Okulumu bırakayım napayım 24 saat mi çalışayım gayet çalışıyorum işte yok mu bunun bir kuralı lanet olsun daha ilk vizeyi veremiyorum ! Siz nasıl çalışıyorsunuz?
eğitim fakültesi
eğitim fakültesi
Biz de de geçme notu 60 dı dersi de sınav gününün önceki gecesinde çalısır öyle girerdik sınava gece çalış mesela 12 den 3 e kadar sabah da 8 gibi kalk bir da çalıs ama herkesin elindeki notları calıs kesin gecersin üst sınıflar da da sorular olabilir istemeyi unutma :)
Başkalarının notunu kullanırdım, kendi notum fazla olmazdı. Özellikle bayanlar güzel not tutuyor onlardan alırdım. Son 24 saat çalışır, sınav öncesi ulaşım esnasında ve kantinde çalışır girer geçerdim. Kaldıklarımıda yine aynı çalışma ile geçtim.
Yine de kaldıkların oldu yani
Aynn ama geçtim hepsini. Uzamadan bitti çok şükür
Bide eğitim fakültesinden mi böyle isyan ahaha gel hukuka görrürm seni
Cevap
8Cevap
Okula yeni başlandığında olur böyle. Zamanla hem pratik çalışmayı, hem de hocaların dikkat ettiği noktaları yakalarsın.
Boşver arkadaşları sen dersine çalış. Onlar sana özenir.
sınava son bir hafta oturup çalışıyorum başka çare var mı baban zengin ise hemen bırak okulu hiç çekme bu sıkıntıyı yok değilse okuyacaksın
bende öyleyim bıraktım artık 3. senem hala 2. sınıftayım:)
Benim okulda oyleydi cok kasmadim dersleri anladunda sinavlarda iyi oluyor
valla hocam sümüklü aöf önlisans oluyamıyorum zor geliyor sizleri takdir etmek gerekir
3 haftada 64 aldim ya orta derecedeyim geciyorumda
Aynı üniversitedeyiz sanırım
Hangisi
Bas harfi b :D
Yok benim ki A..
hayda bir bitmediniz ya arkadaşım çalışacan nokta
sen derslerine çalış geç vizeyi
Ünüverste candır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar