Ben 11. sinifin yaz tatilinde eğitim koçu tuttum eğitim koçumun 10-15 yıllık bir deneyimi var ve eğitim koçum 11 de beni okula göndermedi açık liseye geçtim açıkçası bunu bende çok istiyordum okulumda çalışma ortamı yoktu çünkü her neyse 11 den bu güne kadar ful tyt kastım ve şu an harbi bitti diyebilirim fen alanında 5 kere başa dönüp kaynaktan ve konu anlatımından ilerledik matematik kısmından geometri ve tyt matematikte özel dersten yeni konu öğrenirken bitirdiğim tüm konuları başka kaynaklardan çözerek ilerledi bu yaz 12 ye geçtim şu an kimyanın bir konusu kaldı kimya bittikten sonra biyoloji tyt - ayt aynı anda başlayacağım ve coğrafya tarih ilerleyip eylüle kadar sözel kısmı bitireceğim eylüle kadar ki süreçte de ful branş denemesi çözeceğim şu an acil in tyt mat deneme seti bitti ve 35 üstü bir nete sahibim tyt Türkçe de tam anlamıyla çalışmadım eylülden sonra tyt Türkçeden özel ders ile devam edicem sizce ayt yetişirmi sınava kadar
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olur umarım
Bence çok rahat yetişir zaten millet 12de ayt tyt beraber yürütüyor ki sen çoktan tyt bitirmissin. Hedefin ne burada? İlk 5bine girersin gibi duruyor
Yorumun için teşekkür ederim öncelikle, hedefim 1. olmak her zamanda böyle oldu kendi ilimde bu sene Bir arkadaşım 1. oldu ve bu beni daha da çok motive ediyor. Bu süreçte sadece ders çalışmadım eminimki sadece ders çalışsaydım belki 11 in 1. Dönemi şu an bitmişti ama aynı zamanda yazılım ve yapay zeka alanında da çalışmalar yapınca bu gün bu düşünceler pirtladi geride mı kaldım yoksa yazılımı daha erken mi bırakmalıydim gibi gibi
Vayyy hedefim 1. Olmak.. sevdim helal olsun.. valla sen yaparsın gibide inanıyorum. Bence yazılıma ara ver. Biliyorsun bu sınavda yazılımla alakalı bişi yok ve senede 1 kez olan bişi. Ondan full yks odaklan. Yazın yazılıma yine baslarsin.
Doğru söylüyorsun 1 sene sabretmek lazım sonrası hallolur. Çok teşekkür ederim tekrardan
Hedefin ne tip mi yazılım tarzı mi
ya tıptan ilerlemek istiyorum aıkçası daha sonra yapay zeka eğitimimi geliştiriip tıp konusunda yararlı bir sağlık uzmanı ya da ameliyathane sayacı gibi bir yapay zeka robotu yapmak istiyorum mesela örnek vereyim ameliyathanede hasta ameliyata girmeden herbir pamuk ve gazlı bez parçası ve diğer materyaller tek tek sayılıp izole edilip kağıtta tutuluyor ben bunu vaki kaybı görüyorum ve insan israfı bunun yerini alacak bir şey yapıp yürürsem ki üniversitede net yaparım buna benzer , sonraki yıllarda en azından kanı tahliye edebilen hassas sinir dokusuna sahip robot yaparım ama bu robot için tıpı çok iyi bitirmem lazım ben yapay zeka uzmanıyım diyip hassas sinir dokusuna sahip öğrenmeyi bilen bir robot yapıp koymak insanların canını tehllikeye atabilir. yol çok uzun yks sadece merdivenin ilk basamağı ama ölmeden bu dünyaya yararım olsun istiyorum birde en önemli etken merak ve tutku tabi
Yazacak bir şey bulamadım senin cümlelerin karşısında benim cümlelerim çok basit kalırdı çünkü. Ülkemizde azda olsa senin gibi düşünen insanların olmasi ne güzel. Bu ilgin merakinda çok güzel sanırsam sen çok kültürlü bir ailede yetismissin ailenin de emeği var gibi gözüküyor. Çok güzel hedefler inşallah hedeflerine ulaşırsın. Gerçekten inanıyorum ben
İnanki kültürden uzaktan yakından alakası olmayan kitap okuyanın ateist Tevrat okuyanın İslam karşıtı bilim yapanın şeytan kabul edildiği bir ailede büyüdüm pandemi sürecinde evde bağışıklığı düşük olup sürekli covid ya da hasta olan bendim 8. sinifin sonlarına doğru kendimi ailemden izole ettim çünkü kronik rahatsızlığı olan annem ve babam vardı daha sonrası geldi en zor konu ise ne maddiyat ne de maneviyat.. Mesele disiplin ve irade idi hayatı 8. Sınıfımdan sonra öğrendim ortaokulda yaptığım ciddi yanlışların hayatıma olan etkisi ve en büyük etmenlerden olan, sorumsuz ve çocuğu tek başına bırakan bir ailenin içinde büyümüş olmanın verdiği olgunluk belirli bir seviyeye getirdi yani uzun lafın kısası başarmak ya da gelişmek için bulunduğun konum ve kişilerden kendinizi izole edip soyutlamaniz gerekiyor klişe bir laf vardır" bulunduğun ortamdaki 5 kişinin ortalamasıdir insan" diyip o güzel sözleriniz için sizlere teşekkür ediyorum ve bir açıklama da bulunmak istiyorum bu kadar uzun yazmamın sebebi "COĞRAFYA KADERDİR" cümlesinin zincirini kırmak için gereken ipuçlarını tek size değil diğer insanlarada ilham olsun diye yazdım.
Kimlerle kapışıyoruz ya
Noldu ki
Ben daha ne tyt ye başladım ne ayt ye
E başla knk bdhdhdhdbdj