Eğitim & Kariyer İstanbul'da hangi̇ üniversitenin ortamı daha güzel ve iyidir? wiwiKumsal Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor fest, konser, parti, aktivt 'bölümüm psikoloji (özel üni ) Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar İstanbul'da HANGİ ÖZEL ÜNİVERSİTE İYİ VE ORTAMI GÜZEL fest, konser, parti, aktivt 'bölümüm psikoloji🌸✨💖😭 İstanbul'da hangi̇ üniversitenin ortamı daha güzel ve iyidir? Cevapla Üniversite Soruları Güzellik Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Mimar Sinan üni 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı. İşte size asıl üniversite seçme kriteri !!! Gelcek böyle tayin edilir gençler 0 1 Yorumla wiwiKumsal +1 yıl BİR İKİ ARKADASIM OLSA DA OKUL HAYATIMDA GÜZEL ANILARIM OLSUN İSTERİM.. o yüzden İŞ HAYATINA GİRİNCE ZOR Yorumla
Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Koç ve Sabancı üniversitesi 1 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Kaç puan aldın Yorumla
xomerfarukyavuzx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeditepe Üni 1 4 Yorumla wiwiKumsal +1 yıl of orası ingilizce ama ya olmasa oraya giderdim Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl O Zaman Koç Üni Yorumla wiwiKumsal +1 yıl oraya beni almazlar OWKDKWJDKWKD Yorumla xomerfarukyavuzx +1 yıl Parayı Verdin mi Her Türlü 😜 Yorumla
MetehanEnni Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Mimar Sinan gayet iyi 0 24 Yorumla MetehanEnni +1 yıl Girdin mi sınava Yorumla wiwiKumsal +1 yıl devlet ama ): Yorumla MetehanEnni +1 yıl Devlet işte Yorumla MetehanEnni +1 yıl Ha özel mi istiyorsun Yorumla wiwiKumsal +1 yıl evet özele geçicem anadoluda oturuyorum ama avrupada da olur medipol sence iyi mi veya maltepe üni gibi kampüsü olan Yorumla MetehanEnni +1 yıl Medipol daha iyi sanki Yorumla MetehanEnni +1 yıl San göre Yorumla MetehanEnni +1 yıl Bir şey sorabilir miyim sana Yorumla wiwiKumsal +1 yıl tabi Yorumla MetehanEnni +1 yıl Sen İstanbul'da mı yaşıyorsun Yorumla wiwiKumsal +1 yıl evet Yorumla MetehanEnni +1 yıl Ooo daha ne olsun Tamam kararlaştırıldı Medipol daha iyi Yorumla MetehanEnni +1 yıl Ben de İstanbul a gelme ihtimalim yüksek Yorumla wiwiKumsal +1 yıl orada mı okudun Yorumla MetehanEnni +1 yıl Yok ya akrabam okudu orada Yorumla MetehanEnni +1 yıl Beğendiğini söyledi Yorumla MetehanEnni +1 yıl Ooo psikoloji diyorsun Yorumla MetehanEnni +1 yıl İnşaalah güzel bir üniversite tutar Yorumla wiwiKumsal +1 yıl instanı ver ordan yazıyım o zaman okul hakkında Yorumla MetehanEnni +1 yıl ernonemecskpal Yorumla MetehanEnni +1 yıl İnsta hesabım Yorumla MetehanEnni +1 yıl Kumsak Yorumla MetehanEnni +1 yıl Kumsal Yorumla MetehanEnni +1 yıl Senin hesabının ismi ne Yorumla
ageof2 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bayburt'ta gel 0 2 Yorumla wiwiKumsal +1 yıl yok anam Yorumla ageof2 +1 yıl Niye ortamı çok güzeldir jsjsjsjsjd hiç buz dolabina ihtiyaç olmaz jsns Yorumla
