İngilizce öğrenmek isteyenlere tavsiyeler?

kendi deneyimlerimden yola çıkarak sizlere bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum benim İngilizce öyle C1 C2 seviyesinde değil ama günde en az 1 saatimi ayırıp çalışıyorum eğer İngilizceyi hiç bilmiyorsanız youtube'da A1 seviyesinden başlayarak öğreten pek çok kanal var onları takip edebilirsiniz ama pek tavsiye etmem çünkü okuldaki gibi bir sistemle öğrettikleri için it is a pencil demekten öteye geçemezsiniz bunun yerine online dil eğitimi veren uygulamaları kullanabilirsiniz kullanacağınız uygulama size hangi amaçla öğrenmek istediğinizi ve seviyenizi sorup ona göre öğretiyor sürekli tekrar yaparak kelimelerin ve cümlelerin aklınıza yerleşmesine yardımcı oluyor ayrıca konuşma pratiği yapabilirsiniz konuşmaktan çekinmeyin yabancı lyrics versiyonlarını dinleyin yapışkan kağıtlara öğrendiğiniz kelimeleri ve cümleleri yazıp odanızın vs evinizin çeşitli yerlerine asın sürekli göreceğiniz için aklınıza yerleşecektir ve mutlaka haftada en az 50 kelime ezberi yapmaya çalışın ve çevrenizde gördüğünüz herhangi bir şeyi İngilizce olarak düşünün filmleri önce altyazılı sonra alt yazısız izleyip cümlelerin hatırladığınız kadarını çevirin

İngilizce öğrenmek için uygulamalar

. busuu

. duolingo

. cake

. cambly ve open english eğer İngilizceniz yoksa bu siteleri pek tavsiye etme belirli bir seviyeye ulaştıktan sonra kullanabilirsiniz

. wordbit

. voscreen

. mondly

. memrise

eklemek istediğiniz bir şey var m? yazabilirsiniz

İngilizce öğrenmek isteyenlere tavsiyeler?