Tatil beldelerinde hani site şeklinde yazlıklar var ya 😊 bir ortak bul kendine. sonra on onbeş üye bulun. uyelerden aldığınız parayla yazlık yapın işte 👍
Beş sene okuduktan sonra ki maddi yönden sarsmayacaksa seni mezun olunca.. Tus imtihanı.. veremezsen pratisyen hekim olarak çalışacaksın.. verirsen imtihanı yüksek ihtisas yapıp.. uzunca bir yol.. gözün kesiyosa hayallerinin peşinden koş o zaman.
Pazarlama gibi alanlarda her meslek grubu çalışabiliyor diye biliyorum ilgini çekiyor ise o tarz işlere yonelebilirsin veya yazılım konusunda kendini geliştirsen oradan gidebilirsin. Çizim tasarım gibi şeylere ilgin varsa grafik öğrenip evden bile iş yapabilirsin
E ama çözüm önerisi bulmakta tıkandım😄. Ben olsam hem okuyup hem çalışmaya bakardım yoksa ya mutsuz bir hayatın olacak ya da hayatının bir döneminde zorlanip sonunda mutlu olacağın bir işte valisacaksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
başka iş bul
Polislik askerlik dene.. en garanti meslek gurubu bunlar
Benlik değil
Bu ülke için canımı feda edemem canım tatlı
Kpss ye girip mühendis kadrolarına atanmak en güzeli olur o halde. matematiğin iyiyse sınavda iyi bir sıralama yakalayabilirsin
Bizde alım yok ki
Emin misin. takip etmen gerekiyo. olmaz olur mu. araştır bana göre. devlette çalışan inşaat mühendisleri olmaz olur mu.
Eminim 200 en fazla atama oluyor bende 90 üstü alacak güç yok kpssde
Matematik iyi tarih falan kötü hulkum daralıyor tarih görünce
Üye bulup yazlık yap.. gurbetçiler alır 😊👍
Yazlık derken dnjdc
Tatil beldelerinde hani site şeklinde yazlıklar var ya 😊 bir ortak bul kendine. sonra on onbeş üye bulun. uyelerden aldığınız parayla yazlık yapın işte 👍
Ben mühendisliği sevmiyorum beceremiyorumda
Sahaya in. kagit üstünde masa basinda olmaz bence. tozunu yut piyasaya çık.. eğlenceli olur. sıkıcı işler masa başı kağıt hesap kitap işleri 😊
İşte sevmiyorum 😂
Bilgisayara teknolojiye ilgin varsa oyun kurup satabilirsin.
Benim doktorluğa ilgim var
Beş sene okuduktan sonra ki maddi yönden sarsmayacaksa seni mezun olunca.. Tus imtihanı.. veremezsen pratisyen hekim olarak çalışacaksın.. verirsen imtihanı yüksek ihtisas yapıp.. uzunca bir yol.. gözün kesiyosa hayallerinin peşinden koş o zaman.
Bilmiyorum
sporu sevviyorsan spora yönell bilginde var gibi
Spor para getirmez şu an
ne istiyorsun yurdagül
Doktor olmak istiyorum kalkılmış
Mesleğini sevmiyorsan bana verebilirsin keşke mühendis olsam😄
valla al senin olsn
Bende sağlıkçıyim onu sana vereyim 😄
doktor olmak istiyordum keşke olabilsem
Tekrar sınava gir
parada kazanmam lazım
Sende doktor olma ama sağlıkçı ol. Hem okurken çalışırsın
çalışssam doktor olurum matematigim falan iyi yani biyolojim kimyam falan
E neden o zamanlar tıp için bir daha denemedin
okul bitsin bekledim
Olsun her işte bir hayır varmış belki de güzel bir iş bulacaksindir belli mi olur
bulamıyorum
Hiç alanında iş yok mu ya da başka alanlarda iş bulma olasılığın yok mu?
iş yok alım yok garanti yok çok sıkıntı
Pazarlama gibi alanlarda her meslek grubu çalışabiliyor diye biliyorum ilgini çekiyor ise o tarz işlere yonelebilirsin veya yazılım konusunda kendini geliştirsen oradan gidebilirsin. Çizim tasarım gibi şeylere ilgin varsa grafik öğrenip evden bile iş yapabilirsin
ilgimi çekmiyor bana garanti iş lazım grafikle falan uğraşamam
o derece zeki değilim yazılım falan
sevmiyorum mühendisligin hiçbir dalını
Garanticilik güzelde risk almadan da hiçbir şey olmuyor
ben riskle yaşayamam
mühendislik sevmiyorum benlik değil bir şey üretme fikir yaratma bana göre değil
E ama çözüm önerisi bulmakta tıkandım😄. Ben olsam hem okuyup hem çalışmaya bakardım yoksa ya mutsuz bir hayatın olacak ya da hayatının bir döneminde zorlanip sonunda mutlu olacağın bir işte valisacaksin
Calisacaksin*
Mutsuzum zaten bir sürü borç var iş yok ne yapayım bilmiyorum
Sevmesen de bir şeyin ucundan tutmalisin yoksa daha çok mutsuz olacaksın en azından geçici olarak düşün
Yav tutamıyorum tutmak istesemde düzgün iş yok
Torpil yaptıracak tanıdık yok mu
Yoktue
30 um bende sevmiyorum ama maaş yatinca bi seviniyoruz sfsffhj
Ben sevinmiyorum maaş yok cunku
İş yok düzgün
Nasıl maaş yok? Asker değilmisin
Bıraktım
Umarim hayirli olur
Olmaz işsizim iş yok
Naparsan yap amma negatif bi tipsin bee icim bayildi
Shdhf