Eğitim & Kariyer Hangi dili ana diliniz gibi konuşmak isterdiniz? Butterflyyss Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Almanca ya da İspanyolca iyi olurdu Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Hangi dili ana diliniz gibi konuşmak isterdiniz? Hangi dili ana diliniz gibi konuşmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 35,3b cevap paylaştı. İngilizce isterdim ben ya da rusça 0 0 Yorumla
Beijingseoul Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Ben Çince, Güney Korece ve İngilizce konuşmak isterim 0 2 Yorumla Butterflyyss +1 yıl Niye Çince peki Yorumla Beijingseoul +1 yıl Çünkü Çini seviyorum. Çinde yaşamak isterdim. Ve çinceyi de seviyorum. Çok güzel ve zor bir dil Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 416 cevap paylaştı. Tüm. Veya birçok. 1 0 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 95% +1 yıl Türkçeyi 0 4 Yorumla Butterflyyss +1 yıl Bilmiyor musun zaten Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl İrade edecek kadar Yorumla Butterflyyss +1 yıl Türk değilsin sanırım Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Değilim ☺️ Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Ukraynaca 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. İngilizce 0 2 Yorumla Butterflyyss +1 yıl Hemen öğrenirsin Yorumla 44asi44 +1 yıl Çok zor olmasa gerek te onunla uğraşacak zamanım yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İngilizce isterdim ben ya da rusça
Ben Çince, Güney Korece ve İngilizce konuşmak isterim
Niye Çince peki
Çünkü Çini seviyorum. Çinde yaşamak isterdim. Ve çinceyi de seviyorum. Çok güzel ve zor bir dil
Çince veya İtalyanca
Almanca çok iyi olurdu
Tüm. Veya birçok.
Türkçeyi
Bilmiyor musun zaten
İrade edecek kadar
Türk değilsin sanırım
Değilim ☺️
Uzaylıca 🤌
Ukraynaca
İspanyolca ve rusca
İspanyolca