😅 ne kullanıyor bu çocuk acaba kim ki bu lise mezunu değil ve memur olarak girmiş 3 yıl sonra kim kadro verecekmiş madem memur niye kadrolu değilmiş nerden baksan boş yani
sözleşmeli girmiş neymiş 3 yıl sonra kadro vereceklermiş sınavlara girmiş öyle alınmış belediyeye elektrikçi olarak neymiş falan filan ben 26 alıyorum mesela benden çok alıyormuş ama rakam söylemiyor falan bariz fesatlanıyorlar ya
İstanbul büyükşehir ayrı bir kurum bakırköy belediyesi ayrı bir kurum biri büyükşehir biri ilçe belediye ikisi birbirinden ayrı bakırköy belediyesinde calisiyosa İBB de çalışıyor olmaz İBB de calisiyosa ilçe belediyesinde çalışıyor olmaz ayrı onlar
hmm peki ilçe belediyesinde calısan işçidir değil mi elektrikçi kalfa belgesiyle.. en fazla 19 bin civarı alır diye düşünüyorum ben memurluk nerden çıktı anlamadım işçi olarak kadroya geçmesi mi 3 yıl sonra acaba
Kadroyu belediyeler değil devlet belirler meclise getirip oylatirlar kadrolar ordan çıkar yani üç yıl sonra kadro mevzusu kesin bişey değil işçi maaslarida belediyesine göre değişir bizim belediyede ben isciyim 32 bin TL maaş bütün haklarla birlikte ama maaş artı pirim artı ikramiye yol yemek paralariyla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
28 olabilir.
şu an en dusuk memur maaşı 22 TL ise meslek erbabı çalışan ise 28 30 aradı alıyordur diye düşünüyorum net olmamakla birlikte
memur değil işte kalfalık belgesiyle girdi
Taşeron o zaman sonuçta çok fazla bir şey değişmez yani en düşük 22 25 alsın o zaman
Böyle. vasit şeyler ile. kafani yorma bebeğim gel benim ol popon para ile silersin bebegim
İşçi olarak girmiştir belediyeden belediyeye maaşlar değişir
ibb ilçe de
İstanbul mu İzmir mi ben İzmir ibb
Mesela
İzmir büyükşehir maaşları 650 TL yovmiye yanlar ve ikramiye ler hariç
İstanbul
Oranında aynıdır belki fazladır
Benden fazla alamaz ama değil mi ben memurum
Sen İBB demisin
ben sağlıkçıyım 26 alıyorum annem maaşını sormuş ondan çok alıyorum demiş ama rakam söylememiş ve memurum falan demiş inanmıyoruz ama
Kalfalık belgesi olan memur değildir lise okumuş mu
okumadı ama memur olarak girdim 3 yıl sonra kadro verecekler demiş anneme
bende acaba kamu işçisi mi diye düşündüm memurla aynı haklara sahip oluyorlar ya
ama belediyeleri bilmiyorum elektrikçiler falan
😅 ne kullanıyor bu çocuk acaba kim ki bu lise mezunu değil ve memur olarak girmiş 3 yıl sonra kim kadro verecekmiş madem memur niye kadrolu değilmiş nerden baksan boş yani
sözleşmeli girmiş neymiş 3 yıl sonra kadro vereceklermiş sınavlara girmiş öyle alınmış belediyeye elektrikçi olarak neymiş falan filan ben 26 alıyorum mesela benden çok alıyormuş ama rakam söylemiyor falan bariz fesatlanıyorlar ya
İşçidir o İBB ye bağlı İBB nin bir şirketinde işçidir
örneğin İstanbul belediyesi bakırköy belediyesinde elektrikçi işte diyelim örnek böyle
yönetim değişirse işten çıkarıyorlar mı
İstanbul büyükşehir ayrı bir kurum bakırköy belediyesi ayrı bir kurum biri büyükşehir biri ilçe belediye ikisi birbirinden ayrı bakırköy belediyesinde calisiyosa İBB de çalışıyor olmaz İBB de calisiyosa ilçe belediyesinde çalışıyor olmaz ayrı onlar
hmm peki ilçe belediyesinde calısan işçidir değil mi elektrikçi kalfa belgesiyle.. en fazla 19 bin civarı alır diye düşünüyorum ben memurluk nerden çıktı anlamadım işçi olarak kadroya geçmesi mi 3 yıl sonra acaba
Kadroyu belediyeler değil devlet belirler meclise getirip oylatirlar kadrolar ordan çıkar yani üç yıl sonra kadro mevzusu kesin bişey değil işçi maaslarida belediyesine göre değişir bizim belediyede ben isciyim 32 bin TL maaş bütün haklarla birlikte ama maaş artı pirim artı ikramiye yol yemek paralariyla
yönetim değişirse çıkarılıyor mu işçi peki
Bilmem İzmir'de hiç değişmiyor orada değişimi bilmiyorum burada hep aynı parti kazanıyor
Doktordan vaz mı geçtin?
ne ilgisi var
Öyle geldi bana
akrabam bu
Yarın benimde görüşmem var umarım olur
belki taşeron da olabilir
ibb de
Evet şirketler de taşeron çalışıyorsun.
memur olarak girdiğini 3 yıl sonra kadro vereceklerini benden yüksek aldığını belirtmiş rakam söylememiş ben inanmıyorum şahsen