinde ben ölümü gerçekleşmiş ailelere yalvarmak ayrı bir dert babama nakil için bulmak onlara yalvarmak daha hangisini anlatayım sana ayrıca annem hemşire olduğu için ve doktor sevgilisi olduğu için bütün hemşire ve doktorlardan nefret ediyorum
+1 yılKüçükken Elektrik Mühendisi olacam derdim Elektrik Teknikeri oldum. Mühendisliğide kazanmıştım ama bulunduğum ilde ikinci öğretim kapandığı için okumak nasip olmadı.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılAmcamın kızı muhasebe okurken,
"Sende muhasebe okursun. Birlikte büro açarız " demişti.
Muhasebeci olacağım derdim. Oldum da.
Ama sonradan 🤣00 Yorumla Akıl ünlüsü olmak istiyordum, gazetecilik okudum. Hedefime ulaşma yolum yarıda kaldı. Psikoz hastalığı çıktı. Akıl konusunda devam ediyorum. Ünlülük bu sağlıkla zor gibi.
00 Yorumla
+1 yılHepsini sıralıyım polis, doktor, dedektif, gazeteci, sporcu, ressam nedense hep bir çok şeyle uğraşmak istemiştim
12 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle
- +1 yıl
@Kullanıcıxyz kanka biz fazla hayalperestiz belki de çok aktif olduğumuz için
+1 yılÇocukluğum olmadı ki hayallerim olsun.
Şimdi çok şükür güzel bir işim var. Memnunum ve mutluyum.02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler.
+1 yılBelediye çöp kamyonlarına asılan çöp temizlik elemanı olmak istiyordum 😂 Arkaya asılmaları çok hoşuma giderdi. Mimar oldum :)
02 Yorumla- +1 yıl
Hahaha ben de yalnız olmadığıma sevindim 😬
Boksör olmak istiyordum doktor oldum efendim. Boks ile gene uğraşıyorum ama esas mesleğim değil.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. Güzellik hedefi bulmak ama bazında güçlük oluyor o güçlüğü rağmen hedefe ulaşmakta ayrı bir mutluluktur bende o hedefe ulasanlardanim
00 YorumlaBir halt olmak istemedim. Küçüklüğümden beri neden dünyaya geldim diye soran bir velettim.
01 Yorumla
+1 yılogretmen olmak isterdim Şu an alman dili ve edebiyati okuyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederiim
Ortaokulda olmak istedigim meslegi yapacak bölümü yapip master ile tam o alaninin mühendisi oldum ama tam o olanda calismiyorum
00 YorumlaDoktor olmak isterdim ☺️ tıp okudum atanamayinca sayılarla aram iyi olduğu için seneyi beklemedim finansçı oldum
05 Yorumla- +1 yıl
@ByDreamm hayır farklı oldugundan finans uzmani zaten borsanın da uzmanıdır. Kumar oynamak istemediğimiz için borsaya girmeyiz. Yani bir yatırım yaparsak kazanç oranimiz yüzde 70 civarı olmalı. Finansçı bile borsaya girse kazanma orani %50. En az %50 de kaybetme ihtimalidir. Finans uzmanı değilsen, temel analiz, teknik analiz, yatırım psikolojisi bilmiyorsan, işi bilmiyorsan kazanma şansın, sıfıra yalaşır. çok yüksek ihtimalle batarsın.
Eğitim & Kariyer konusunda 387 cevap paylaştı. Hayat iste istedigine ulasamiyorsun bende pilot, polis beden eğitimi öğretmeni olmak istiyordum şimdi fabrika iscisi
00 Yorumla
+1 yılDoktor olmak isterdim. Diş hekimliği okudum 2 sene. Sonra dişi bıraktım. Tekrar hazırlanıp sınava girdim. şu an tıp 2. sınıfım
00 Yorumla
+1 yılPolis olmak istiyordum, olamadım babam müsade etmedi 🙄
02 Yorumla- +1 yıl
Yaa neden
- +1 yıl
Babam kriminal birimde görevli. Bir eve bir polis yeter dedi ,, onun sözünü hiç ikiletmem.. herkese kafa tutan ben babamın tek kelimesi ile kediye dönüyorum çünkü onu çok seviyorum 😅
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılPolis olmak isterdim hemşire oldum ama pişman değilim.
