Eğitim & Kariyer Mesleğinizi severek yapıyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 0 Güncellemeler+1 yıl Mesleğiniz ve nedeniniz nedir? Mesleğinizi severek yapıyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bilgmert Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Evet severek ve eğlenerek yapıyorum. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Mesleğin nedir Yorumla Bilgmert +1 yıl Tank teknisyeniyim Yorumla Soran +1 yıl Güzelmiş Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. evet işimden mutluyum 0 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl muhendısım ve cok severek yapıyorum 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 847 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eveeet 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Mesleğin nedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emlakçıyım Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet 11. senem 0 0 Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 382 cevap paylaştı. evet, çok seviyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet severek ve eğlenerek yapıyorum.
Mesleğin nedir
Tank teknisyeniyim
Güzelmiş
Ogrenciyim ve bölümümü sevmiyorum
evet işimden mutluyum
muhendısım ve cok severek yapıyorum
Hayır
Tabiki de