Sevgilimle bir kere günlük apart otele gittik. Kimliklerimizi verdik. Katiplik gardiyanlık düz memurluk falan deneyecem güvenlik soruşturmasında ahlak kısmında elenir miyim. Lütfen net bilen biri cevap versin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bir sorun olacağını zannetmiyorum yani umarım da olmaz ve istediğiniz yerlere gelirsiniz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25Cevap
Tabiiki hayır. Zaten oteller misafirlerini emniyete bildirmek zorunda fakat apartlarda kim kime dum duma. Herkes biliyor ki apartlarda kalanların %95 i sadece ilişki için gidiyor. Kayıtların tamami dandik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAskerdeyken komutanım vardı dediğiniz şekilde yapmış geçici konaklama için gitmiş düğüne gitmiş aslında yorulmuş dinlenmek için şu an meslekten ihraç edildi feto bağlantısı varmış oranın
18 Yorumla
Soran+1 yılEe bunu bilmeden yaptıysa peki
Soran+1 yılFeto olayları olmadan önce mi gitmiş sonra nı
Cevap sahibi+1 yılfeto olayı olmadan gitmiş işte otelin bağlantısı varmış feto olunca hükümet kandırılınca işte sen orada kaldın vay bilmem ne
valla ülkemizde bilmeden falan umursanmıyorsun malum partiye karşıysan eleştiri yapsan bile otomatik içerdesin veya meslek hayatın bitiyor dışarıda sürüyle örnek var
Soran+1 yılİşte fetıdan sonra düzenlemeler geldi daha ailenden biri fetodan bile atılsa sana bakıyorlar sadecee. Ama ilk feto olayı çıkınca herkesi attılar uzaktan yakından bakmadan
Cevap sahibi+1 yılbunu yazan malum partiden boşverin hanımefendi bunlar düz bakarlar biz saçmayız sen doğrusun kardeş hadi
Cevap sahibi+1 yılgörmesek yaşamasak inandırcak ya :D
- +1 yıl
Yani şunu sormak istiyorum Sadece kaldığı için mi Emin misiniz sonuçta sadece geçmişte bir kere orada kaldı diye ihraç etmeleri değişik geldi Bir de şu soruma cevap verin kaldığın yerin fetö olup olmadığını nereden anlayacaksın ki bilet Sonuçta herkes her yerde kalıyor bunu bilemezsin ki
+1 yılGüvenlik soruşturmasının olayı şu : aile olarak bir suça karışıp karısmadığını tespit etmek ve fetöyle bağlantı varlığını araştırmak.
00 Yorumla
+1 yılZaman aralığı ve kişi farklılığına bakılıyor diye biliyorum ama örneğini hiç görmedim
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece bir kişiyle gittim o da bu Martta. 2024 kpssine girecem ondan sonra atanmam olursa sorun olur mu diyorum
- +1 yıl
Bir şey olmaz. Ama artık insanlar evlenirken bunları da araştırıyor. Dikkat et. Çok zor değil
+1 yılElemez, hayat kadını ile olmadıkça sıkıntı değil
014 Yorumla
Soran+1 yılGünlük ev yA hayat kadını fuhuş gibi algılanır diye korkuyorum
- +1 yıl
Hayır, senin sicilinde daha önce fuhuştan bir kayıt yoksa ya da erkek arkadaşının, kimseye bir şey olmaz. Birinci ağızdan duyuyorsun
Soran+1 yılNe iş yapıyorsunuz siz
- +1 yıl
Soran : 1. Ağızdan * 🤣🤣 ya bişi olmaz istersen her gün git onlara ne senin cinsel hayatından
- +1 yıl
@AydınlıkMYHEART la avarel ben memurum soruşturmadan geçtim araştırdım soruşturdum diye birinci ağızım. Eskortla işim olmadı 😅
- +1 yıl
Polisim
- +1 yıl
Sıkıntı yok 🤣 kız kafaya çok yakıyor bir gün evlendiğinde kocası kaç kişiyle yattığını öğrenir diye tutuşuyor bence 😅
- +1 yıl
@AydınlıkMYHEART yaparken iyiydi tabi
Soran+1 yılAy slaak mısın benim evlilik hayatım seni ilgilendirmez orada ne yaptığımı demiş miyim sana yoruma atlıyorsun
Soran+1 yılPolisseniz o zman güvenlik soruşturmalarında siz biliyorsunuz nelere bakılıyor içindesiniz
Soran+1 yılO zman benim gitmem soruşturmamda çıkmayacak gözükse bile sıkıntı olmaz kesin demi
- +1 yıl
O şeyleri burada açıkça anlatamam kusura bakma
Soran+1 yılSadece gs kısmına benim dediğim şeyleri sordum
- +1 yıl
🤷🏻♂️
+1 yılNe alaka onlara ne senin özel hayatından hem ne yaptığıni bilemezler o etki etmez
00 Yorumla
+1 yılBir şey olmaz
Ama umarım ilerde kimse şantaj yapmaz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:) neden engel olsun insanın özel hayatı olur karışamazlar?
