Aw ne ya, düzgünce konuşuyoruz surda. Terbiyesizlik yapma. her şey üniversitede bitmiyor. Ülkenin en iyi üniversitei bile dünyada 200. sırada boş yapma. Ben çocuk için dedim. 10 sene sonra millet sanki boğaz içinde okudum diye hava mı atıcak. O bölüm sıkıntılı.
ben mühendislik okuyorum ve zorluğunu biliyotum kardesim ea öğrencisi fizik temeli yok ve sevmiyo her meslekte çok kazanan az kazanan kisiler var iyi bi psikolog olup 20k ya çalısan mühendisten kazanması daha muhtemel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bilkent üniversitesine gitsin tüm burslular 6250 bin tl alıyor
istanbuldayız🥶 ama 6k çok iyiymis acaba baska hangi üniversitede var boğaziçinde böyle burs var mıdır
yok tabii ki, kyk kredi çıkar sadece.
İTÜ 5000 lira veriyor.
Off çok iyi helall valla
dimi aşırı gurur verici biseymiş🥺🥺💕
Kız sevinsee
Niye üzülüyon sayısal mı
üzülmüyorum duygulanma emojisiydi seviniyorum tabi kii, eşit ağırlıkta
Ne istiyor hukuk mu
hayır hukuk hiç düsünmüyo psikoloji sanırım tam belli değil daha
EA ise matematikte yaptı sayısal hiç istediği yok mu
matematiği ful nerdeyse ksöxpsmxhsosng 120k sayısalı
Mühendislik de gelir ya psikoloji okumasın bence saçma bölüm
boğaziçinde psikoloji ne demek biliyon mu aw
Aw ne ya, düzgünce konuşuyoruz surda. Terbiyesizlik yapma. her şey üniversitede bitmiyor. Ülkenin en iyi üniversitei bile dünyada 200. sırada boş yapma. Ben çocuk için dedim. 10 sene sonra millet sanki boğaz içinde okudum diye hava mı atıcak. O bölüm sıkıntılı.
bölümde emin olmadığını yazdım zaten ilk 500 sıralama mı iyi 120k mı iyi sen olsan 120k ile burslu dandik mühendislik mi okurdun
Üniversite dediğin 4 yıl. 4 yıl için 40 yılını heba etmeye değmez. Bugün bir mühendis, psikologdan daha fazla kazanıyor
ben mühendislik okuyorum ve zorluğunu biliyotum kardesim ea öğrencisi fizik temeli yok ve sevmiyo her meslekte çok kazanan az kazanan kisiler var iyi bi psikolog olup 20k ya çalısan mühendisten kazanması daha muhtemel
mühendisten fazla kazanması*
10 elin parmağını geçmez ama sınırlı.
valla tebrıklerr
teşekkürlerr