AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kafa hep para kazanmaya yönelik olunca bir b.. kazanılmıyor
Emin ol
Meslekten yanada oldu hicbisey kazanamadimki😂 dedim para paraya yonelik olsun
İnşallah olur
Gözümüz yok
Laf çakıyor diye algılama
Yok yok, sadece demek istedigim Şu an icin bisi basaramadim :) para olsada olmasada, ama iyi bi insan olmayi basardim gibi hissediyorum, fakat daha illersini istiyorum, param olursa busefer sadece iyiligimle kalmicak insanlara maddi yardimcida olabilecegim, oyuzden cok fazla param olursa belki guzel seyler olabilir :)
Ya Sen ne anlatıyorsun
İyi insansın tamam Eyvallah
Parayı bulunca insanlara yardım ederim hayali ile
Tapılacak kadın mı olmak mı istiyorsun
İyisin tamam inandım
Ama seni yolarlar söyliyim
Bırak yardım etmeyi parayla herkes kendi ayakları üstünde durmalı
Parayla yardım olmaz bozar adamı
Belgeselciler çekim yaparken yavru ceylan çitanın ağzındayken ağlaya ağlaya çekim yapıyorlar ilk acemilik zamanlarında
Hayt huty yapsa bağırsalar çita ürker ve kaçar
Adamlar yavruya yardım etmiyor düşün işte kıyas yap
Sen parayı bul kullanmasını bil yeter
O zaman yardımın olcak önce kendine sonra çevrene
Yok parayi bulunca bana kimse yardim etmedi, eger bulursam benim yasadiklarimi baskalarinyasasin istemiyorum, o duygunun nasil oldugunu hisettigim icin, diger insanlarinda o duygudan birazda olsa cikmalari icin biseyler yapmak isterdim, fakat dikkatli kulanmakta tabiki onem var oyle heryerde kulanim bi anda
Eli bos kalmak degil, yeterince oldugu zaman ve cok zordaysa bi yardimim dokunabilirse, o sekilde ,
Zaten bir anda ona buna dağıtmazsın bunu bile bilecek bir zekan var onu demiyorum
Sadece iyi niyetin kullanılır
Ben bu zamana kadar borç verdiğim paraları bir gün gününde vereni görmedim hatta vereni görmedim
Çevrem o bu
Bir benmiyim bu hayatta borç denen şeyi sevmeyen
İş yaptırıp milletin parasını gününde vermezsem yatamam misal
Yardım Ancak borcuna sadık birine yapılır
Ben buyuzden borc vermiyorum artik, annem hala veriyor ve hala ayni seyi yasiyor, guvenilir olsa verirdim ama guvenimi tuketikleri icin istesemde vermiyorum olmuyo, ama bende aynen borc alinca onu odemek icin ellimde geleni yapiyorum, guveni yikmayansarsmaya gerek yok :)
Hangi işi yaparsan yap severek ve en doğru şekilde yap, tabi sonra bunu ticaretle bağla o zaman çok para kazanırsın
Polislik istiyorumdum eskiden 😂 napsam rusvetmi yesem😂🤣🤣 simdi mimarlik bitirdim ama bilmiyorum kafam karisik Şu an icin baska bi meslek lazim gibi
Emniyet müdürü ya da daha ilerisi ic işleri bakanı olabilirsin veya dışarda sonradan özel güvenlik şirketi kurabilirsin. Rüşvet ne alaka anlayamadım doğrusu?
Yurt disinda polisler cok dusuk maas aliyor, oyuzden dedim nasil baska ek para kazanir diye 😂 fakat yukselmek diyorsan burada yukselsende fazla bisey degismiyor ama orada farkliysa ozaman yukselmekte bi secenek olabilir dogru, ya da ek meslek, ama okadar yorgunlugun arasinda ek meslek zor, fakat dogru yukselis aynen maas farkliligi yarata bilir dogru oda olabilir aslinda :)
Ne mezunusun
Mimarlik ama baska bisey istiyorum
Ben de inşaat mezunuydum ama üniforma nasip oldu yani seni süprizler bekliyordur belki
Belkide bende oyle olcam :) uniforma daha guzel dimi hangisini giyiyorsun polismi askermi
Gizleneyim önce 😂
Ikisinin karışımıyım ben 😜
Ha ilginc oylede oluyormu? Ben nasil yapcamki, keske bende turkiyede guzel bi meslegim olsa, nasil yapcam
Jandarmayim ben 🤦♂️
Aklima geldi, ama daha farkli seyler geldi acikcasi :) ama bizim burada jandarma yok 😂 sadece polis, asker var , haha hatta asker yok desekte olur😂 oyuzden aklima geldide cozemedim, bizde fakat ozel polisler var, onlarida nerdeyse hic goremiyorsun :)
O da güzel peki sen büyüyünce ne olcan kuzum 😂
Haha yok ciddiyim hollandada fazla bi askerinyonetim filan birsey yok, zaten rahat kadinda erkekte gidip yazilabiliyor, askerlik yok gibi, araclarini tek bi kez gordum baskada hic gormedim, ozel polis derken sey oluyor ya ona filimlerdeki gibi degil, siyah giyorlar o daha ozele giriyor, ama asker polis karisimi birsey yok, o siyahta genelde narkotik filan o tarz seylerde önemli seylerde geliyor, :)
En büyük hayalim hep narkotikte çalışmaktı 😂 bu mal bir harika dostum demeliydim
Es. cort luk tabi ki
Popçu
Ticaret