072 Yorumla
Soran+1 yılSoruşturmada ahlaka uygunluk kısmı var bende sevgilimle gittim bunu fuhuş diye algılarlar mı bi de günlük ev falan ya
Cevap sahibi+1 yıl:D bende o soruşturmaya girdim bir şey çıkmadı bide sen bı sefer bomontide girmedigim apart kalmadı :D
Soran+1 yılMemurluk mu senin de. Peki neye bakılıyor güvenlik soruşturmasında
Cevap sahibi+1 yılEvet memurluk. Terörle bağlantılarına üzerinde dosyalar var ise yoksa ise sosyal medya hesaplarından bağlantıların var mı? Diye
Soran+1 yılİçimi rahatladın sağol yani bunlar soruşturma kapsamına girmiyor
Cevap sahibi+1 yılYok yok canım girseydi emin ol almazlardı beni ya aaa :) sana bomontinin apartlarını kendime bağlamıştım diyorum 😂
Soran+1 yılKimlik falan da sende verdin mi hepsinde. Hangi memurluk bi de
Soran+1 yılNe zaman bi de memur oldun senen
Cevap sahibi+1 yılEvet veriyordum. Büyükşehir senin?
Soran+1 yılSen
Cevap sahibi+1 yılYeni sen
Cevap sahibi+1 yıl2 ayım doldu :)
Soran+1 yılOlmadım ben daha bu senenin kpssine girecem 2024 kpssine
Cevap sahibi+1 yılHımmm yaşın kaç?
Soran+1 yılAy sevindim yA inşalllah değişmez yeni icat çıkarmazlar
Soran+1 yıl22
Cevap sahibi+1 yılHimm İnşallah😁 anladım yeni yenisin
Soran+1 yılEvet öyle sen kaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yıl27 ye bastım ya :) ben yaşlandım biraz ama yaşlı değilim tabi ki hehehe
Soran+1 yılNormal yaşınn hahahah hayırlı olsunn senin işin.
Cevap sahibi+1 yılYani normal ya yaşlı değilim ama ajitasyon çekiyorum işte 😁 teşekkür ederim çok sağol 😁 tatlısını sonra dağıtırım
Soran+1 yılHahaha yo yo öyle düşünme. Düz memur olarak mi girdin sen
Cevap sahibi+1 yılZaten hahahaha. Evet sen nasıl girmeyi düşünüyorsun kadrolu mu
Soran+1 yılYok düz memur da olabilir katiplik istiyorum ilkin olmazsa düz memur gardiyanlık falan
Cevap sahibi+1 yılHimmm gardiyanlık ta kötü değil ama bakinca da mahkumlarla da ugrasilmaz ki be:)
Soran+1 yılKatiplik istiyorum zaten olmazsa düz memurluk ama onda da da KPSS çok yüksek alınmalı
Soran+1 yılSen kaç aldın
Cevap sahibi+1 yıl63 sen kaç aldın?
