Eğitim & Kariyer Veterinerlik mi zor, ziraat mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor veteriner teknikerliği mi zor ziraat teknikerliği mi Veterinerlik Ziraat Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl dersler ve iş olarak Güncellemeler+1 yıl okuması hangisinin zor Veterinerlik mi zor, ziraat mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ben Ziraat teknikeri de oldum ziraat mühendisi de , veteriner daha zor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl evet anliyorum saglik alani Yorumla Naisseme +1 yıl İş yükü daha zor ve ahırlarda geçiyor meslek hayatı Yorumla Soran +1 yıl dgs sayisal zor mu Yorumla Naisseme +1 yıl Çok değil sayısal mantık soruları daha çok zaman çalıyor Yorumla
Teruzor Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Bence ziraat kolay hem veterinerlikte hayvandan dolayı çok yara alırsın saldırır falan 1 0 Yorumla
OsmanNuri07 Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl Bir inek kıçından elini soka bilirmisin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ziraat sence Yorumla
sSormadantTakılan Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Veterinerlik zordur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ziraat sence Yorumla sSormadantTakılan +1 yıl Veterinerliğe göre daha kolay işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben Ziraat teknikeri de oldum ziraat mühendisi de , veteriner daha zor
evet anliyorum saglik alani
İş yükü daha zor ve ahırlarda geçiyor meslek hayatı
dgs sayisal zor mu
Çok değil sayısal mantık soruları daha çok zaman çalıyor
Bence ziraat kolay hem veterinerlikte hayvandan dolayı çok yara alırsın saldırır falan
Bir inek kıçından elini soka bilirmisin
ziraat sence
Veterinerlik zordur
ziraat sence
Veterinerliğe göre daha kolay işte