Devlet desteği alabilirsin eğer bir projen varsa koskeb dennyararlana bilirsin belirli bir sermayen varsa gnc girisimci olarak destekler alabilirsin şahıs şirketini falan açtığında koakeb den belirli bir para alıyorsun dükkanın mastaflari va bunları belgeli bir şekilde sunman gerekyor ama s acacaksan iş kurmayı hedefliyprsam mutlaka koskebe kaydını olursur ve sana uygu olan sektörle ilgili eğitim almalısın şahıs sirtketini falan kurmadan omce e devlet üzerinden koskeb e gir ve eğitimlerini al sertifikani mutlaka çıkart sonra gurisimci ol yoksa destek vermiyor sadece ilk iş kuranlaea verilen desteklerden
Koakeb sucsekilde caliaiyoe ben belgelerini falan aldım eğitim sertifikam var ama sermayem yok. Eğer bir iş üzerinden ustalık belgen kalfalık belgen ws varsa kredi cekebilirsin kermaye için çalıştığın bir ia bar mı ya da uzun süre yaptığın meslwkle ilgili bir iş kurabilirsin benim şuandaki önerim zirai ilaclama üzerine olabilirdi zirai drone ilaçlaması erkek olsaydım bunu yapardım kesinlikle saunda dönümünü 80 TL ye falan ilaclyorlar ve Türkiye'de yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan bir sistem drone fiyatları 400 binle 900bin arası değişiyor eger böyle bir paran araa bunu oneririm sana bu kadar sermayen yoksa da sağlam bir. Profe ile destek alabilirsin bagzi firmalar şirketler iş kurmak için yatırım yapmak icim projeler arıyorlar o şekilde de is kurabilirsin biraz araştırmalisin
Evet çok iyi parası var zirai ilaclamanin 30 lt lik zirai ilaçlama dronu ile 100 donumluk bir tarlayı ortalama 1 saatte falan ilaclayaniliyorsun 1 saatte 8000 TL para kazaniyorsun ayrıca ciddi bu ilaçlama yi daha çok terci ediyor pirinç tarlalarında falan traktörün çalışmasi çok zor ve çok maaliyetli pirinç tarlaları suyun içinde oluyor traktörün hareket etmesi için çok fazla gaz veriyorlar ve tekerlerin değiştirmek zorunda kalıyorlar bir yandanda mahsul zarar görüyor tekerden dolayı ama dron ile ilaclamada hem yakıtta hemde mahsulden kar etmiş oluyorlar onu dışında mısır tarlaları falan da dron ile ilaclaniyor mısır lar belirli boya geldikten sonra traktör giremyor misir tarlasina asma sistem ile ilaclama yapmak zorundankalyorlarnve buda cpk maaliyetli oluyor cifci içi Gunde 100 dönüm bile ilackama yapmış olsan guzel para kazandiran bir is oluyor gunde 100 donumden 10 günde 1000 dönüm yapar 80.000 yapar bunuda 10 günde falan ilaçlarsin ilaçlama içi belirli aylar oluyornsadece sıvı ilaçlamadan bahsettik bunun gubrelemesi vs de var gübreleme de yapılıyor yani gübreleme ve ilaçlama ortalam 6 ay falan devam ediyor ara ara ilaclama yapilyor pirinç tarlalarında yani 1 sezonda dro un parasını çok rahat çıkartmış olursun guzelde sermayen olmusnolur pirinçten hemen sonra 6 ay bitince mısı ve ay çiçeği sezonlaei açılıyor onların da sadece sivi ilaçlaması ve gubrelemesi oluyor sağlam bir internet sitesi ile cok guzel islwe bağlayabilirsi
•dezavantajlari belirli bir ia imkani sağlamak zor olacaktir çünkü yasli cifciye hitap etmek ulaşmak gerçekten cok zorn genç kitler hitap etmek daha kolay sosyal medya dann vs cok kolay ulasabilirsin genç kitleye oyuzden sezon sezon gezip kendini yaptığın işi tanitip bir çevre edinmelisin bu işin en zor yani bu galiba çevre edinmek
Bu dezavantajın önüne geçmenin bir yoluda ilaç satan firmalarla anlaşıp kartını bırakmak olabilir boylelikle cifciye daha çabuk ulasabilirsin anlaştığı ilaç satan firma ile senden ilaçlarını aldiklarinda ben ilaçlaması 80 değilse 70 e yaparım diyerek firmayida teşvik edebilirsin firma daha fazla ilaç satar tesfik olur cifci ucuza ilaçlama yapar terfik olur swndw kolaylıkla bir çevre edinmis olursun u sistem sayesinde 🐣🐣
Ayrıca devlet desteği almak istediğinde üstteki yazdıklarımı toparlayıp güzel bir metin haline getirirsen projede hedeflerin arasında bulundurursanda destek almak olasılığın yükselmiş olur projende hedeflerinin ulaşmak istediklerini ne kadar çok olursa okadar destek almak imkanin dugaliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Devlet desteği alabilirsin eğer bir projen varsa koskeb dennyararlana bilirsin belirli bir sermayen varsa gnc girisimci olarak destekler alabilirsin şahıs şirketini falan açtığında koakeb den belirli bir para alıyorsun dükkanın mastaflari va bunları belgeli bir şekilde sunman gerekyor ama s acacaksan iş kurmayı hedefliyprsam mutlaka koskebe kaydını olursur ve sana uygu olan sektörle ilgili eğitim almalısın şahıs sirtketini falan kurmadan omce e devlet üzerinden koskeb e gir ve eğitimlerini al sertifikani mutlaka çıkart sonra gurisimci ol yoksa destek vermiyor sadece ilk iş kuranlaea verilen desteklerden
He birde koskeb egiitim sertifikan varsa belirli bankalardan kredi de alabiliyorsun iş krmak içi
Anladım da kosgebe çok gittim ne iş yapsam bilmiyorum
Nasıl bir iş kursam çok sermayem yok hani ufak paralarla ne yapabilirim.
