Ben yurt dışında resim sanatları ve öğretimi okuyorum, ilk yılım bitti. Gecen yıl bölüm yazarken Grafik tasarım da yazmıştım, ikisinden de kabul aldım. Ama bana daha çok imkan sunacağını düşündüğüm için bunu okumaya karar verdim (Ressam, öğretmenlik, akademik işler ve tasarımı da kapsayan bir bölüm olduğu için).. ama sanki aklım diğer bölümde kaldı gibi..
(Okuduğum bölümü seviyorum, bana daha çok imkan sunacağını biliyorum ama bir yandan da aklım diğerinde kaldı)
(Okuduğum bölümü seviyorum, bana daha çok imkan sunacağını biliyorum ama bir yandan da aklım diğerinde kaldı)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba, bence okuduğunuz bölümden devam edin ama diğerini halen okumak istiyorsanız yaşınız da genç yani yeniden lisans okursunuz veya yüksek lisansını okursunuz diğer bölümün de. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
çok teşekkür ediyorum görüşünüz için.. Grafik tasarım kursuna gidip sertifikasını da alabilirim aslında
Rica ederim. Tabii ki o da mantıklı bir seçenek.
😊🙏🏻
Sevdiğin işi yap laflarını boş ver hangisşnden para kazanacaksan onu yap
şu an okuduğum sanırım.. çünkü her ikisini de yapma imkanı sunuyor bana..
ama daha zor.. diğer bölümde sadece tasarım yapılıyor… biz ize burada kitabını hem kendisini yazıp kem kapağını tasarlıyoruz.. hem psikoloji dersi görüyoruz hem heykeltraş resim