02 Yorumla- +1 yıl
Yapım geregi polislik bana daha çok yakışırdı aslinda ama iş işten geçti artık.
Askeri pilot😄 yedek subay oldum 1 sene yaptım komando subay olarak devam edebilirdim etmedim
06 YorumlaAsker (subay) olmak istiyordum biyolog oldum. :)
01 YorumlaŞarkıcı olmak isterdim hâlâ istyorum sesim de fena değil
11 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılpilot olmadım ama 5 sene insanları pilot yaptım bar işleterek :D
10 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılAstronot olmayı çok isterdim ama matematik ve fizik dersinden hiç anlayamam
10 Yorumla
+1 yılBaşhekim olacam diyordum daha belli değil yks yolcusuyuz
10 YorumlaAsker ya da doktor olmak isterdim. Ama gazeteci oldum 😅
12 Yorumla
+1 yılmüendis olmak isterdim. mühendislik 4. sınıf öğrencisiyim
00 Yorumla
+1 yılDoktor hakim avukat astsubay doktor pilot ve makyöz olmak isterdim
00 Yorumlaçocukken hemşire olmak isterdim şimdi gıdacı oldum.
00 Yorumla
+1 yılSüpermen olmak isterdim
Yani dünyayı Kurtaran adam00 Yorumla
+1 yılBeyin cerrahıydı dndj neden o bölüm bilmiyorum çocuk aklı işte
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılAvukat, hakim ya da savcı olmak isterdim özel güvenliğim 🤣
00 Yorumla
+1 yılBanker hako olmak isterdim banker olamadım ama para 💸💰 işleriyle uğraşıyorum 🤑🤑
00 YorumlaÜst düzey yönetici olmak isterdim. Kaymakamlık için çalışıyorum. Az kaldı hedefime 😅
00 YorumlaKepçe operatörü olmak istiyordum şimdi memur olmak üzereyim
00 YorumlaHemşire olmak istiyorum diye videom var ama şu an kan görünce bayılcam gibi oluyorum🤣🤣🤣🤣
01 Yorumla
+1 yılŞanlı yuva... Hava harp akademisi, gökyüzünün kartalları. Çok istemiştim hava harp akademisine gidip havacı olmayı ama gözlerim 1 numaranın üstünde bozuk olduğu için sağlık mülakatını geçmek gibi bir şansım kalmadı.
01 YorumlaBir ara aklım hukukçu olmaya kayıyordu. Allah korudu kim okuyacakti 20 sene falan.
00 Yorumla
+1 yılHiç hatırlamıyorum valla ya. Pek bir idealim yorku valla dnsksk çok hoşsun
00 Yorumla
+1 yılYaklaşmışsın😊benin öğretmen olmak isterdim muhasebeci oldum
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 617 cevap paylaştı. Mülki idare amiri olmak istiyordum. şu an mülki idare amirliğinde memurum. Adım adım...
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 644 cevap paylaştı. Polis. Fakat renk körü olduğumu öğrendikten sonra bitti hayaller.
00 Yorumla
+1 yılPilot olmak isterdim haftalık Dergilerde Yüzbaşı Volkan çizgi roman vardı
00 Yorumla
+1 yılAst subay ve 5 ay sonra ast subaylık sınavına girecem
00 YorumlaPolislik isterdik de alanımız bilgisayar oldu :D
00 Yorumla
+1 yılHep imalat sektöründe olmak istedim şimdi fakir işadamıyım:) yurt dışında üretim yapıyorum
00 YorumlaAsker olmak isterdim halen düşüncelerim aynı yönde
00 YorumlaBir şey istemiyordum ve hâlâ istemiyorum
11 Yorumla
+1 yıl5 6 yaşındayken pilot olmak isterdim şimdi ise uçakların mühimmatlarını üreten bir atölyem var kısmen yaklaşmış sayılırım
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılKüçüken hiç aklımda net bir şey yoktu şuandada öyle güvenlik işindeyim ama bilmiyom başka işe geçecem gibi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAstronot ya da savaş uçağı pilotu olmak istiyordum ama doktor oldum :/
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKutsal diye diye... :). Neyse. Bence kutsal meslek yoktur. Herkes mesleğini para için yapıyor sonuçta
- Devamını Gör (122)
Devamını Gör(167)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem