Merhaba KS üyeleri:)
Uzun zamandır düşündüğüm ve uygulamak istediğim bir iş modeli var aklımda.
Instagram, ve web üzerinden online olarak bayan giyim işine girmek istiyorum, daha önce böyle bir iş modelini yapan var mı ya da hali hazırda bu iş ile ilgilenen varsa bana teknik detaylarını anlatabilir mi?
Ufak çaplı bir girişim ile işe girmek istiyorum aklımdaki rakam 30.000₺ bunu bölmek gerekirse 20,000₺ alacağım mal ücreti ve 10,000₺ de sosyal medya için ayırdım. Daha çok işin sosyal medya kısmında yardıma ihtiyacım var yani alışveriş için güvenli ödeme sistemi olarak nereyi öneriyorsunuz, kapıda ödeme sistemi düşünmüyorum. Kredi kartı ile ödeme şeklinde çalışmak istiyorum.
Kargo şirketleri hakkında da bilgi istiyorum
Şimdiden herkese teşekkürler
Uzun zamandır düşündüğüm ve uygulamak istediğim bir iş modeli var aklımda.
Instagram, ve web üzerinden online olarak bayan giyim işine girmek istiyorum, daha önce böyle bir iş modelini yapan var mı ya da hali hazırda bu iş ile ilgilenen varsa bana teknik detaylarını anlatabilir mi?
Ufak çaplı bir girişim ile işe girmek istiyorum aklımdaki rakam 30.000₺ bunu bölmek gerekirse 20,000₺ alacağım mal ücreti ve 10,000₺ de sosyal medya için ayırdım. Daha çok işin sosyal medya kısmında yardıma ihtiyacım var yani alışveriş için güvenli ödeme sistemi olarak nereyi öneriyorsunuz, kapıda ödeme sistemi düşünmüyorum. Kredi kartı ile ödeme şeklinde çalışmak istiyorum.
Kargo şirketleri hakkında da bilgi istiyorum
Şimdiden herkese teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
trendyoldan baslayabilirsin onu arastir
Mutlaka bakacağım teşekkür ederim. Peki instagram üzerinden alışverişlerinizde ticimax Shopier ve bazı ödeme yöntemlerine güven duyuyor musunuz kullanıcı olarak ya da ben buradan yapıyorum güvenim var diyebileceğiniz bir yer var mı
instagramdan hic alisveris yapmiyorum sadece internet sitelerinden aliyorum ama shopier i cok duydum
ve aslinda online ticareti ben de istiyorum
Peki ne satmayı düşünüyorsun, ve nasıl ilerleme yapmayı planlıyorsun
ben de kadin giyim vs ama simdilik pek sermayem yok o yuzden plan yapmadim ama ben de trendyol veya shopier dusunurdum instagram da o sitelere yonlendirmek icin olur
Peki genelde hangi kargo en çok güvendiğiniz?
ty express ve surat kargo. mng kesinlikle pismanlik b
Ben aslında özel bir kargo şirketi UPS düşünmüştüm ilk başta fakat maddi olarak çok fazla yoruyor ürünlerin fiyatını şişirmekte istemiyorum online pazar yerinde ortalama bir fiyat ile giriş yapacağım PTT kargo ile çalışmak daha mantıklı geliyor peki sorun yaşadınız mı PTT ile :) ?
cok gec getiriyor diye biliyorum
Peki anlaşmalı indirimli 3 kargo seçeneği sunup kargo ücretini alıcıya kestirmek nasıl olur?
Genelde ücretsiz kargo daha mı çok tercih ediyorsun?
ben kargo ucreti varsa almak istemiyorum genelde
Güzel yorumların için teşekkür ederim, sağlıcakla kal ☺️
Shopier
Teşekkür ederim yorumunuz için, sağlıcakla kalın ☺️
Rica ederim 🙂