Tercihlerime aof yazip ona yerlesip, ikinci bolum daha okumak istiyordum. Anadolu aofle görüştüm bana örgün kaydin olmasi lazim, direkt aciga yerlesirsen ikinci universite hakkin olmaz dedi. Diger acikogretimler de mi oyledir bilginiz var mi dedim. Onlarda öyledir muhtemelen dedi.
İstanbul ve atatürkle görüşmedim ama onlarda mi bu sekilde? Bilginiz var mi acaba? Iki diploma almak istiyorum tercihlerim örgün acik karisik ve aciklarin gelme ihtimali daha fazla. Eger aöf gelirse ve bununla beraber ikinci bolume kaydolamiyorsam hepsini orgun yazacagim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Başka üniversitenin sınavsız ikinci üniversite hakkından faydalanabiliyorsunuz. Anadolu'ya yerleştiyseniz Atatürk'e başvurmanız gerekiyor.
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelerden mezun olanlar (halen kayıtlı olanlar başvuru yapamazlar) ve diğer yükseköğretim kurumlarının açıköğretim programlarında okuyan/mezun olanlar;
Bunu ikinci üniversitenin başvuru koşullarından aldım.
Bu aciklamaya gore anadoluya yerlesirsem ikinci uni hakkindan yararlanamiyorum. Ben boyle anladim, yanlis mi anladim?
Atatürk aofe yerlesirsem sinavsiz ikinci bolum hakkim oluyor mu acaba?
Anadolu'ya yerleşirseniz Atatürk'ün sınavsız ikinci üniversitesine yerleşebilirsiniz, Atatürk'e yerleşirseniz Anadolu'nun sınavsız ikinci üniversitesine yerleşebilirsiniz
Ama anadoluyu aradigimda aofe yerleşirseniz ikinci bolum hakkindan yararlanamazsiniz. Orgün kaydınızin olmasi lazim dedi
Sitelerine kaydolabilir yazmışlar, oradaki görevliler her şeyi bilmiyor maalesef.
O zaman sitelerin aciklamalarina gore hareket etmem daha dogru galiba
Evet
Teşekkür ederim yorumun icin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!