Tarik67677 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl İzmir daha iyi Eskişehir 0 2 Yorumla wiwiKumsal +1 yıl İstanbul diyorum Yorumla Tarik67677 +1 yıl Bnde sorduğun soruya göre en güzel yerleri soyluyorum İstanbulu bilmem hiç gitmedim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İzmir o zaman 0 13 Yorumla wiwiKumsal +1 yıl istanbullldaaa yok mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eskişehir ya da İzmir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen eğlenmeyi seviyorsun sanırım Yorumla wiwiKumsal +1 yıl arkadaş istiyorum açıkçası ve konser festival balo bu tarz şeyleri hiç bulunmadım ondan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni gezdirecek eğlenecek biri mi lazım sana Yorumla wiwiKumsal +1 yıl ya okulda anılarım olsun arkadaşlrım olsun istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okul dışı gezme tozma arkadaşı olmaz mı 😂 Yorumla wiwiKumsal +1 yıl yani olur tabi ama kızsan ^^ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız gibi duruyorum oradan 😂😂😂😂 Yorumla wiwiKumsal +1 yıl of kardeşim birisine benziyorsun sübyancı veyaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mal mısın sen Yorumla wiwiKumsal +1 yıl gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mala vurmak lazım o zaman 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Mimar Sinan üni
İşte size asıl üniversite seçme kriteri !!! Gelcek böyle tayin edilir gençler
BİR İKİ ARKADASIM OLSA DA OKUL HAYATIMDA GÜZEL ANILARIM OLSUN İSTERİM.. o yüzden İŞ HAYATINA GİRİNCE ZOR
Koç ve Sabancı üniversitesi
Kaç puan aldın
Yeditepe Üni
of orası ingilizce ama ya olmasa oraya giderdim
O Zaman Koç Üni
oraya beni almazlar OWKDKWJDKWKD
Parayı Verdin mi Her Türlü 😜
Mimar Sinan gayet iyi
Girdin mi sınava
devlet ama ):
Devlet işte
Ha özel mi istiyorsun
evet özele geçicem anadoluda oturuyorum ama avrupada da olur medipol sence iyi mi veya maltepe üni gibi kampüsü olan
Medipol daha iyi sanki
San göre
Bir şey sorabilir miyim sana
tabi
Sen İstanbul'da mı yaşıyorsun
evet
Ooo daha ne olsun Tamam kararlaştırıldı Medipol daha iyi
Ben de İstanbul a gelme ihtimalim yüksek
orada mı okudun
Yok ya akrabam okudu orada
Beğendiğini söyledi
Ooo psikoloji diyorsun
İnşaalah güzel bir üniversite tutar
instanı ver ordan yazıyım o zaman okul hakkında
ernonemecskpal
İnsta hesabım
Kumsak
Kumsal
Senin hesabının ismi ne
Fenerbahce univ. gayet harika
Bayburt'ta gel
yok anam
Niye ortamı çok güzeldir jsjsjsjsjd hiç buz dolabina ihtiyaç olmaz jsns
İzmir daha iyi Eskişehir
İstanbul diyorum
Bnde sorduğun soruya göre en güzel yerleri soyluyorum İstanbulu bilmem hiç gitmedim
Tarlabaşı City universty
İzmir o zaman
istanbullldaaa yok mu
Eskişehir ya da İzmir
Sen eğlenmeyi seviyorsun sanırım
arkadaş istiyorum açıkçası ve konser festival balo bu tarz şeyleri hiç bulunmadım ondan
Seni gezdirecek eğlenecek biri mi lazım sana
ya okulda anılarım olsun arkadaşlrım olsun istiyorum
Okul dışı gezme tozma arkadaşı olmaz mı 😂
yani olur tabi ama kızsan ^^
Kız gibi duruyorum oradan 😂😂😂😂
of kardeşim birisine benziyorsun sübyancı veyaaa
Mal mısın sen
gibi
Mala vurmak lazım o zaman 😂
Hepsi iyi