Ailem yoksul ve kariyerli dayılarım yok kamuda sınavları geçersem işe alınır mıyım? Güzel bir kızım, kumralım ve mavi gözlüyüm, burnum kalkık, belim incecik özel sektör bunlara dikkat eder mi? Gideceğim okulda adı olmayan bir yer olur…
Ailem yoksul ve kariyerli dayılarım yok kamuda sınavları geçersem işe alınır mıyım? Güzel bir kızım, kumralım ve mavi gözlüyüm, burnum kalkık, belim incecik özel sektör bunlara dikkat eder mi? Gideceğim okulda adı olmayan bir yer olur…
kolay iş olsun istersen özel sektor, garanti olsun istersen devlet ama devlette atanamazsan yıllarca sürünürsün. burada çok dert yanan gördüm atanamadığı için hayatını kuramayan ve kendini kötü hisseden.
iibf yerine farklı alanlara yönel, zor işlere yönel öğren çabala, bir süre sonra onlar da kolay gelecek.
Cevap
2Cevap
özel sektör iş yapmana para getirmene vs dikkat eder görünüşe dikkat eden tek yer pavyonlar hadi görüşürüz
Yani nerden başlayıp nereye gelmişsin. Fiziğin ile nasıl bir işe girmeyi planlıyorsun. Ayrıca bende seninle aynı durumdaydım. atandım
Mankenlik ajansina da basvurabilirsin
saglık ile ilgili bölümlere yönel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?