Eğitim & Kariyer Kariyerimle alakali netlestirmem gereken bir karar var? isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar ikilemdeyim hala. Kesin karar vermem gerekiyor. Yoksa zaman aleyhime işliyor. Siz olsanız napardiniz? Güncellemeler+1 yıl 1 sene kpss çalışmak mı özel sektöre girmek mi? Kariyerimle alakali netlestirmem gereken bir karar var? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Bence işe gir. en çok sevdiğini 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İşe gir, kalan zamanda kpss çalış, kpssye çalışsan atanma garantin yok sonuçta, en azından kendi paranı kazanırsın 1 4 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Evet garanti falan yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bölümün ne Yorumla isimsizdiss +1 yıl Gida mühendisliği Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ataması ne durumda bilmiyorum, fazla sömürülmediğin özel sektörde bir yer bulursan çalışmanı öneririm, özel sektör kan emici maalesef her alanda Yorumla
osiossi Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 94% +1 yıl Bence oku ve kendini geliştirmeye devam et, çalışacağım diyorsan okuduğun meslek üzeri çalış. TC de ne iş biter ne de insan 1 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Özel sektörde çalışıp ayrıca kpss için de çalışabilirsin 1 0 Yorumla
Thejuggers Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Konu ne neyin arasında kaldı. Hiçbir bilgi yok ki neye cevap verelim 0 10 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Kpss çalışmak ya da ozele girmek Yorumla Thejuggers +1 yıl Sozkonusu meslek? Yorumla isimsizdiss +1 yıl Dhmi aim uzmanligi maaş 45k. Kpss 96 yds 70 istiyo Yorumla Thejuggers +1 yıl Bırak işi cisi kpss hazirlan yemeden içmeden vakit kaybetme Yorumla isimsizdiss +1 yıl Haklisin valla Yorumla Thejuggers +1 yıl Bursa bile vakit öldürüyorsun 1 sene sık dişini ömür boyu rahat et Yorumla isimsizdiss +1 yıl Ocak ayında maaş 90 i bulacakmis. Ben atanana kadar 100 u rahat geçer. Haklisin dostum. Teşekkürler 👍 Yorumla Thejuggers +1 yıl Rica ederim atanirsan bi yemeğini yemek hakkimdir 😅 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Tabikide olur Yorumla Thejuggers +1 yıl Unutma beni hadi derse çık siteden Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Konuyu demeden karar vericez di mi 1 2 Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Geç kaldın cvp yok artık Yorumla isimsizdiss +1 yıl Güncelledim? Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 519 cevap paylaştı. Seçenekleri söyleseydin ona göre cevap verirdik. 1 4 Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Özel sektörde çalışırsan şartları ne ve iş ne Yorumla isimsizdiss +1 yıl Araştırmadim ki aramadım bile Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Bi araştır öyle karar ver. Yorumla isimsizdiss +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Konu nedir tam olarak? 0 3 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Seneyeki kpss ye hazırlanmak ya da şu an ise girmek. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şöyle söyliyim önceliğin nedir? Paramı yoksa kpss mi? Eğer paraya ihtiyacın yoksa otur kpss çalış ama paraya ihtiyacın varsa ikisini aynı anda yapacaksın Yorumla isimsizdiss +1 yıl Paraya ihtiyacım yok sürekli alışveriş yapan birisi degilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence işe gir. en çok sevdiğini
İşe gir, kalan zamanda kpss çalış, kpssye çalışsan atanma garantin yok sonuçta, en azından kendi paranı kazanırsın
Evet garanti falan yok
Bölümün ne
Gida mühendisliği
Ataması ne durumda bilmiyorum, fazla sömürülmediğin özel sektörde bir yer bulursan çalışmanı öneririm, özel sektör kan emici maalesef her alanda
Bence oku ve kendini geliştirmeye devam et, çalışacağım diyorsan okuduğun meslek üzeri çalış. TC de ne iş biter ne de insan
Özel sektörde çalışıp ayrıca kpss için de çalışabilirsin
Konu ne neyin arasında kaldı. Hiçbir bilgi yok ki neye cevap verelim
Kpss çalışmak ya da ozele girmek
Sozkonusu meslek?
Dhmi aim uzmanligi maaş 45k. Kpss 96 yds 70 istiyo
Bırak işi cisi kpss hazirlan yemeden içmeden vakit kaybetme
Haklisin valla
Bursa bile vakit öldürüyorsun 1 sene sık dişini ömür boyu rahat et
Ocak ayında maaş 90 i bulacakmis. Ben atanana kadar 100 u rahat geçer. Haklisin dostum. Teşekkürler 👍
Rica ederim atanirsan bi yemeğini yemek hakkimdir 😅
Tabikide olur
Unutma beni hadi derse çık siteden
Konuyu demeden karar vericez di mi
Geç kaldın cvp yok artık
Güncelledim?
Seçenekleri söyleseydin ona göre cevap verirdik.
Özel sektörde çalışırsan şartları ne ve iş ne
Araştırmadim ki aramadım bile
Bi araştır öyle karar ver.
Teşekkürler
Hangi alternatiflerin arasında kaldın ki
Özel sektöre girip kpss çalışmak?
Konu nedir tam olarak?
Seneyeki kpss ye hazırlanmak ya da şu an ise girmek.
Şöyle söyliyim önceliğin nedir? Paramı yoksa kpss mi? Eğer paraya ihtiyacın yoksa otur kpss çalış ama paraya ihtiyacın varsa ikisini aynı anda yapacaksın
Paraya ihtiyacım yok sürekli alışveriş yapan birisi degilim
Özelden yazar misin
Karar verirdim