Üniversite sınavını kazanamadım ne yapacağım?

Saat şu anda 4.30 hala uyuyamadım yaşım 18 ben kimim neyim ne işe yararım bilmiyorum. Hayat bana çok küçükken Tokatını vurdu dedem ve babannemin yanında büyüdüm yaş farkı fazla olduğu için ne dert anlatabildim nede yanımda birilerini hissettim.

Dün sınavlar açıklandı benim hatam çalışmadım Sınava yeterince istediğim yeri tutturamadım. Durmadan ağlamak istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim hiç bir boka yaramayan verilen emeklerin karşılığını veremeyen malın birisiyim ben ne yapacağım Allah rızası için söyleyin.

  • Dedem ve babannem bizi büyüttü benim birde küçük kardeşim var erken yaşta hem abi hem baba hem anne oldum ama bana bunları yapacak kimsem olmadı sağolsunlar bizi büyüttüler ama eksik oluyor ister istemez işte benden tek istedikleri bir üniversite kazanıp arkamı devlete yaslamam ve kardeşime bakmam ama ben daha kendime bakamıyorum ya ben ne yaptım da bu ızdırapı çekiyorum bu yük bana ağır geliyor Allah rızası için yardım edin intihar edicem yoksa bıktım son raddedeyim.
Üniversite sınavını kazanamadım ne yapacağım?
Cevapla