Arkadaşlar fazla param yok. ÖZEL GÜVENLİK KURSUNA GİDİCEM.
Önlisans mezunuyum hedefim memur olmak "özel güvenlik devlette" nasıl bir iştir yapılır mı?
Hiçbir bilgim yok amacım sadece memur olmak özel sektörden bıktım
Arkadaşlar fazla param yok. ÖZEL GÜVENLİK KURSUNA GİDİCEM.
Önlisans mezunuyum hedefim memur olmak "özel güvenlik devlette" nasıl bir iştir yapılır mı?
Hiçbir bilgim yok amacım sadece memur olmak özel sektörden bıktım
valla devlete girmek okadar basit degil girersende cok rahat edecegin kesin ayrı konu ama cok cok zor girmek kpss puanu ıster yoksa bir sürü özel güvenlık dolu yanlış anlama beni ama nerde meslegi olmayan bi halt anlamayan calısmayı sevmeyen kişi var özel güvenlık sertifikası alıp hayatını idame ettirme pesinde bana göre özel güvenlik işi boş iş benim biraderde özel güvenlık boş adam
Yok anladım biliyorum ben memurluk için diyorum zor mu devlette rahat mı? Yoksa zaten garsonluk yapıyorum bahşiş var en azından maaşım iyi güvenliğe göre yani
sen garsonluktan emekli oldugunda toplu paran olmaz ordan oraya ssknı doldurmakta zorlanırsın kimi zaman issiz kalırsın kimi zaman is bulurusn ama devlette calısırsın güzel maas alırsın sosyal hakların hep vardır emeklilikte toplu ciddi paralar alırsın az cok emeginin karsılıgı alırsın haftada tatilin var birileri bahsis vercek diye beklemessin mesaiye kaldınmı paranın getirisi belli varsa mesai yoksa bile mesai kalcagın zamanı exptra isler yapıp gelir elde edebilirsin cünki saatin belli gidisin belli gelısın bellı devlet isi güzel
Devlet beni aldida ben istemedim :) üniversite bitirdim 82 puan aldım kpssden ama olmadi memurluk bende diyorum güvenlik sertifikası alayım özel guvenlik memuru olayım devlette
inş girersin
Cevap
3Cevap
Oldun mu nasıl rahat mi
Nerdeeee
Kamuda güvenlik oldun mu diyorum
La nerede keşke olsam
Niye olamadın
yapılır neden yapılmasın ki?
Bilmem korkutucu geliyor bana
Para sıçıyorlar
Atamayla oluyor