Eğitim & Kariyer İngilizce öğretmeni, öğretmenlik dışında hangi işlerde çalışabiir? LightBlaze Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bilgisi olan var mı? Güncellemeler+1 yıl tercümanlık yazmayın, o daha farklı bir iş. İngilizce öğretmeni, öğretmenlik dışında hangi işlerde çalışabiir? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. tercümanlık 0 0 Yorumla
istanbluEser Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 81% +1 yıl tercümanlık olabilir. tur acentelerine başvuru yap. sosyal medyadan kendine grup kur ve yurt dısından turistlerle tanıs evlı cıftler mesela cocukl vs rehberlık yapablırsın 0 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Dış ticaret işi yapan yerlerin yurt dışı yazışmaları ve sözleşme düzenlemeleri gibi işlerinde çalışabilir. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Turistlere rehberlik yaparsın dövizleri cukkalarsın. 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Rehberlik edebilir tatil bölgelerinde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
tercümanlık
tercümanlık olabilir. tur acentelerine başvuru yap. sosyal medyadan kendine grup kur ve yurt dısından turistlerle tanıs evlı cıftler mesela cocukl vs rehberlık yapablırsın
Dış ticaret işi yapan yerlerin yurt dışı yazışmaları ve sözleşme düzenlemeleri gibi işlerinde çalışabilir.
Turistlere rehberlik yaparsın dövizleri cukkalarsın.
Rehberlik edebilir tatil bölgelerinde
Tercümanlık yapabilir
Udemy de kurs satabilirsin
Çevirmen
Senin aklında ne var
turizm rehberligi