Eğitim & Kariyer Girişimcilik yapmak istiyen? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aklında girişimcilik veya fon desteği verecek İlginç fikirleri olan? var mı? Girişimcilik yapmak istiyen? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
lessismuchmore Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl teknik olarak her şeyi karşı taraf veriyor? 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Kimse vermiyor 😂 Yorumla lessismuchmore +1 yıl fikri veya fonu olan kendi girişir sana pas vermez ki Yorumla Soran +1 yıl Fonu olan biri zaten burada olmaz Yorumla Soran +1 yıl Fikir lazım bana Yorumla lessismuchmore +1 yıl çok önyargılısın Yorumla Soran +1 yıl Hayır sadece bir tık daha birşeyleri biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Ya sadece öyle görünüyorsam? Yorumla lessismuchmore +1 yıl evet öyle gözüküyorsun Yorumla Soran +1 yıl Bu benim en büyük silahım Yorumla Soran +1 yıl Her neyse sendeki fon bize yetmez hacı abi Yorumla Soran +1 yıl Hayata birşeyleri başardığını biliyorum Yorumla lessismuchmore +1 yıl en büyük silahın ney anlamadım fon aramak mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır fon sadece yazdım öylesine fikir lazım en Büyük silah yanıltmak Yorumla lessismuchmore +1 yıl haklısın ben de yanıldım Yorumla Soran +1 yıl Sen ne iş yapıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
teknik olarak her şeyi karşı taraf veriyor?
Kimse vermiyor 😂
fikri veya fonu olan kendi girişir sana pas vermez ki
Fonu olan biri zaten burada olmaz
Fikir lazım bana
çok önyargılısın
Hayır sadece bir tık daha birşeyleri biliyorum
Ya sadece öyle görünüyorsam?
evet öyle gözüküyorsun
Bu benim en büyük silahım
Her neyse sendeki fon bize yetmez hacı abi
Hayata birşeyleri başardığını biliyorum
en büyük silahın ney anlamadım fon aramak mı