Arkadaşlar Biliyorsunuz ki Çok Fazla Sayıda İngilizce Oyunlar Mevcut. Gta 4 Gta5 Code3 Gibi Vs Sizce Bu Tarz Oyunlar İle İngilizce Geliştirilebilir mi?
Gelişir
Gelişmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşlar Biliyorsunuz ki Çok Fazla Sayıda İngilizce Oyunlar Mevcut. Gta 4 Gta5 Code3 Gibi Vs Sizce Bu Tarz Oyunlar İle İngilizce Geliştirilebilir mi?
kesinlikle evet
benim en küçük oğlumu vazgeçiremedik şu oyunlardan ama okula başlayınca ilk okul ile beraber orta lise hepsinde C2 seviyesinde olduğu bilgisi geliyordu hep hatta bölgesel şampiyonlukları da var
Elinde sözlükle oyun oynamıyorsan öğrenemezsin, elinde sözlükle de oyun oynayamazsın zaten. Eğer oyun oynayarak dil öğrenilseydi ben 14 yıldır oyun oynuyorum şu an native seviyede İngilizce konuşmam gerekirdi
Cevap
0Cevap
13 yaşında evet. Yaş ilerledikçe film izleyip, cambly falan kullanmak lazım. Pek oyunlarla aram yok. Yetişkin oyunları faydalıdır herhalde
Ben iki üç yıl öncesine kadar dünyanın en popüler türkçe (çok popüler olduğundan çoğu dili destekliyor) destekli uygulamalarından birini kullanıyordum ve ingilizcemi A2 den B2 ye kadar yalnızca oyun oynayarak (chat özelliğinden ve dm den faydalanarak) geliştirdim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?