İntihar evresindeyim, işsizim. Akademik bir basarım yok, üniv bitirdim deneyimsiz almıyolar. Arkadaşım yok. 1 senelik ilişkim bitti, kandırıldığımı öğrendim. Kısa bir tatile gitmek istiyodum kredi çekerek, ama yetişkin olmama rağmen ailem kabul etmiyor. Bu evden gitmek istiyorum. Çünkü 24 saatim sadece dört duvarı izleyerek geçiyor. Bugün hayatıma son vermeyi düşünüyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Saçma bir düşünce, çünkü bunu yazıyorsan aslında intihari değil kendini ifade etmeyi istiyorsun. Belki ihtiyacın olan şey Burdur ya da değildir bilemem.
kendi hayatını, ortamını ve imkanlarını en iyi tanıyan kişi sensin o yüzden bursan alacağın öneriler genel olarak yüzeysel kalacaktır. Bir durum değerlendirmesi yap tam olarak nelere sahipsin neleri yapabilirsin hayatında nelerin olma yasa olmama şansı yüksek bunu araştır. Bölgemdeki iş imkanlarını araştır birini seç ve başla sadece 1 Aylık hedefin olsun. Kendini bakış acını genişletmek için mevcut düzenini değiştirmek zorundasın.
014 Yorumla
Soran+1 yılKötü şanstan başka hiçbir şeyim yok konuşmaya pek mecalim yok teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben kendi hayatımın en şanssız insanıyım ama buna rağmen yıllarca çekilen çilenin sonucunda o ülkeden ayrılmayı ve kendi düzenimi kurmayı basardım. Bu şeninde başına gelecek demiyorum ancak geleceğin ne şekilde yol alacağını hiç birimiz bilemeyiz. Bugünün getirdiği karanlıkta kendini tutmaya devam edersen yarını aydınlatacak yolları bulmakta zorlanırsın. Evet mevcut durumun kotu yasa iyi olabilir ama bunun seni kısıtlamasına izin vermememen gerekiyor.
Soran+1 yılEvet haklılık payınız var ama ben bunları hayal olarak görüyorum gerçekçi bulmuyorum. Ben mutlu olacak insanların az çok belli olduğuna inanıyorum hayatın bir insanı sevip sevmediği doğuştan belli oluyor. Bugüne kadar ben o kadar çok çabaladım ki o kadar iş görüşmesi yaptım ne biliyim o kadar insan kaynakları personeline kendimi tanıttım ki, yıldım artık. Hiçbir umudum kalmadı, şu an zaten yaşayamıyorum nasılsa. Değişen bir şey olmayacak. O zamanın geleceğini beklemek bana hiçbir hayalini gerçekleştirememiş biri olarak yenildiğini kabul etmiş ve yaşlanmış biri olacağımı düşündürüyor. Beklersem elimde olacak tek şey bu
Soran+1 yılPara biriktirsem garsonluk yapsam yurt dısına çıksam dilim yok veya orada iş bulacağımın garantisi yok
- +1 yıl
Bir askere gittim babam, dedem ve 3 arkadaşım öldü. Evlenmeyi düşündüğüm kişi başkasıyla evlendi. Bu sadece 1 yıl içinde olan şey. Araba çarptı, elektrik çarptı, yaz günü gül ağacının üstüne 2. kattan düştüm. Ticarete girdim battım dolandirildim. Bütün çevrem arkamdan konuştu yıllarca iş hayatında emeklerim sömürüldü. Ama şuna Türkiye’nin dışındayken bende dil bilmeden geldim ve hala bilmiyorum öğrenmeye devam ediyorum. Kimsenin hayatı doğuştan belli değildir bu sadece insanların kotu durumları kabul etmesi için uydurulmuş bir efsane. Sende kabul etme bunu.
Soran+1 yılBen çok mantıklı konuştuğunuz için sizi ilk yazdığınızdan beri kadın sanıyorum. Kusura bakmayın lütfen söylediğim yanlış anlaşılmasın, erkeklerin azımsanamayacak kadar çoğunluğu bu platformu ağzının salyalarıyla kullandığı için, büyük çoğunluğundan derdi olan birine yardım etmeye fikir vermeye çalışmasını beklemiyordum. Sizi tebrik etmek istedim. Herkes intihar etmeyi düşünmeyecek kadar güçlü olamayabiliyor sanırım. Bu efsaneyi ben uydurduğumu sanıyordum çünkü hiçbir yerden duymadım daha önce. Peki özel olmayacaksa eğer, devlette mi çalışıyordunuz Türkiyedeyken. Çünkü insanın battığında tekrar çıkma ihtimali çok düşük oluyor.
- +1 yıl
Teşekkür ederim ve ayrıca rica ederim.
Hayır özel sektör de çalıştım herzaman.
Bu ya da başka platformlarda da aynı tip insan güruhuna rastgelebilirsin ama onlara takılmamak lazım. Konuşmalarından anladığım zaten kendini belli bir seviyeye getirmiş geliştirmiş ve emek vermiş birisin. Bence sadece ne olursa olsun önce senin kendini motive etmeye ihtiyacın var.
Soran+1 yılEvet haklısınız ama burayı yanlış niyetle kullananlar çok daha fazla görünüyor. Kesinlikle sizde bir beyefendi gibi konuştunuz başından sonuna kadar, iyi niyetiniz için gerçekten teşekkür ederim. Ben kendime bir çıkış yolu bulamıyorum. Mesela erkek kuzenim vardı tuborgun dağıtımlarını yapıyorlardı, şu an güzel bir imkanı çıktı ve şehir dışına yerleşti. Ama o araba kullanmayı ve adresleri çok iyi biliyordu. Ben düşünüyorum ve aklıma hiçbir alan gelmiyor. Aynısını yapsam zaten ehliyet ve kurs için maddiyata ihtiyaç var. Aklıma gelen bir örnek sadece bu.
- +1 yıl
Şimdi çevreni bilmediğim ve seni tam olarak tanımadığım için sana “git surda çalış burada çalış” diyemem bu yanlış olur. Ama bence ilk etapta kendine 1 aylık çalışma bir hedefi koyarak bir iş bulman mantıklı olur Bursa amaca çalışmak değil seni alıştığın çevreden uzaklaştırıp bakış acını genişletmek.
Soran+1 yılYanımda kimse yok ki, üzgün olduğumu bilenler de bu süreçte beni yalnız bıraktı. zaten inanmıyorum kimsenin anladığına teşekkür ederim. sadece ne yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Sadece bir öneri benim işime yaramıştı belki sende etkisi olur ya da olmaz, sonuç olarak insanız hiçbirimiz fikirleri duyguları aynı olmuyor. Hayatından tamamen “neden ben, neden böyle, neden burası, neden bu iş, neden onlar vb.” Tüm düşünceleri sitemleri çıkar. Bunlar hayatında olduğu sürece seni karamsarlığa çekecek ve bakış acını daraltarak seni bir döngüye çekecektir. Şunu kabullen hayatın suanda olduğu gibi ve bu değişmiyor o yüzden alternatif yollar aramak zorundasın. Kosamazsan bile yürümen gerek.
Bugün güzel bir duşunu al odanı havalandır temizle yapabiliyorsan yatağının yerini değiştir. Bu ufak değişiklik bile emin ol iyi hissetmeni sağlayacak. Kötü olana alışınca insan farkına varmadan bir döngünü. İçine giriyor ve bunu kabulleniyor. Adım atılması gerektiğini sende biliyorsun ama neren ve ne şekilde atılacağını bilemiyorsun çünkü bu karanlık senin görüsünü kısıtlıyor.
