Bimde çalışmak için torpilmi gerekiyor bide benim matematigim sıfır hesap yapmayı bile bilmiyorum berbatim kasiyerlik yapmak korkutuyor hesapta yalnıslik olur diye korkuyorum müşterilere verirken birde annem bime öyle kolay almiyolar dedi doğrumu birinin yardımı ilemi aliyolar?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gençleri hemen alırlar. Özellikle küçük yerlerde ihtiyaç çok oluyor
Ben çok korkuyorum ya hic çalışmadım
Öyle insan içine çıkan biride değilim pek nasıl yenicem bunu bilmiyorum
Başlaman lazım bi yerden. Başları çok zor olsa da alışırsın bi şekilde
Haklısınız ama ben hiç evden çıkmadım bi yer bilmiyorumda annem ise baslicak yanımda götüriyim ben bi süre çalıştıktan sonra orada alışır biraz çalışırsın başka yerden iş bakarsın dedi ama bunada sıcak bakmıyorum millet kocaman kızı annesi yanında iş öğretmek için getiriyor der
Bir şey olmaz. Benim annem temizlikci. Oyle lisede yanında götürerek başlattı. Su an birlikte iyi para kazanıyoruz. O sayede rahatca üniversite okuyorum. Evden çıkman da senin için iyi. Geçen a101 de bir kızı gördüm basit toplama işlemi yapamıyor bana tutan ücret kadar para veriyordu. Yeni başlamıştı. Ona doğrusunu ben gösterip fazlasını vermiştim. Şimdiyse 2 ay falan geçti üzerinden. Kız bu sefer doğru para verip işini yapıyor. Eskisi gibi de konuşurken heyecanlanıyor işini yapıyor skdjdjdjhd
Anladım ama nebiliyim annemin yanında çalışmak biraz komik geliyor bilmiyorum ben 23 yaşındayim bide ben senin yanında çalışmak istemiyorum anne dedim o zaman kendin bul sen yapamazsın öyle her şeyi dedi nerde iş bulcan öyle dedi fabrika tekstil desem hiç yapamazsın dedi off
Sen bi git dene. Dinleme bu kadar anneni. Bütün hevesini kırarlar sadece. Sonra da o işleri yapan 5 para etmez kişileri örnek gösterirler nasıl çalışıyormuş diye
Yok cidden yapamam ben tekstil fabrika işi biliyorum oda bildiği için diyo bi sürü iş var ben sana git fabrikada tekstilde çalıs demiyorum ama çalışman gerek sigortan çıksın diyo ilerde napıcan böyle nereye kadar doyo
Her iş zor. Ondan tekstil olunca pek farkli gelmiyor. Tabi size daha zor geliyor olabilir. İşin içinde olduğunuz için
Büyükşehir de isen kolay valla alırlar reyoncu olursun ne olacak
Reyoncu derken onlar kasaya bakiyolar ya
Sadece reyon bakan elemanlar var şok market düşünürsen yardımcı olabilirim
Benim gördüğüm kasiyerler hem reyon diziyo hem kasaya bakiyolar
Şok markette öyle değil
Nasıl değil
Hem ben şokta çalışmak istemiyorum ben bimde çalışmak isterim
Sen bilirsin
Kolay alıyorlar ama genelde üni mezunu tercih ediyorlar. Kasa parayı hesaplıyor zaten. Ama amelelik işi resmen
Ben lise mezunuyum almiyolarmiki lise mezunu
O kadar çok üni mezunu işsiz var ki. Lise mezununa dönmeleri zor oluyordur haliyle. Şoka ya da A101 e başvur. Bana 3 ila 5 gün arasında dönmüşlerdi
Ama hem kasaya bakıyorsun. Hem çürümüş meyveleri ayıklıyorsun. Hem ürün açıyorsun. Ekmekleri diziyorsun. İş çıkışı paspas atıyorsun falan filan
İyide ben bimde çalışmak istiyorum ya
O zaman market harici ne önerirsin ben öyle evden pek çıkan biri değilim hiç çalışmadımda hayatımda en önemlisi öyle açık biride değilim
Atılgan değilim yani
Satış danışmanlığı güzel. Yoğun lcw şubelerinde primler iyi yatıyordu en son. Lcw gibi yerlerin deposu da güzel oluyor
İşte bunu hiç yapamam çok fazla insanla muhattap nasıl olucam bilmiyorum orası çok yoğun oluyor Off gerçekten çok korkuyorum napıcam nasıl yenicem bunu bilmiyorum hep gitmeye alıştım öyle yerlere çalışma fikri çok garip yaşıtlarım çalışıyor okuyor ben evdeyim
Aslında çok muhatap olmuyorsun çünkü genelde katliyorsun. Millet dağıtıyor topluyorsun. Sadece beden var mı diye kontrol ediyorsun sistemden. Zor değil sadece ayakta olmak yoruyor ama daha iyi. Markette devamlı baskı var (markette molalarimi bile vermemişlerdi) ama lcw da tüm haklarımı aldım. Mola para prim. Markette mesela kasa açık çıksa cebinden kesiliyor veya ürün çok açık çıkarsa gibi gibi
Anladım peki defactodada aynımı
Defacto aynı mı bilmiyorum. Ama kötü değildir. Giyimde çalışmak > markette çalışmaktan
Peki teşekkürler 🙏
Kasiyerliğin ne torpili olacak
Ya a101 kadar kolay almiyolar demişti annemde o yüzden
Yahu ne alaka
Hayır
başvur alıyorlar
Lise mezunu aliyolarmi
iclerinde çok var lise mezunu
Biri üni mezunu tercih ediyolar genelde dedide.
başvur ne kaybedersin
Artık her şey torpil