Bu liste benim üniversite tercih listem puanım 267 buna göre listeyi yeniden şekillendirme de bana yardımcı olur musunuz?
1) ISPARTA - Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu - Sağlık Bilgi Sistem Teknikerliği - 1.746s 238p
2) TEKİRDAĞ - Marmara Ereğlisi Meslek Yüksekokulu - Turizm ve Otel işletmeciliği - 1.842s 233p
3) NEVŞEHİR - Hacıbektaş Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu - Grafik Tasarım - 1.403s 256p
4) BALIKESİR - Ayvalık Meslek Yüksekokulu - Turizm ve Otel işletmeciliği - 1.387s 257p
5) BALIKESİR - Balıkesir Meslek Yüksekokulu - Turizm ve Otel işletmeciliği - 1.388s 257p
6) BALIKESİR - Burhaniye Meslek Yüksekokulu - Turizm ve Otel işletmeciliği - 1.478s 251p
7) BALIKESİR - Erdek Meslek Yüksekokulu - Turizm ve Otel işletmeciliği - 1.578s 246p
8) BALIKESİR - Gönen Meslek Yüksekokulu - Turizm ve Otel işletmeciliği - 1.741s 238p
9) ANTALYA - Manavgat Meslek Yüksekokulu - Turizm ve Seyahat Hizmetleri - 1.301s 262p
10) ANTALYA - Serik Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu - Turizm ve Otel işletmeciliği - 1.306s 261p
11) ANTALYA - Akseki Meslek Yüksekokulu - Mimari Restorasyon - 1.423s 255p
12) ANTALYA - Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu - Turizm ve Otel işletmeciliği - 1.366s 258p
13) KARABÜK - Safranbolu Şefik Yılmaz Dizdar Meslek Yüksekokulu - İç Mekan Tasarımı - 1.379s 257p
14) MARDİN - Meslek Yüksekokulu - Turizm ve Otel işletmeciliği -1.447s 253p
15) MERSİN - Anamur Meslek Yüksekokulu - Turizm ve Otel işletmeciliği - 1.457s 253p
16) ORDU - Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu - Turizm ve Otel işletmeciliği - 1.476s 252p
17) BİNGÖL - Genç Meslek Yüksekokulu - Sağlık Bilgi Sistem Teknikerliği - 1.572s 249p
18) TRABZON - Maçka Meslek Yüksekokulu - Turizm ve Otel işletmeciliği - 1.536s 248p
19) GİRESUN - Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokulu - Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği - 1.607s 244p
20) MALATYA - Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksekokulu - İç Mekan Tasarımı - 1.697s 240p
21) ADANA - Pozantı Meslek Yüksekokulu - Turizm ve Otel işletmeciliği - 1.743s 238p
22) MERSİN - Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulu - Turizm ve Otel işletmeciliği - 1.804s 235p
23) KONYA - Akşehir Meslek Yüksekokulu - Turizm ve Otel işletmeciliği - 1.984s 227p
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Karman çurman olmuş kız
Sanki ne istediğine karar verememişsin gibi farklı farklı şeyler var umarım kalbine göre bir yer gelir
Aynen öyle şu an 😂 benim hayatım karman çorman okul hayatımda normal olarak öyle😂😂
😃😂😂
Tekirdağ Balıkesir Antalya pahalıdır gerisini bilmem
Sence bu bölümler çok mu kötü?
Sağlık bilgi sistem karabük güzel bölümler, turizm işletmeciliği yani ilgin varsa okunabilir 🤷♀️
Şey diğerleri boşa okuyacağımı söyledi. Sence öyle mi? Yani ben baba parasıyla okul okuyup dershanelerde özel eğitim almadım. Açoktan okuyarak bunları tutturabildim. Bunlarda iş imkanı yok mudur sadece iş imkanı var diye okuyorum.
Şimdi çoğu iş sosyal medyadan yönetiliyor ona göre bir iş bulman daha akıllıca olur
Halk eğitimlerde çalışacağın meslekler yapabilirsin hafta sonu boş yaz tatili vs. çalıştıklarının çoğu kadınlar oluyor
Grafik tasarım ve iç mekan tasarımı bunlardan sayılmaz mı? Ayrıca reklamcılık ve radyo ve televizyon bölümü de geliyor.
Hepsi iyi bunların turizmden iyi çünkü ona vasıflı vasıfsız herkesi alabiliyorlar öenmli olan bölüm de değil aslında kendini geliştirmek istemen ben sanat tarihi okudum. Bölümde bütün dersleri ciddiye alan yandan İngilizcesini geliştiren bir çocuk vardı şu an yurt dışında yaşıyor
Sanat tarihi nasıl bir bölüm acaba?
Köklü bir üniversitede olunursa önü açık bir bölüm kültür ve turizm bakanlığından alımlar oluyor müzelerde Ören yerlerinde çalışabilirsin
Benim aldığım puanla ne kadar köklü bir üniversite gelir hiç bilmiyorum
Kütüphanecilik geliyor mu
Bilmiyorum o iki senelik miydi
Dört yıllık üniversite bilgi ve belge yönetimi
İki yıllık bölümler istiyorum. Bana çok masraf çıkarmadan bitirebileceğim.
İki yıllıkta vardır belki anladım seni uzaktan eğitim istiyorsun
Uzaktan eğitim değil ya aileme biraz dolduğum için az da olsa uzaklaşmak istiyorum.
nu bölümlerde okuyacakların aklına şaşarım gerçekten. analarının babalarının parasına ve kendilerinin zamanlarına yazık cidden
Neden?
boş bölümler. sadece ve sadece zaman ve para kaybı başka bir şey değil
boş ver okuma daha iyi
Ya saçma sapan yorum yapmanız için paylaşmadım saçmalayacaksan git ödeye saçmala
Saçma sapan değil sapan olan bölümler bunları okuyacağına git yeniden hazırlan. Turizm otelcilik okuyup otelde garson mu olacaksın gerçekten...
Para ve zaman kaybı... Ailene yazık
Ayvaligi çıkar çok pahalı 🤦
Tamam başka diğer yerler hakkında bir bilgin vae mı?
Yer olarak mı bölüm olarak mi
Şehir olarak bölüm olarak bilgin olacağını sanmıyorum bayağı bölüm var orada
Kendim Balıkesirliyim turizm otelcilik de Burhaniye bı adı oluştu diye biliyorum ayvaligi da iyi diye duydum ancak ayvalık 10 ise Burhaniye 5 6 civarıdır. Maddi olarak daha az kasar
Dediğin gibi bölümler hakkında çok bilgim yok alanimdan çok uzak bölümler yanlış yönlendirmek istemem konum ile ilgili bilgiler verebilirim ancak
Anamura gel 😅