Soran+1 yıl76 aldım sen naısl girdin ksmsmdmdmd
Cevap sahibi+1 yılSksosmzosmsks mülakata girdim aldılar devlet memurluğu için 50 üzeri istiyorlar
Cevap sahibi+1 yılZaten
Soran+1 yılSenin büyük ihtimal torpilin de vardı dmdmxmmdmd yoksa almazlar o puan
Soran+1 yılPuana
Cevap sahibi+1 yılNe alakası var aaa sende dksosmxosnd
Soran+1 yılİtiraf et et bişey olmaz dmdmmdmd
Soran+1 yılDoğulu musun sen
Cevap sahibi+1 yılNereden biliyorsun skaosnsosk konuşma tarzından mi
Soran+1 yılYanii cümlenin sonuna aaa koyanlar genelde doğulu oluyor dmdmdmfmf
Cevap sahibi+1 yılNe alakası var sjawosnsowjs be sende
Soran+1 yılDeğil misin kamamam
Cevap sahibi+1 yılEvet Mardin sen nerelisin sjwwoxnso
Soran+1 yılYaaa benim sevgilim de Mardinli
Soran+1 yılDiyarbakır ben
Cevap sahibi+1 yılDjwkssjosjsdn neresinden
Soran+1 yılMidyat
Soran+1 yılSen yA kdmxmxmd
Cevap sahibi+1 yılHimmm sende Diyarbakır uuuu djwownsos
Cevap sahibi+1 yılDargeçit dkwoanxos midyatlilari sevmem ama
Soran+1 yılAA neden sevmezsin
Cevap sahibi+1 yılKanım ısınmıyor böyle bilmiyorum huyları çok değişik ya kendilerini üstün görmeyi severler Sow pesindeler
Soran+1 yılAy Benim sevgilim öyle değil ama hiç kxmxmxmc
Soran+1 yılMidyatlılardan damat alınmazmı diyorsun dmmdmfmf
Cevap sahibi+1 yılSenin sevgilini bilemem kswoxnsowndks sen Diyarbakır'ın neresindensin
Cevap sahibi+1 yılAlınmaz sjaoqnsoanwso yok gelin bile alınmaz
Soran+1 yılModumu düşürdün olmaz mı diyorsun djdnndnd
Soran+1 yılErgani
Cevap sahibi+1 yılOlmaz dedim bile dksowxnsosks çok cimri değil mi peki Skwlsmzksms geçen licedeydim bende
Soran+1 yılDeğil valla çok alçak gönüllü hoş biri dlxöcööcc
Soran+1 yılYaa şansa bak
Soran+1 yılMidyatlıalr nasıl başka jzmmzmz
Cevap sahibi+1 yılSkslsmzksmsks tabi canım hoş ne demezsin
Cidden hatta 2 hafta kaldım oralar pert ama ya siswkndsoen
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istemiyorum Midyatlılar hakkında zjaoqsnsownd
Soran+1 yılEe sana kötüleri denk gelmiş demek kxmxmxmc
Cevap sahibi+1 yılHepsi mi kötü dkaosnxosns 6 neredeyse 7 sevgilim oldu hepsi pert
Soran+1 yılAhahhahahahah demek kızları iyi değilmiş
Cevap sahibi+1 yılAl birini vur ötekine sjwosmzosj
Soran+1 yılŞimdi çalıştığın şehir neresi peki
Cevap sahibi+1 yılİstanbul sen?
Soran+1 yılAy diyorum yA Diyarbakır ben atanmamışım oturuyorum öule kdmxmmd
Soran+1 yılşu an memur maaşları ne kadar
Soran+1 yıl22 bin mi olacak sizin de en az
Cevap sahibi+1 yılHe Diyarbakırda oturuyorsun bide hala soswlxksksks arada liceye gidip gelirim teyzemler orada diye
+1 yılSorun olmaz ama kaldığın kişilere ve yerlere dikkat et
04 Yorumla
Soran+1 yılDiyarbakır’da bi apart otelde kalmıştım
- +1 yıl
Sanmam
- +1 yıl
İyi atanmalar💁🏻♀️
Soran+1 yılTeşekkür ederim
neden gittin elenirsin otelin başına bi iş gelirse o zaman ancak öyle
06 Yorumla
Soran+1 yılTa martta kalmıştım ben
- +1 yıl
Aradan Baya geçtiyse sorun olmaz benim demek istediğim otelde cinayet gasp yaralama bu tarz adli olaylar oldu mesela kalan bütün kişiler incelenir ancak ordan kara leke yersin aradan baya zaman geçtiyse cinayet yaralama gasp ne olursa olsun yine sana sorun olmaz merak etme bir daha da hata yapma derim
+1 yılNiye olsun sanki fuhuş baskınında yakalanmış gibi anlatıyorsun 😂
09 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim fuhuş gibi algılanırsa diye diyorum dkxmmxmc
- +1 yıl
😂😂 yok ya gittiğin yer tabi fuhuştan nazlım yemediyse daha önce
Soran+1 yılOnu ben nerden bilicem işte ksmsmdmdmd ruhsatlı bi apart otel geçiyordu
Soran+1 yılFuhuştan damga yese zaten kapatmazlar mı oraya
