Derste İslâm propagandası yapıyor. Dersi islami anlatıyor. Paranormal olaylar için "hiçte paranormal değil Allah metafiziği Kuran'da bildirmiş" Diyor. "Gavurun kültürünü yutturdular" "Türk kadını böyle miydi ya" "şimdi hepsinin parmağında oje" Sınıfta dinden şüphesi olan kızı ikna etmek için örnekler verdi. Goethe'den bahsederken "Alman gavur" falan diyor. "Çanakkale Savaşında müthiş beyin kaybettik." İngilizce için "bilmiyorum bilmek de istemiyorum"
Tamam müslüman olabilir şeriatçı olabilir ama derste propaganda yapması yanliş değil mi ben mi abartıyorum
Doğru söylüyor, böyle öğretmenler kalmışmı👍 Türkleri Avrupa özentisi olarak yetiştiriyorlar, Türkün özünü unutturmaya çalışıyorlar Avrupalılar. Kendileri kraliyeti bu zamana kadar getirdiler. Osmalıyı yobaz dediler hep sürgün ettirdiler ! Hakiki gerçek Türk kim olduğunu hiç bir zaman unutmaz ! Unutturmaz!
kadın ülkeyi yönetmez batırırdı aslında hatta küçük yaşta padişah olan şehzadeyi kendi yönetmek için kullanırdı annesi, dediklerini yaptırırdı o yüzden Osmanlı'nın durumu kötüleşiyordu savaşa açık hale geliyordu
@hastagSUSAMAM osmanlıyı ülke sanmak nedir yaa? osmanlı imparatorluktu yani hanedanlık resmi evraklarını dahi devlet-i aliyye olarak imzalayan bir imparatrluğu ülke sanmak Ülkeler demokrasi ile yönetilir. imparatorluklar ise imparatorluğu yöneten ailenin çıkardığı emirlerle yönetilir
@Sümeyye2223 Kime neyi anlatıyorsun ki Türklüğü osmanlıdan ibaret sananlara kaldı ki osmanlıda 1400 lerin başından itibaren Türkler aşağı tabaka görülürken üstelik Oysaki Türklerin soyu M. ö 35.000 li yıllara kadar dayanırken üstelik
@hastagSUSAMAM osmanlı devleti diye arattığında çıkan Osmanlı imparatorluğu yazısını görememek için kör olman lazım! Devlet olabilmesi için demokrasi ile yönetilmesi gerekir. Devletler Cumhurbaşkanı, başbakan ve bakanlar kurulu kararları ile yönetilir padişahlarla değil
Devlet, toprak bütünlüğüne bağlı olarak siyasal bakımdan örgütlenmiş millet veya milletler topluluğunun oluşturduğu tüzel varlıktır.[1] Devlet siyasal bir birliktir.
devletlerde yöneticiler seçimle seçilir imparatorluklarda ise yönetim babadan oğula geçer!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Doğru söylüyor, böyle öğretmenler kalmışmı👍 Türkleri Avrupa özentisi olarak yetiştiriyorlar, Türkün özünü unutturmaya çalışıyorlar Avrupalılar. Kendileri kraliyeti bu zamana kadar getirdiler. Osmalıyı yobaz dediler hep sürgün ettirdiler ! Hakiki gerçek Türk kim olduğunu hiç bir zaman unutmaz ! Unutturmaz!
Evet kaldı. Osmanlıdan yana Batıyı sevmiyor
Hatta geçen aylarda Fransa Arjantin maçı vardı. Arjantini tutuyordu 🤣
Futbolla çok ilgilenmem.
türkün özü arap olmak değildir hanım efendi. Türklerde kadın ülkeyi yönetirdi evde oturmazdı
kadın ülkeyi yönetmez batırırdı aslında hatta küçük yaşta padişah olan şehzadeyi kendi yönetmek için kullanırdı annesi, dediklerini yaptırırdı o yüzden Osmanlı'nın durumu kötüleşiyordu savaşa açık hale geliyordu
@hastagSUSAMAM ben osmanlıdan değil islam öncesi orta asya türklerinden bahsediyorum. keşke tarihmizi osmanlıdan ibaret sanmasanız
e ülke diyon
@hastagSUSAMAM ülke= bir devletin egemenliği altında bulunan kara, deniz ve havanın oluşturduğu bütün.
