Eğitim & Kariyer 260 puanla sağlık bölümü gelir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 260 puanla sağlık bölümü gelir mi yarı burslu sizce? gelir gelmez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl gelmez diyosunuz ama geçen sene puanlara baktım 250 240 a bile buldum biraz abartmıyo musunuz acaba? 260 puanla sağlık bölümü gelir mi? Cevapla Bölüm Soruları Burs Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. gelir bence 0 0 Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl 50 veya 25 burslu olanlar gelir Lokman hekim üniversitesi yüksek ihtisas üniversitesine bakabilirsin Ankara yazarsan 0 0 Yorumla
rıdvanlandınızzz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Hakkari yüksek ova molotof mühendisliği hayırlı olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl abartma Yorumla
huseyinben Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Üsküdar, Arel, İstinye de gelir. Ağız ve diş sağlığı, tıbbi görüntüleme, diyaliz falan bak 0 0 Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Belki bir ihtimal gelebilir; konuma, bölüme ve üniversiteye göre değişir 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Gelirse haber ver. Merak ettim kızım için. 0 0 Yorumla
KocamBirZampara Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hiç sanmıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl niye? geçen seneki puanlara baktım 250 puana bile var... Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 661 cevap paylaştı. Gelebilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
gelir bence
50 veya 25 burslu olanlar gelir Lokman hekim üniversitesi yüksek ihtisas üniversitesine bakabilirsin Ankara yazarsan
Hakkari yüksek ova molotof mühendisliği hayırlı olsun
abartma
Üsküdar, Arel, İstinye de gelir. Ağız ve diş sağlığı, tıbbi görüntüleme, diyaliz falan bak
Belki bir ihtimal gelebilir; konuma, bölüme ve üniversiteye göre değişir
Gelirse haber ver. Merak ettim kızım için.
Hiç sanmıyorum
niye? geçen seneki puanlara baktım 250 puana bile var...
Gelebilir
Gelmez
Gelmez diyenlere bakma %50 burslu gelir
Belki
Belki gelir