Merhaba. Kpss de saat 9.50 de artık sınıftan çıkamayacağımizi söylediler. 55 gece fenalastim ve salondan çıkmak zorunda kaldım. Daha sanırım optikler dagitilmisti ama hiçbir işlem yapmamıştık üzerine. Ambulans çağırılmasıni istedim, çağırılmadi. Bende babamla gidebileceğimi söyledim hastaneye. Beni polislerin olduğu odaya aldılar ve rahatsızlanmamin sebebini sordular bende anlattım. Daha sonra henüz sınav baslamadigi için binadan çıkabileceğimi söyleyip bir polis eşliğinde binadan ayrıldım. Herhangi bir tutanak tutulmadı, oradaki polisler seneye bir daha girebileceğimi söylediler. Ama internette böyle bir durumda ne olacağı ile ilgili bir bilgi bulamadım. Sınavdan ayrılmam benim için ileride sorun olur mu? Bilen var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu süreç boyunca gozetmenlerden birisi yanımdaydı. Rahatsizlandigimi ilk ona söyledim o çıkardı beni sınıftan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Panik atak falan mı geçirdin yoksa başka bir hastalık mu
baslamadan cıktıgın ıcın sorun olmazkı baslayınca cıksan sorun olurdu?
9.50 den sonra salondan kimse çıkamaz demişti gözetmen bu yüzden endiseleniyorum
hayır tutanak tutulmadı ıse sorun olmaz ve kotu dusunme ıyı dusun ıyı olsun ve senle uzunca konusalımmı
Seneye girebilirsin👍