Koakeb sucsekilde caliaiyoe ben belgelerini falan aldım eğitim sertifikam var ama sermayem yok.
Eğer bir iş üzerinden ustalık belgen kalfalık belgen ws varsa kredi cekebilirsin kermaye için çalıştığın bir ia bar mı ya da uzun süre yaptığın meslwkle ilgili bir iş kurabilirsin benim şuandaki önerim zirai ilaclama üzerine olabilirdi zirai drone ilaçlaması erkek olsaydım bunu yapardım kesinlikle saunda dönümünü 80 TL ye falan ilaclyorlar ve Türkiye'de yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan bir sistem drone fiyatları 400 binle 900bin arası değişiyor eger böyle bir paran araa bunu oneririm sana bu kadar sermayen yoksa da sağlam bir. Profe ile destek alabilirsin bagzi firmalar şirketler iş kurmak için yatırım yapmak icim projeler arıyorlar o şekilde de is kurabilirsin biraz araştırmalisin
100 dönüm ilaçlasan 8.000 tl yapar.1000 dönüm ilaçlasan 80.000 TL yapar iyi para.
Evet çok iyi parası var zirai ilaclamanin 30 lt lik zirai ilaçlama dronu ile 100 donumluk bir tarlayı ortalama 1 saatte falan ilaclayaniliyorsun 1 saatte 8000 TL para kazaniyorsun ayrıca ciddi bu ilaçlama yi daha çok terci ediyor pirinç tarlalarında falan traktörün çalışmasi çok zor ve çok maaliyetli pirinç tarlaları suyun içinde oluyor traktörün hareket etmesi için çok fazla gaz veriyorlar ve tekerlerin değiştirmek zorunda kalıyorlar bir yandanda mahsul zarar görüyor tekerden dolayı ama dron ile ilaclamada hem yakıtta hemde mahsulden kar etmiş oluyorlar onu dışında mısır tarlaları falan da dron ile ilaclaniyor mısır lar belirli boya geldikten sonra traktör giremyor misir tarlasina asma sistem ile ilaclama yapmak zorundankalyorlarnve buda cpk maaliyetli oluyor cifci içi
Gunde 100 dönüm bile ilackama yapmış olsan guzel para kazandiran bir is oluyor gunde 100 donumden 10 günde 1000 dönüm yapar 80.000 yapar bunuda 10 günde falan ilaçlarsin ilaçlama içi belirli aylar oluyornsadece sıvı ilaçlamadan bahsettik bunun gubrelemesi vs de var gübreleme de yapılıyor yani gübreleme ve ilaçlama ortalam 6 ay falan devam ediyor ara ara ilaclama yapilyor pirinç tarlalarında yani 1 sezonda dro un parasını çok rahat çıkartmış olursun guzelde sermayen olmusnolur pirinçten hemen sonra 6 ay bitince mısı ve ay çiçeği sezonlaei açılıyor onların da sadece sivi ilaçlaması ve gubrelemesi oluyor sağlam bir internet sitesi ile cok guzel islwe bağlayabilirsi
•dezavantajlari belirli bir ia imkani sağlamak zor olacaktir çünkü yasli cifciye hitap etmek ulaşmak gerçekten cok zorn genç kitler hitap etmek daha kolay sosyal medya dann vs cok kolay ulasabilirsin genç kitleye oyuzden sezon sezon gezip kendini yaptığın işi tanitip bir çevre edinmelisin bu işin en zor yani bu galiba çevre edinmek
Bu dezavantajın önüne geçmenin bir yoluda ilaç satan firmalarla anlaşıp kartını bırakmak olabilir boylelikle cifciye daha çabuk ulasabilirsin anlaştığı ilaç satan firma ile senden ilaçlarını aldiklarinda ben ilaçlaması 80 değilse 70 e yaparım diyerek firmayida teşvik edebilirsin firma daha fazla ilaç satar tesfik olur cifci ucuza ilaçlama yapar terfik olur swndw kolaylıkla bir çevre edinmis olursun u sistem sayesinde 🐣🐣
Ayrıca devlet desteği almak istediğinde üstteki yazdıklarımı toparlayıp güzel bir metin haline getirirsen projede hedeflerin arasında bulundurursanda destek almak olasılığın yükselmiş olur projende hedeflerinin ulaşmak istediklerini ne kadar çok olursa okadar destek almak imkanin dugaliyor
Sermayem olsa ve erkek olsam kesinlikle bu işe girmek isterdim umarım fikir verebilmisimdir 🐣🙏
Bunun için önce yapmaktan memnun olduğun şeyi bul.