Kamplardan ilerle kafama girmiuo diye bir sey yok caba vermrden mat olmaz ozellikle tyt mat ilyas gunes, mert hoca, biyikli matematik bu kanallardan birini sec kitaplarini al yanina baska kitaplar al cöz alanini blm ama
0
41 Yorumla
Soran
+1 yıl
şu an bile çözüyorum ama kafama girmiyor anlamıyorum temelim hiç yok 12 sınıfım 10-20 tane anca matematik sorusu çözmüşümdür
Ya butun sene Tyt calisicaksin tabikide gelir ama sistemli bi sekilde calisman lazim mesela sana uygun olmayan kaynak kullanma once kolay orta zor diye gitmen lazim
Destek matematik var geometri mert hoca var Şenol hoca 2024 kamp var bide Bide 2023 geometri mert hoca aldım ama geometri hem Tyt hem ayt nasıl yapayım geri versem mi
Mat icin olabilir belki ama sosyal mesela cografya icin cografyanin kodlari tarih icin benim hocam turkcenin dil bilgisi kadir hocaya bak benim hocamda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kamplardan ilerle kafama girmiuo diye bir sey yok caba vermrden mat olmaz ozellikle tyt mat ilyas gunes, mert hoca, biyikli matematik bu kanallardan birini sec kitaplarini al yanina baska kitaplar al cöz alanini blm ama
şu an bile çözüyorum ama kafama girmiyor anlamıyorum temelim hiç yok 12 sınıfım 10-20 tane anca matematik sorusu çözmüşümdür
Tamam daha cok sure var sen bana alanini soyle neysin sayisal ea sozel hedefin ne
Alanım dil ama YDT Ayt girmiyeceğim sadece TYT gireceğim hedef 300+
Ozamn işin kolah
Gelir mi şimdi başlasam 300+ yani hiç temelim yok bomboş temel
Ne yapiyosun Şu an elindeki kitaplar ne mesela
Ya butun sene Tyt calisicaksin tabikide gelir ama sistemli bi sekilde calisman lazim mesela sana uygun olmayan kaynak kullanma once kolay orta zor diye gitmen lazim
Mert hocanın 2023 kamp Tyt var onun soru bankası var Şenol hoca var 1-2 çıtır çerez var antrenman mat 1-2 var aktif matematik var
Ilk once aktif coz cabuk bitir ama sonra senol hocanin kitaplaeini bitir sonra mert hocaya gec
Destek matematik var geometri mert hoca var Şenol hoca 2024 kamp var bide
Bide 2023 geometri mert hoca aldım ama geometri hem Tyt hem ayt nasıl yapayım geri versem mi
Senin icin en onmelisi Şu an tyt mat sosyal Turkce halledersin
Ama hiç bi bilgim yok onun için kamp videosu izliyorum öğrenmeye başlıyorum
Ayn mat sos hallettim mi gerisi basit doping hafıza almayı düşünüyorum onun içinde
Ya bence hemen geo baslama ilk once tyt mat ilerlet sonra bakarsin duruma gore bem bi EA olarak baslamadim mesela
Bence doping falan alma para tuzagi youtubedeki hocalar cok iyi
Hemen başlama düşünmüyorum az biraz ilerleyeyim öyle ama ben Mert hocanın kitabını aldım ama Tyt ayt yazıyor geri versem mi ayt için de var
Konulari ayni zaten 2 3 konu fazla ayt de kendim bilirsin
Doping hafıza soru çözme şansın var bide konu anlatıyor hepsi bi arada güzel buluyorum ben
Mat icin olabilir belki ama sosyal mesela cografya icin cografyanin kodlari tarih icin benim hocam turkcenin dil bilgisi kadir hocaya bak benim hocamda
Yani geometri Tyt ile ayt aynı mı kitapta yoksa Tyt ile ayt aynı mı soruluyor sorular
Ya belli bi yere kadar tyt ayt ayni ama kati cisimler falan ayt onlar mesela oralari calismaxsin
Sosyal fen felan hep ne kadar çok çalışırsan kodlarsan kafanda kalır benim için ilk matematik sonra Türkçe sos fen
Ama bence senol hocayi alsan geo daha iyi olur
Yani hoca diyor mu bura ayt felan
Der sen kendinde arastirabilirsin
Farketmez o kitabında alırım
Kitaplari iyice arastirip al bak bem mezuna kaldim bu seme hep tyt mat yuzunden oldu kendime uygun olmayam kaynaklari aldim
Yani en iyi kaynaklar bunlar daha iyileri var mı bilgim yok ama kaynaklarım iyi
Kaynaklar guzel ama sen gidup ilk mert hocanin kitaplarini cozup sonra senol hocadan cozersen bi si. ke yaramaz dogru sira ile cozmek onemli
Nasıl yapayım o zaman ig varsa daha iyi olur burdan yazmayalım
Ig yok bende burdan yaz istek at bana
Seviyem. Uygun değilmiş
Gizliden cikman lazim ozamb
Nasıl çıkılıyor
İg nasıl kullanmıyorsun yaa
Hic bi fikrim yok
Istek atamiyo musun bana
Senin xper 5 benim 1 onun için olmuyor ig lazım
Emir mi senin
Mesaj atamıyorum işte
Tamam ben aticam