Soran+1 yılBu bana sadece kendi sonuna daha fazla yaklaşmak, zaman kaybetmek gibi geliyor. O kadar çok işe başvurdum ki aslında elimden geleni yaptım. Denemek öğrenmek kendimi geliştirmek istedim. Geriye kalan garsonluk ve benzeri işler. Bunlarda da bir gelecek olduğunu sanmıyorum en azından hayallerime ulaşabilmemde bir araç olmaktan uzak veya emekli olana kadar yapılamayacak kadar yıpratıcı. İnsan kendini ne kadar değiştirse de, güzel şeylerin peşinden koşmak istese de buna imkan bulamayabiliyor. Karşısına hiçbir fırsat çıkmayabiliyor. Koşmak isterken ayağıma takılan çelmeler beni en başa geri sarıyor. Bazen bazı şeyler için geç kaldığını görmenin verdiği huzursuzluk içime taş gibi oturuyor. Bu taş o kadar büyük ki parçalamamın imkanı olmuyor. Zaten bu taşı kaldırmak isterken hayatımdaki kimse bana yardım etmiyor. Her şeyi tek başıma yapmam beklenirken de önüme o taştan çok daha fazla engeller çıkıyor.
- +1 yıl
Maalesef toplumlar bu şekilde bir düzene oturmuş ve onu devam ettiriyor. Olası bir sorunda ya eksiklikte kendini bilinci, bilgili ya da üstün gören insanlar nasihat ve öğüt vermekten çekinmiyor ama bir alternatif sunmuyorlar. Va en insanlarla konusurken kendimi sorguluyorum “gercekten karsimdaki kisiyi anliyormuyum yoksakendi egomu mu tatmin ediyorum”
Garsonluk vb. İşlerin önündeki kısıtlı seçeneklerden birkaçı olduğunu söyledin, bir gelecek olmaya bilir ama en azından kısa bir sürede olsa seni bulunduğun ortamdan uzaklaştırıp daha iyi hissetmeni sağlayabilir.
Kendini karamsarlığa sokarak iş beklemek yerine, o mesleklerden birine başvurup ortam değiştirerek iş aramaya devam edebilirsin. Belli oranda da olsa bir maddi gelir ve yabancı insanlarla dialoga girmek sana iyi gelebilir.
Şu an bile onu yapıyorsun aslında kendi iç sesin haricinde bir fikir almak için anonim olmayı tercih ettin öyle değil mi.
En İyi Cevaplar
+1 yılÖyle bi aptallık etme. Her ise başvur bi yerden başlarsın. Bende temizlikcilik yapıyorum şu aralar. İstediğim hayatı yasamami sağlıyor. Sende ne is olursa yaparsan en azından aklını doğru düzgün kullanacak seviyeye gelip doğru bi karar alabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılYaklasık 10 tane ise başvurdum ss atabilirim dönüş olmadı ve istediğim hayatı hiçbir zaman yasayamıycam ailem bile şu an ne durumun içinde olduğumu bilmiyor bilseler de anlamazlar 1 aydır her gün sadece duvarlara bakarak günün bitmesini bekliyorum buna yaşamak demiyorum bir anlamı yok o yüzden
- +1 yıl
Daha da basvuracan demek ki. İstediğin hayatta zamanla değişir. Kötü bi is olsa da en azından katlanabilecegin bi hayatın olur
+1 yılYahu evlen git en kötü... erkek de değilsin ki anliyim derdini. Seni gerçekten seven sırf aynı çatıyı aileyi paylaştığı için mutlu olacak hayat arkadaşın olur herseyi de yaşarsın onunla hem parası da helal sana. Beraber kafa da dagitirsiniz. Evlendikten sonra eşinin de desteği ile mesleğe atılmış bircok kişi tanıyorum bazen bazılarının ailesi o imkanı saglayamiyor ama eşleri kocaları ellerinden tutuyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Herkes saçmalamak için yarışa mi girdi Türkiye’de. Duygusal ya da ekonomik boşluklarda insanlar bir çıkış kapısı yasa dayanak arar Buda fırsatçı insanlara hedef haline gelmesine sebep olur. Bu tarz durumlarda “seni anlıyorum” diyen çok olur sonuç mutsuzluk boşanma ve daha kotu bir hayat.
Soran+1 yılBirincisi mutsuzluktan kurtulmak için veya maddiyat için evlenilmez, bu evlenmek için evlenmek demektir. Biriyle evlenmek için ondan tamamen emin olmak uzun süre tanımak gerekir. Ve yukarıda anlattığım gibi benim sevdiğim insan zaten bana yalan söyleyerek ihanet etti. Mesela? Bu kadar kolaymıymış evlenmek. Evet ruh halim berbat ama arka plandaki mantığımı kaybetmedim. İnsanın kendi başarısı olmalı bu hayatta bir başkasından para bekleyerek de yaşanmıyor
Soran+1 yılSondaki örneğin tam tersi daha fazladır ülkenin geneline baktığımızda
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖncelikle bu konuda yalnız olmadığını bil intihar çözüm değil sonrasını kestiremediğin için daha korkunç şeyler başına gelebilir hayat her gün farklı bir yönünü insana gösteriyor bugün iş bulamadıysan yarın bulacaksın belki kim bilir anda takılı kalma bu intihar düşüncesi geçici bir düşünce herkesin başına geliyor
12 Yorumla
Soran+1 yılşu an zaten en korkunç anımdayım daha iyisini veya daha kötüsünü beklemiycem çünkü hiçbir şeyim değişmeyeceğini biliyorum eminim teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBak ben de şu an açıktan okuyorum sosyal hizmetler 3. Sınıftayım aşağıda Ankara 'da yaşadığını yazmışsın ben de Ankara 'da yaşıyorum bir sürü işe başvurdum yalvardım yakardım defalarca gidip aynı yerlere cv verdim hatta bizimle çalışmak ister misiniz yazan yere de gittim konuştum aramadılar Allah belalarını versin hepsinin böyle yerlerde bile torpil geçiyorsa mezun olduktan sonra atanır mıyım bilmiyorum ama ben intihar etmicem şu an ailemle yaşıyorum onlarda durumun farkında o yüzden bir şey demiyorlar masraf çıkarmıyorum minimal bir şekilde yaşıyorum hayat hep böyle gider mi bilmem ama herkes bir şekilde işe giriyor nasip kısmet artık
+1 yılyasın bayagı olmus hic iş tecrüben olmadımı
015 Yorumla
Soran+1 yıl25 yasındayım o yanlış iş tecrübem oldu geçici genelde haksızlığa uğradım
- +1 yıl
hepsinde haksızlıga ugramassın cok gecc baslamıssın işe genelde simdikilerin en büyük problemi böyle ama iş secmessen bulusun 25 yasda bayagı olmus
Soran+1 yılÖzel sektör öyle maalesef
- +1 yıl
öyle ama savasmayı ögrenmek zorundasın üstelik intahar zavallıların işi sacma düsünce ailenden ayrılsan napcan biraz calısıp paranı biriktir öyle ayrıl ayrılcaksanda
Soran+1 yılBenim yerimde olmadan bu ruh halini anlamanız imkansız
Soran+1 yılPara biriktirsen ne olur ki kira asgari ücretin yarısı bile değil bulunmuyor
- +1 yıl
bak önce sunu düsün ekonomiyi ii takıp et 1 yıl sabret aldıgın maasın en az 3?2 sini biriktir ama tlde degil altında biriktir 1 yıl sonra zaten ekonomik özgürlügünü elıne alıcaksın ortamı seziceksin özgüvenin gelıcek ev kırası 3 binede var 5 binede 10 binede 20 binede girip oturcagın eve baglı ben mardine tasındıgımda memur olarak oraya atandıgımda kapıcı dairesinde oturdum herkes 850 tl verirken ben 300 veriyodum evim kücüktü cabuk ısınıyodu aidat vermiyodum kapıcı dairesi diye benim üst katla isim olmaz diyodum olur derseniz otururm dedim 2 yıl oturdum paramı biriktirdim arabamı ladım arabamı sattım sonra tayin geldım Ankara'ya
Soran+1 yılO günler eskide kaldı şu an dükkana bile 6bin istiyorlar. Yasadıgım yerde bir tane ev bulamaz kimse bu fiyatlara. Dükkan hani ev değil çok yoksul insanlar tutup kalsın diye.
