Nedenleri ile açıklarsanız sevinirim.
Dershane
Doping Hafıza
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Nedenleri ile açıklarsanız sevinirim.
İkiside değil kendi zamanımda ne dershane ne fazladan bir kurs aldım. Ayrıca haftanın 6 günü antrenmanım vardı ve geç çıkıyordum antrenmandan kalan vakitte günde kaliteli 100-150 soru (60ı yanlış hatırlamıyorsam mattı) çözüp 40-50sf kitap okur (hocaların gereksiz okuma ya da yok illa şu tarz oku diyebilir valla o dönemler polisiye okurdum normalde hep klasik okumuşumdur ki katkısı yine de oldu) yatardım. Bu şekil bi tempoyla kendimi çok da yormadan haftada kesinlikle 1 gün genelde pazarları (antrenmanım da olmazdı) off verirdim. 0,7 yüzdeliğe girdim ha belki biraz daha çalışsam 200-250 soru çözsem daha iyi olabilirdi ama sonucumdan gayet memnunum ve daha bu kadar küçükken fazlaca kendini yormana gerek olduğunu düşünmüyorum. Mat netlerim özellikle ikinci dönem branş denemelerle yükseldi ilk dönemki mat netlerine takılma çok fazla 2 haftada 13-14 bandındaki netimi 18-20 bandına taşıdım. Ayrıca en önemlisi uyku ve beslenme unutma büyüme çağındasın daha, düzenli yoğurdunu kuruyemişini yiyip erken uyuyup iyi bir 8 saat uykunu almalısın.
Öğrenciden öğrenciye değişir ama bir ortam olduğu zaman illaki bir sorun çıkar her öğrenci okumaya istekli olmuyor dersleri dinlemek istemiyor sabote ediyor seninde eğitim öğretim hakkına girmiş oluyorlar eğer böyle öğrencilerle aynı sınıf ortamında ders görmek istemiyorsan dershaneye gitme derim evde bireysel olarak ders çalışabileceğini düşünüyorsan müsait bir ev ortamın varsa doping hafıza olabilir temelinde eksiklerin varsa bireysel olarak bir öğretmenin ilgilenmesi gerekir o zamanda özel ders aldırmak daha mantıklı
Dershane ve Dopinghafıza (veya diğer eğitim merkezleri) gibi destekleyici eğitim kurumları, öğrencilerin eğitim sürecinde ekstra çalışma ve hazırlık imkanları sunarlar. Hangi seçeneğin tercih edileceği, öğrencinin ihtiyaçlarına, öğrenme stiline ve hedeflerine bağlı olarak değişebilir. dershane iyidir Deneyimli öğretmenler ve uzmanlar tarafından verilen dersler ve rehberlik. Grup dersleri ve etkileşimli öğrenme ortamı.
Yapılandırılmış ders programları ve öğrenme planları. Öğrencilerin bir arada olduğu sosyal ortam ve arkadaşlık imkanı. Test çözme ve deneme sınavlarına hazırlık desteği. Hangi seçeneği tercih edeceğiniz tamamen sizin kişisel öğrenme stillerinize, çalışma alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza bağlıdır. Bazı öğrenciler için karma bir yaklaşım benimsemek (dershane ve online kaynakları birlikte kullanmak) daha etkili olabilir. Önemli olan, öğrenme sürecinizi destekleyen bir yöntem seçmektir ve kendinize uygun olanı bulmaktır.
Cevap
8Cevap
İkisi de değil, YouTube da gerekli videolar var ortalama bir zeka düzeyine sahip herkes YouTube dan video izleyerek iyi bir ortalama yapabilir ama disiplini olması gerek
Doping hafızayı tebrik ederim gerçekten, netflix nasıl sinemaların ve korsan cdlerin içinden geçtiyse doping hafızada aynı şeyi memlekette ki tüm dershanelere yaptı yeminle 😅
Okula bile Lgbt'yi sokmuşsunuz bir de süreci diyorsunuz.
lgs diyoz haci amca sinav la
@okadarmesaimizvar 🤣🤣 ya iki dakika at gözlüklü taklidi yaptırmıyorsun ama
dershane de olmaz normalde, ben sadece secenek olsun diye bastim. evinde youtubedan calisman yeterli lgsnin cok onemi yok
yüzyüze daha iyama goping de ekonomik galiba
Bilgileri tazelemek her zaman akılda kalıcı olur
Öğrenciden öğrenciye değişir
Doping Hafıza nedir?
Dershane tabii.
Nedenini de sormuşsun. Denemeleri evde olmaz zor bir şey. Dershane düzenli yapar. Disiplin kazandırır.
Kaç yaşındasın
Bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?