Üniversite sınavını kazanabilmem için iyi bir dershaneye ihtiyacım var. Paramı çıkartmam için nerelerde çalışabilirim?

Hedefim yüksek. Seneye üni sınavını kesinlikle kazanmam gerekiyor ama bu sene dershaneye gidecek param olmadığından evde çalışayım dedim ama ev ortamında o sayısal dersler çalışılmıyor bir desteğe ihtiyacım var ama parasal anlamda durumumuz olmadığından adam akıllı çalışamadım ama bu sene kesinlikle gidicem bir vakıftan falan burs alıcam ama o burs yetmez ki zaten dershaneler çok pahalı. Diyorum ki en azından 2 ay falan bir yerde çalışayım asgari ücret ama nerede çalışacağım ben evin de tek kızıyım ablam kız kardeşim yok ailem beni herhangi bir yerde çalışmam için bırakmıyor ama ben ailemi zor durumda bırakmak istemiyorum dershaneyle çok yüklenmiş olurum. Resmi bir yer gibi olsa çalışmama müsaade ederlermiş ama öteki türlü izin yok. İşte aklınıza gelen şeyler varsa lütfen yardımcı olun nerede çalışabilirim? Ben BİM şok a101 gibi marketlerde kasiyerlik düşündüm ama cv verip onların ne zaman çağıracağı muamma hemen girip çalışabileceğim bir yer lazım. Bu arada İzmir de yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Üniversite sınavını kazanabilmem için iyi bir dershaneye ihtiyacım var. Paramı çıkartmam için nerelerde çalışabilirim?