Soran+1 yılMemur olmak boşuna her gencin hayali değil şu an aynı kefede değiliz ki
- +1 yıl
valla bilemiyorum insanların vicdanına kalmıs millet kafayı yemiş durumda ev kirasını artırıp cebine 2 bin fazla alınca kazandık sanıyolar aslında biraz göc biraz deprem birazda ev yapımında kullanılan malzemeler artınca bu duruma gelındi 7 aya deprem olan yerlerin ev sorunu cözülünce kentsel dönüsüme hız verilir tokilere baslanırsa bu kadar fahis fiyat olmaz diye düsünüyorum pat diye cözülcek meseleler degil ama dedigim gibi sıkı para biriktir 1 yılda yatrımını güzel yap en azından enfılasyona paranı ezdirme ek is bile yapabilirsin ya da mesaiye kalırsın is yerin iyiyse paranı biriktirirsin daha yüksek maaslı islerde calısmak icin bi kac yıl bi yerlerde is ögrenerek gecirebilirsin asgariyle sonra işi ögrendiginde maası yükselcek iş bulursan ordan oraya gecersin ekonomik özgürlügünü aldınmı bi kac yıla alırsın tahmini en fazla oda sonra zaten istersen evden ayrılırsın istersen baska yatırımlar yaparsın
- +1 yıl
ben sana yol gösteriyorum sanki ben 18 gelır gelmez memur omladımya 5 yıldır memurum ondan önce özelde bende cok calıstım hatta bırak kadını her erkegin calısıp kendini yıpratmıycagı islerde cok calıstım tatilsiz yıllarca 15 saat 16 saat hic tatilim olmadan tam 8 bucuk yıl calıstım sadece bayram tatili 1 gün yılda hasta olmasssak fuul calısrdım bana anlatma özel sektörü
Soran+1 yılSınava nasıl zaman bulabildiniz peki o süreçte
- +1 yıl
ondan önce isi bıraktım tazminatımı aldım dersaneye yazıldım 1 yıl dersaneye gittim o yıl cok düsük puan aldım dersane bitince calısma teknıklerımı degistirip dersaneden gelen bilgilerin üstüne daha cok calısıp sınava 2 yıl sonra yine hazırlandım 2 yıl calısmadım tazminatım idare etti beni sınavdan hemen sonra iş buldum 1 yıl orada calıstım sonra normal atanamaınca bölge bölge il il acılan kpss sartlı kamu personelıne iskur ve devlet kurumlarından takip eteye basladım 1 yıl icinde 100 yere basvurdum en sonunda 1 yıl sonunda kabul edlidim yedeklerden ilk yedek bendim güneydoguya gelmek istemeyen birinin yerine beni cagırdılar ozamanda bu fetö olayları vardı cok kişi isten atılmıstı güvenlık sorusturması gecirdim herkes gibi 3 ay sonrada işe girdim
Soran+1 yılşu an diyelim ki garsonluk yapıyorum 1 sene biriktirsem mesela kira parasını ödemeye yetmez büyük ihtimalle altından getireceği kazanç, ve böyle işler ağır olduğu için emekli olana dek yapılabilir mi bilmiyorum
- +1 yıl
yok öyle degil garsonluk yaparsın sef olursun büyük yerlerde restoranlarda yaparsan daha fazla kazanırsın orayı sımdılık bı cıta gibi düsün paranı biriktir yatırım aracı olarak altında git 1 yıla isi tamamen ögrenmis lüx restorantlarda calsır hale gelmis olacaksın sonra zaten maasın 3 katılycak bahsis felan derken suanın parasıyla belkı 50 bine yakın alcan kira 10 binde ödesen dokunmuycak sana anladınmı
Gizli Üye(18-24)+1 yılİntihar boş iş 1 yıl ömrün kalsaydı hangi mesleği yapmak isterdin düşün iyice sallama
03 Yorumla
Soran+1 yılNe olacak bunu cevaplayınca
Cevap sahibi+1 yılÖlüm kapıyı çalmayınca dünyanın havasına fazla kapılıyoruz
Soran+1 yılÇalsın kaybedecek bişeyim yok bir mutluluğum da yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sana yardım ederim maddi manevi artı evden kazanç için dilersen
011 Yorumla
Soran+1 yılNedir bunun yolu
Cevap sahibi+1 yılEvden satış yapabilir misin dolap uygulamasi letgo fecebok üzerinden flan önden para flan gerekli değil ben sağlarım sana o imkanı
Soran+1 yılElimden gelen her şeyi yapardım ama sürekli olarak nasıl ürün bulunur nereden alınır
Cevap sahibi+1 yılBen sana yardımcı olurum merak etme 3 güne öğrenirsin
Soran+1 yılGerçek mi bu
Cevap sahibi+1 yılFaydam dokunsun sana işte
Soran+1 yılİşi anlatabilir misiniz bana daha önce kimse gerçekten yardım etmedi
Cevap sahibi+1 yılBurdan nasıl anlatayım zaten açıklama yaptım size bir size yardim amaçlı bakmadım 2 gün önce erkekler içinde paylaşım yaptım ben evden para kazanmak isteyen var mı diye
Soran+1 yılNasıl ulaşabilirim size
Cevap sahibi+1 yılburada olunca yazın ben dönerim size
Soran+1 yılŞimdi geldim
+1 yılSaçmalama intihar çözüm değil
06 Yorumla
Soran+1 yılBaşka çözümüm yok
- +1 yıl
Olur neden olmasın ki yaş kaç
Soran+1 yıl25
- +1 yıl
Daha genceciksn karamsar şeyler düşünme lütfen
Soran+1 yılGençliğim, böyle durarak bitiyor yapacak hiç bişey yok
- +1 yıl
Değişecek ama zamanla sürekli aynı olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi ilde is ariyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılAnkara
Cevap sahibi+1 yılİst olsa yardim ederdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesleğin ne?
014 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk gelişimi okudum bir süre de tezgahtarlık yaptım
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyorsun?
Soran+1 yılAnkara
Cevap sahibi+1 yılDışarı çıkamıyor musun il olarak? İş buldum ben gidiyorum desen mesela
Soran+1 yılHiçbir asgari ücretle kira ödenmiyor ki
Cevap sahibi+1 yılYani izin verirler mi?
Soran+1 yılBen bir yolunu bulsam güvende olacağımı bilsem izin almadan giderim çünkü benim hiçbir hayalime değer vermiyorlar
Cevap sahibi+1 yılKaçmış olacaksın yani
Soran+1 yılKaçmak denemez bence 18 yaşımı geçtim ve söyleyip çıkardım tabiki
Cevap sahibi+1 yılHeh tamam, gizliden çıksana
Soran+1 yılSorum gizli olduğu için çıkılmıyor isterseniz siz çıkın ben mesaj atıyım geri kapatırsınız
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Soran+1 yılGöremedim
Cevap sahibi+1 yılBaya süre açık kaldım fakat dönüş alamadım sizden.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > İntihar evresindeyim, işsizim ve ailem destek olmuyor evden ayrılmak için hangi işi yapabilirim barmaid mesleği nasıl öğrenilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler