Abim haftada 6 gün çalışıyor günde 9 saat! Aldığı maaş 19000₺ bildiğin kölelik.
Ben çok şükür Turkiyede değilim. Ön muhasebe elemanıyım bizim departman 4 gün çalışıyor. Günde 10 saat çalışıp gidiyoruz haftada 3 gün tatilimiz var ☺️ aylık maaşımız 3000€’yu geçiyor

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Emeğini para karşılığında alan hiç kimse köle değildir. Bizim istediğimiz emeklerimizin hakkını daha fazla alabilmek.
Esselamu Aleyküm herkes senin gibu nasibi boyle olamayabilir abin Türkiye şartlarında yine oyi bir maaş alıyor ne iş yapar bilmem ama yani yaoacak başka bisi yok Avrupa'daki durumla farklıdır sen haline şükret dua et seninle aynı mesleği yapıp belkide daha az ücret alıp çalışan vardır.
Türkiye de işçi sınıfı diye bir şey yok zaten köle sınıfı var avrupa da maaşlar öyle çalışma şartları öyle bura da tam tersi.
Yalan mı kardeşim millet de bir acayip mal gelmiş mal gidiyor kimse sesini çıkarmıyor zamlara ona buna bak latin ülkesine hayat durdu hayat.
Keşke o kadar maaşı ben de bulsam. Ona bile şükrediyorum. Adam asgari ücret verecek onda bile almamak için diretmeye çalışıyor.
Tüm yıl çalışan sağlık çalışanları napsın peki 🙂
Onlar zaten kole
İşleyen demir ışıldar... Çalışmakta sorun yok; sorun, çalışanının hakkını vermeyen işverende ve bunu denetlemeyen hükumette!
Ülkenin yarısı köle olmayı seviyorlar o yüzden diğer yarısıda köle kalıyor. Farkıda ithal seçmenlerle yaptılar.
Aynen öyle.
Köleliğin adını değiştirdiler. Üç kuruşu da ödül olarak veriyorlar.
Bence birinin yanında çalışmak hepten kölelik...
Bu devlette bu zamda bu maaşta
daha çok köle olurlar, oluruz
yazık Türkiyenin haline..
Kesinlikle köleliktir, ben zincirlermden kurtuldum iyi ki.
Zenginin malı zürdûn çenesini yorar napak yani Allah Allah 😒
Yuh ön muhasebeye kim o kadar para verir ya
Belçika
Hemde 3000€ bisey değil ki benim eski ev arkadaşım IT yazılımcı aylık 10000€ üzerinde kazaniyordu
Ciddi misin burada olsan Max asgariden biraz üst alırsın o da iş bulursan biz bitmişiz ya
Turkiyeden Afrika’ya çalışmaya giden tanıdıklarım var varsın gerisini sen düşün 😅
Bende Instagram'da görüyorum dükkan falan açanlar var aklın varsa buralara gelme valla kendini kurtarmışsın ne güzel senin adına sevindim bizim yasayamadigimiz hayatı yaşa doya doya bizde ahiretle avunalım
Ben 10 sene daha buradayım. 10 sene sonra bireyselden emekli olacağım. Yatırdığım tutara göre aylık alacağım 😊
Arada tatile gelde ülkeye Euro girsin knk
😂😂
Şu an yıllık izindeyim baba evinde 😊
Yok girmesin mustehak bu millete git yunanistanda yap mis gibi tatilini hem daha guzel
@İbooo12 zaten Yunan adalarında da Türkler çalışıyor 😂 saka değil Girit adasına tatile arkadaşım gitti orada da Türkler amelelik yapıyor. Günlük 150€ ya çalışıyorlarmış
Kıbrıs Türkleridir bence onlar
Türkiye şartlarında böyle
Bende yurt disinda is kurmayi planliyorum
Aferin sana. Sorunun cevabı kölelik.
Tamam yurt dışındasın
Allah için evlen benimle
Bunun da kölelikten farkı yok.
AKPli misin?
Bunun derken?
Yurt dışında çalışmaktan bahsetmiyor musun?
@Mertsplr hayır yurt dışından bahsetmiyorum. Günde 10 saat çalışıp "ben köle değilim" demek inandırıcı gelmiyor sadece.
@GasPeriNi insan, insan olsun yeter. Kimse köle veya sahip olmasın.
Ben günde 10 saat çalışıyorum ama max 5-6 saat aktif çalışıyorum. Her 2 saatte bir 15 dk çay molası veriyoruz. Sonra 45 dk yemek molamız var derken pek yorulmuyoruz. Zaten yaptığımız iş masa başı bir iş
Kaç saat çalıştığına bağlı
İp attınız guzel
Evet kölelik ne yazik ki
Çalışmak köleliktir
Sağlık olsun
Değil
Kölelik
Kölelik
19.000 tl asgari ücretten daha iyidir ama
Abini de al yanına
Yarısını ver
İban at