Eğitim & Kariyer İnşaat mühendisiyim, KPSS çalışmak mantıklı mı? AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yani özel sektör sıkıntılı sürekli iş olmuyor Güncellemeler+1 yıl güncel Güncellemeler+1 yıl yeni bölüm mü kassam yoksa kpss mi İnşaat mühendisiyim, KPSS çalışmak mantıklı mı? Cevapla İş Soruları KPSS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Mantıklı değil 0 0 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 347 cevap paylaştı. Boş zamanlarınız oluyorsa çalışmanızın size zararı olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bizim ülkemizde ali okulu mezunu müteahhitler bitmediği müddetçe İnşaat mühendisliği itibar gören bir meslek olmayacak sanırım. 0 0 Yorumla
Haver28 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 46% +1 yıl Devlettense özel daha iyi. 0 3 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Özel iyi değil Yorumla Haver28 +1 yıl Maaş açısından daha iyi. Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl İş yok özelde Yorumla
şevval_dmirören Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Devlette mühendisler aç. Yinede sen bilirsin. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mantıklı değil
Boş zamanlarınız oluyorsa çalışmanızın size zararı olmaz
Bizim ülkemizde ali okulu mezunu müteahhitler bitmediği müddetçe İnşaat mühendisliği itibar gören bir meslek olmayacak sanırım.
Devlettense özel daha iyi.
Özel iyi değil
Maaş açısından daha iyi.
İş yok özelde
Devlette mühendisler aç. Yinede sen bilirsin.
Yurt dişini deneyin
mantıklı