yani mühendis veya sağlıkçı olması statüsü fark eder mi size
doktor, mühendis olmalı
statüsü önemsiz okumuş olsun yeter
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır ben kariyerine bakmam tabi ki de ama herksin düşüncesi farklıdır Kariyer, birçok insan için hayatta önemli bir alan olabilir ve bu nedenle bazı insanlar kariyerlerini eş seçiminde önemli bir faktör olarak görebilirler. Ancak, kariyere dayalı eş seçimi konusunda bazı noktaları göz önünde bulundurmanız önemlidir Kariyer yolculuğunda, partnerinizin size destek olması ve anlayış göstermesi önemlidir. Eşinizin kariyer hedeflerinizi ve yükümlülüklerinizi anlaması ve sizi motive etmesi önemlidir. Bu nedenle, kariyerinizi önemseyen bir eş seçmek, sağlıklı bir destek sistemi oluşturmanıza yardımcı olabilir. Kariyer odaklı bir eş seçimi yaparken, dengeli bir ilişki sürdürmeyi unutmayın. Kariyerinize odaklanmak önemli olsa da, ilişkinizin diğer yönlerine de zaman ve enerji ayırmak önemlidir. Karşılıklı olarak destekleyici bir ilişki, her iki tarafın da kariyer hedeflerine ulaşmasına yardımcı olabilir.
Kariyerine bakmam ama geleceğe dair planına, hedeflerine, azmine, yapmak istediklerine dikkat ederim, çünkü bi amacı çabası olmayan insan senin de hayallerini anlayamaz destek olmaz..2 seven insan her zmn bir birine geliştirmek için yardımcı olmalı
20 yasinda bi kiz seks icin evleniyosa sacma midir
Eder, bana göre erkeğin itibarı buna bağlıdır. Bir ortama girildiğinde ağırlığı hissedilir cinsten olmasını isterdim. Tabii bu benim yaşam koşullarıma da bağlı, ben de kendimi geliştirmeliyim ki bu hayalim mümkün olabilsin :)
Doktor mühendis olması çok gerekli bir şey değil yapılabilecek bir sürü güzel meslek var tabii ki başarısı önemli artık aşk aramıyorum çünkü bir daha aşık olmayacağımı biliyorum bari başarısı ile etkilesin
Cevap
19Cevap
Belli bir seviye de evet ama çokta bakmam Önemli olan düzgün bir şekilde işine sadık olması o işten çıkıp o ise girmemesi
Eğitim okumak değildir kişinin kendini geliştirmesi x bir üniversiteye bağlı değildir kanaatindeyim tahsile asla bakmadım bakmam da insan ise eğer el ele her şey halledilir
O tarz insanlar kendi statüsünde evlenir. Okumamış bir baltaya sap olmamış kişilerde evde kalmış kızları alırlar
Statü şu şekilde önemli evlenince oturup konuştuğumda eşim dediğim insan beni anlamayacaksa evliliğin anlamı kalmıyor bence.
eğer kendi şirketi değilse kariyer yapcam diye kendini çabalamasın isterim
bugün doktor gördim çirkindi ama aşık oldum galiba bakıyom
Duvarda asılı olan diplomalar meslek içidir evlilik için değil...
Hayır. Ben araya maddi kriterleri sokmamaya çalışırım
Böyle bir sınırım yok doktor, mühendis olabilir ama daha aşağısı biraz sıkıntı yaratabilir.
En azından para kazanmanın zorluğunu yaşamış biri olmalı. Statüsü önemli değil
Açık kafalı , saygılı, uygar olmalı okumuş olsun işte , statüden değil yani yoksa hayat geçmez
okumus bilgili olsun begendiğim biri oldugu surece mesleği 2. plandır.
Hayır, işini severek yapıyor olması yeterli.
Önce karakterine bakmak gerek statü sonra kazanılırda kaybedilirde
Asker mühendis polisler ve doktorlar aşırı derecede kazanova ve çapkın oluyor… Mesleğin verdiği güvenden midir egodan mıdır bilmem tehlikeli oluyorlar özel hayat konusunda.. çevremden çok duydum gördüm aldatılıyorlar boşanıyorlar vs vs
Mesleği olsa da olmasa da önemli değil. Düşünceleri, fikirleri karakteri iyi olsun yeter
Okumuş ve parası olsun yeter.
seks icin evlenmej sacma mi
Evet dogacak cocuklarin gelecegini dusunerek evlenilir
İyi bir isi olsun yeterli
bence evlenmemeli
seksi sevgili ilede yaparisn dimi
umut verecek biri olması yeterli
Ne iş yaptığını sorarım.
Olsa iyi olur ama olmasa da çok önemli değil
Doktor mühendis olmasına gerek yok tabii
Önemli değil benim için, senin için peki