Eğitim & Kariyer Asgari ücret zammından sonra maaşa sadece 1000 lira zam yapan özel kurumdan ayrılmalı mıyım? Capsuldergi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Kesinlikle evet. Çalışma ortamı iyiyse bir şans verebilirsin. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Asgari ücret zammından sonra maaşa sadece 1000 lira zam yapan özel kurumdan ayrılmalı mıyım? Cevapla Maaş Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. iş bulana kadar devam bence 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Bizede aynısı oldu yalnız değilsin çalışma ortamın güzelse devam et karşına bi fırsat çıkar elbet ozaman ayrıl 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnsanın şu ekonomik süreçte bin TL'ye bile aciliyeti olduğu günler. Eğer ortam uygunsa biraz zaman vermek daha mantıklı fikrimce nett. 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. hiç düşünmem ayrılırım 0 0 Yorumla
SugarBigboy187 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ortamına göre değişir ama çok az 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
iş bulana kadar devam bence
Bizede aynısı oldu yalnız değilsin çalışma ortamın güzelse devam et karşına bi fırsat çıkar elbet ozaman ayrıl
İnsanın şu ekonomik süreçte bin TL'ye bile aciliyeti olduğu günler. Eğer ortam uygunsa biraz zaman vermek daha mantıklı fikrimce nett.
hiç düşünmem ayrılırım
İş bulana kadar devam
Ortamına göre değişir ama çok az
Ayrıl ama iş bulabileceksen ayrıl