@hastagSUSAMAM osmanlıyı ülke sanmak nedir yaa? osmanlı imparatorluktu yani hanedanlık resmi evraklarını dahi devlet-i aliyye olarak imzalayan bir imparatrluğu ülke sanmak
Ülkeler demokrasi ile yönetilir.
imparatorluklar ise imparatorluğu yöneten ailenin çıkardığı emirlerle yönetilir
@Sümeyye2223 Kime neyi anlatıyorsun ki Türklüğü osmanlıdan ibaret sananlara kaldı ki osmanlıda 1400 lerin başından itibaren Türkler aşağı tabaka görülürken üstelik
Oysaki Türklerin soyu M. ö 35.000 li yıllara kadar dayanırken üstelik
Osmanlı imparator değil yalnız nerenden uyduruyon
İnterneti açıp baksan görürsün cevabı bilgisizliğe bak
@hastagSUSAMAM Sen tarih bildiğinden eminmisin? malum imparatorluklar padişah, sultan, imparator, kral gibi kişiler tarafından yönetilir de!
Osmanlı Devleti o imparatorluk yabancılarda oluyor roma falan mı sandın bizi
aç bak internete
@hastagSUSAMAM bence sen bi aç google osmanlı devleti diye arat bakalım osmanlı devleti olarak mı çıkacak osmanlı imparatorluğu mu :D
https://www.hizliresim.com/ly54x83
al işte Osmanlı Devleti diyor
açıklamayı okumadın herhalde dkfkfkfkfl
hayır tarih kitabı da mı yok kitaptan bak bari
@hastagSUSAMAM osmanlı devleti diye arattığında çıkan Osmanlı imparatorluğu yazısını görememek için kör olman lazım! Devlet olabilmesi için demokrasi ile yönetilmesi gerekir. Devletler Cumhurbaşkanı, başbakan ve bakanlar kurulu kararları ile yönetilir padişahlarla değil
Devlet, toprak bütünlüğüne bağlı olarak siyasal bakımdan örgütlenmiş millet veya milletler topluluğunun oluşturduğu tüzel varlıktır.[1] Devlet siyasal bir birliktir.
devletlerde yöneticiler seçimle seçilir
imparatorluklarda ise yönetim babadan oğula geçer!
detayı oku bakayım ne diyor yanlış anlatım ortaya çıktı diye yazmış
diğer aşağılarda neden devlet yazıyor peki
öff neyse senle tartışamıcam naparsan yap olan ortada zaten
Sikayet edebilirseniz edin Atatürk düsmani yobaz ingiliz ajanini aklı basina gelsin zamaninda biz bir hocayi sikayet ettik uzaklastirma yedi
Milli eğitime şikayet edin diyeceğim de, onlar da aynı kafada. Siz yine de bundan rahatsız olan sınıf arkadaşlarınızla bir dilekçe yazın bu konuda
çok haklısın hangi şehirde bu okul? belki arkadaşlarla toplanıp müdüre şikayet edebilirsiniz
İzmirde bide
yazık bir de bun un gibilere öğretmen diyorlar.
oha
Bizimde öyle vardı hep tarışıyorduk şeref... Şikayet ettik müdüre müdür bir şey yapmadı
Hocan doğru diyor
Neye doğru
Tamam müslüman olabilir islamide anlatabilir de bu aşırı değil mi?
Öğrencilerinin iyiliğini istemesinin neyi kötü
ee doğru diyor işte