Tam anlayamadim siz Şu an Ogretmenlik yapiyo musunuz yoksa atanamadiniz baska is mi ariyosunuz ama sevgiliniz ile aranizda bi rakabet olmamali asla bi sure sonra sure hangimiz daha statulu hangimiz daha cok oara aliyo hos seyler degil
Dershane vs düşünmüyorm emek sömürüsü oralar. dil lazım yurt dışı na. Sevgilim oradaki şirketlere başvuracak büyük ihtimalle alınır da. Anca öyle giderim 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tam anlayamadim siz Şu an Ogretmenlik yapiyo musunuz yoksa atanamadiniz baska is mi ariyosunuz ama sevgiliniz ile aranizda bi rakabet olmamali asla bi sure sonra sure hangimiz daha statulu hangimiz daha cok oara aliyo hos seyler degil
Gercekten meslegin onemi yok sadece bu devirde her kadin kendi ayaklarinin uzerinde durmak zorunda karsisindaki erkegin karisinda dik durabilmek icin
Rekabet yok ama evde oturmak istemiyom bir iş de çalışmak istiyorum biraz prestijli iş olmasını istiyorum. Atanamadm kpssye çalışıyorm daha
Evde oturmayin zaten kendi elinizde bi meslek olmali ama polislik falan olabilir baska gelmedi aklima Şu an
Hepsi kpss ile alım yapıyor, harici ne olabilir. Bu arada profilimde ki diğer sorulara da yorum yazarsanız çok sevinirim
Bence sevgilin senin yanında ezilmesin sen yeni bir nesil yetişiyorsun ne demiş Atatürk yeni nesil sizin eseriniz olacaktır
Emin ol ezilmez çok iyi bir şirkette çalışıyo sevgilim Cok çalışkan biriydi lise zamanında bile
Çalışkan olsa ne olur başkasının işinde çalışıyor kalite zaman farki daha önemli
Asko yani PC mühendisleri hep öyle. Şu anda katar a çalışıyor anlatabildim mi
Ee nolmus sende ogren o zaman IT alaninda gelistir kendini yurt disi dusunuyorsan
Onla beraber gideceğim o götürecek mecbur beni
Beni de alın oraya 2 dil biliyorum
Gitsem söz senu de alırm haha
Yurt dışında da öğretmenlik yapabilirsin
Kolej
Özel ders
Dershane vb
Dershane vs düşünmüyorm emek sömürüsü oralar. dil lazım yurt dışı na. Sevgilim oradaki şirketlere başvuracak büyük ihtimalle alınır da. Anca öyle giderim 😂😂
Tercih meselesi bilemem ama polis olabilir belki
Doktorluk yaparsın