Sevgilim beni iş beğenmemekle suçluyor ama düzgün iş bulamıyorum, ne yapmalıyım?

Sevgilimle 1 yıldır birlikteyiz. Benim maddi durumum pek iyi değil. Onun evinde kalıyor onun arabasını kullanıyoruz. Ben de giderlere elimden geldiğince ortak olmaya çalışıyorum. Öğlenleri akşamları arkadaşlarımdan ya da annemin evinde yiyip onun evine gidiyorum bazen fazla para harcamamak için. Sevgilimse bu durumu anlamıyor, beni çalışmamakla onun bunun eline bakmakla suçluyor. Çalışsam asgari ücret alacağım işlerden hiç para biriktiremiyorum, hepsi harcanıyor yemekti oydu buydu. Başka da iş bulamıyorum, napacağımı bilmiyorum.
Kendisi de benden önce çok gezermiş, şimdi iki kişiye parası yetmediğinden evde oturuyoruz genelde. O da bunaldığını ima etmişti geçenlerde. Ben de tek gitmesini istemiyorum, çapkınlık geçmişi biraz fazla. Çıkmazda gibiyiz, beni bırakmak istiyor ama bırakamıyor gibi, ben de ayrılmak istemiyorum ama imalarına da çok bozuluyorum. Napmam gerek?

Sevgilim beni iş beğenmemekle suçluyor ama düzgün iş bulamıyorum, ne yapmalıyım?