Bir de çok yakınım birisiydi. Ve aşırı eğitimliydi şu an vefat etti o yüzden çok hakkında konuşmak istemiyorum aslında. Ve o sırada hayatıma birisi de girmişti. O da böyle manipüle etmişken şimdi kendisi bana ayrıldıktan sonra oku diyor ne kadar ilginç değil mi? Bir yandan da diyorum ki ya bu dünya ilahi dünya ne olacaksa zaten olacak diyor içim.
Herkes çok kolay akıl verir mesela benim gibi yüzde yüz ne yaşadığını bilemem anlattıklarından yola çıkarak kendi yaşadıklarımdan akıl vermeye çalışırım. İster sevgili olsun ister es dost akraba anne baba... Bu hayati sen yaşayacaksın onlar bugun var belki yarın yok. Hayalinin peşinden git. Daha sonra keşke dememek için Hatasıyla doğrusuyla sen yaşa ve tecrübe et.
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Anketler > Sizce 2 yıllık dondurduğum bölümü mü tamamlayayım yoksa çok iyi hazırlanıp iyi bir üniversite bölümü mü kazanayım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sadece diploman olsun diye mi okumak istiyorsun?
Evet o 2 yılı 4 yıllığa da tamamlayabilirim. Ama eğer çok iyi bir bölüm kazanırsam sınava da girdiğimde işte o zaman diploma için okumam.
Eğer kazanacagina inanıyorsan hic düşünme istediğin güzel bir bölüm oku. Sadece diploma içinse eğlenmek için oku yoksa hic girme
Kazanacağıma inanıyorum. Hayat bana aksilikler yaşattı ama devam
Bu azmi kaybetme ve eminim sonunda gerçekten mutlu olacaksın.
Çevremde 28 yaşına geldin ne okuması vs diyen oldu hem de diyen kadındı ne iğrenç insanlar var. Memuriyet sınır yaşı bile 35 iken
Çevrendekileri dinlersen sen kadınsın niye okuyorsun evlen çocuk yap derler.. Onları dinleme bu hayat senin
Zaten asla dinlemeyeceğim bu zamana kadar onları dinlediğim için böyle oldu. 24 yaşındaydım devam ettirmek istediğimde aklıma girdiler.
Tecrübedir işte bu. Artık bir daha o hatayı yapmazsın. Herkesi dinleyebilirsin ama senin aklına ne yatıyorsa onu yaparsın
Bir de çok yakınım birisiydi. Ve aşırı eğitimliydi şu an vefat etti o yüzden çok hakkında konuşmak istemiyorum aslında. Ve o sırada hayatıma birisi de girmişti. O da böyle manipüle etmişken şimdi kendisi bana ayrıldıktan sonra oku diyor ne kadar ilginç değil mi? Bir yandan da diyorum ki ya bu dünya ilahi dünya ne olacaksa zaten olacak diyor içim.
Herkes çok kolay akıl verir mesela benim gibi yüzde yüz ne yaşadığını bilemem anlattıklarından yola çıkarak kendi yaşadıklarımdan akıl vermeye çalışırım. İster sevgili olsun ister es dost akraba anne baba... Bu hayati sen yaşayacaksın onlar bugun var belki yarın yok. Hayalinin peşinden git. Daha sonra keşke dememek için Hatasıyla doğrusuyla sen yaşa ve tecrübe et.
Çok teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim anı yaşa ve mutlu ol 🌼
Sağolun sizde
istemeden mı yazıldın?
Hayır gayet isteyerek hatta dondurmak zorunda kaldım.
pekı Şu an degısen ne
Üzerimden acılarımı ve depresyonumu attım artık daha güçlüyüm hayatımı baştan yaratmak istiyorum.
girisken biri misin?
Evet girişkenimdir bir şeyi de çabuk öğrenirim.
senle uzunca konusalımmı muhabbet saracak gıbı
2 yıllığı bitir DGS ile kazan
Teşekkür ederim.
Tamamla