- +1 yıl
Aynen öyle kapatırlar ama adam bilmiyordum oda kiraladım der kurtulur birde böyle bi durum var 😀gerçi Diyarbakır diyorsun orada ormanda bile sevissen görmedikleri sürece sorun yok 😂 gerçi ev ya da apart daha sağlıklı güzel
Soran+1 yılİşte Diyarbakır bi ara olayların olduğu yerdi acaba orada kaldım ondan da korkuyorum smsmdmdmf
- +1 yıl
😂😂orada mı yaşıyorsun sen oralı olup seks yapman çok cesurca
Soran+1 yılSeks yaptığımı kim dedi tam olarak keksmdmdm
- +1 yıl
😂günlük aparat gidip de tavla mı oynuyorsun sen ya da ne bilim altın günümü yapıyorsun
+1 yılKazancının yarısını oraya verirsin zaten. Germi kiralar da hemen hemen aynı 🙄
10 Yorumla
+1 yılNet olarak söylüyorum ki OLMAZ
02 Yorumla
Soran+1 yılAy emin misiniz e otel kayıtlarına bakıyorlar diyolar ve ahlaka uygunluk kısmı diye madde var fuhuş gibi algılanırsa. Günlük evler yA ondna
- +1 yıl
Yok bisey olmaz
Boyle sorular akliniza nasil gelebiliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEe otel kayıtlarına bakılıyor diyorlar ve ahlaka uygunluk falan
Sıfır alaka. Hiç bişey olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılEminsiniz demi. Ama otel kayıtlarına bakılıyor yazıyor soruşturmada
Soran+1 yılİnternetten
Eğitim & Kariyer konusunda 523 cevap paylaştı. saçmalama alakası yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAhlak kısmı diye yer var güvenlik soruşturmasında evli
Olmadan gittik yA bundna korkuyorum- +1 yıl
onun bunla alakası yok
+1 yılSanmıyorum özel hayatın bu.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılHayır kayıt alinmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKimliklerimiz alındı polise gidiyor diyorlar
- +1 yıl
Hayir alakası yok polis gelirse diye aliyolsr
Bu saatten sonra ne değişir ki takma
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
+1 yılAlakasi yok
00 Yorumlahayır
00 Yorumla
+1 yılElenirsin
00 YorumlaBisey olmazz
00 Yorumlayo neden olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMülakata girdin mi
012 Yorumla
Soran+1 yılYok seneye olursa
Cevap sahibi+1 yılHaa anladım. Normal şartlarda cinsel olaylar memuriyette sıkıntı değil desek yalan olur. Sanırım kanunda problem. Fakat uygulanmıyor. Ayrıca gs de otel vs bakmazlar rahat ol
Cevap sahibi+1 yılAşağıda biri de 63le atandım diye seni silkelemis 😂
Cevap sahibi+1 yılNeyse konu bu değil 😂
Soran+1 yılGittiğim yer ruhsatlı diyordu aparat günlük evdi. Ay eminmisin ya bazıları diyor bakıyorlar bazıları diyor yok
Cevap sahibi+1 yılGsde bakmiyorlar. Millete bakarsan izledigin p. rno bile sıkıntı diyen çıkar
Soran+1 yılİnşallah öyledir ya
Cevap sahibi+1 yılDevletin işi gücü yok kim kimle yatmış diye mi bakacak. Mit e filan mı ataniyon. Hey Allahım 😂
Cevap sahibi+1 yılÖyle güzelim. Rahat ol derslerine çalış. Sınava az kay
Cevap sahibi+1 yılKaldı
Soran+1 yılEee ahlak çerçevesi bakımından madde var malum ülkede günlük evler de hoş karşılanmıyor beni bundan elerler diue korktum
Cevap sahibi+1 yılEzanin Türkçe okunması maddesi de var. Şapka kanunu da hâlâ var. Her şey uygulanmiyor
Hayir sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılNeden engel oslun
04 Yorumla
Soran+1 yılGünlük evlere hoş bakılmıyor bende sevgilimle gittim fuhuş gibi gözükürse diyorum
- +1 yıl
Hayır olmaz bu sizin ozeliniz bu bilgiler kimseyle paylaşılmıyor. Ayrıca neden fuhuş olsun aa
Soran+1 yılEe bakarız bi de günlük yerler ne biliyim yaaa kafama takıldı
- +1 yıl
Öyle düşünme korkmd engel degil
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri