Kendinizi çalıştığınız yere göre çitası yüksek hissettiniz mi?

İş görüşmesine gittim mühendis olarak girdim ortamım tozlu baretli olucak zoruma giden insan kaynakları departmanında çalışanların tertemiz ofis ortamında oturup benim ayrı bölümdeki kişilerle yani alt ligle takılacak olmam. Belki 1 ay çalışır denerim diye düşündüm. Başta direkt sorduklari sen kimlerdensin baban ne iş yapar variyetli bir aile evladı sandılar beni. Hani tipime hareketime sosyal oluşuma bakınca bizim ortam biraz yorar ya ne bileyim sanada böyle demek istemem ama alışırsan önün açık olur delikanlı. Sen şimdi kibar duruyorsun çizime falan versek ordada yer dolu falan diyince dedim ulan gerçekten harcanıyor muyum çünkü adamlar layık bile görmedi beni o statüde çalışmama, sizce pskolojik olarak etkiler mi bu durum beni. Çok sosyal ve sivil kıyafetimle çalışan biriydim özel kurumda ofiste. Şimdi bana çalışma kıyafeti verip üzerimde yeleğimle o şekil çalışacak olmam çelik burun ayakkabı falan kendime olan değerimi saygımı azaltırmış gibi hani ezik mod olur mu diye korkuyorum. Kısaca kendimi ezdirmek istemiyorum pskolojik olarak bu hale girecek olmam etkiler mi sizce

Kendinizi çalıştığınız yere göre çitası yüksek hissettiniz mi?