Neden özel üniversiteleri tercih ederler?
Nişantaşı üniversitesi mesela?
Neden özel üniversiteleri tercih ederler?
Nişantaşı üniversitesi mesela?
İstanbul'da devlet üniversitelerinin puanı yüksek, başka şehre gitsem yine bir dünya masraf olacak diye düşünen İstanbul'da yaşayan öğrenciler %50-%25 burslu okumayı tercih ediyor. Bazı öğrenciler zaten hiçbir şekilde devlet kazanamadığı için parası da varsa özelde okuyor. Yüksek puanlı öğrenciler de kontenjanlar daha az ve bazı imkanlar daha fazla olduğu için tercih eder.
Devlet üniversitesini kazanamadıkları için, ortam için veya iş garantili üniler var onun için okurlar. Ama onlar çok küçük bir azınlık. Genel olarak devlet ünisini kazanamadıkları için paraya kıyıp özele gidiyorlar
Nişantaşı üniversitesine giden öğrenciler genelde sorunlu arıza tiplermiş. Madde bağımlıları çokmuş. Bütün özel üniversiteler mi öyle? Digerler nasıl?
O ne ya 😂😂😂 Özel üni deyince benim aklıma koç üniversitesi falan geldi. Nişantaşı üniversitesi zaten baba parası yiyen ve gelecekte babasının koltuğuna geçecek çocukların sırf diploma alabilmek için okuduğu bir yer
Ben gittim Nişantaşı üniversitesine. Okul zaten herkese %75 burs veriyor yani diğer okulların yarı fiyatına. Ve birsuru öğrenci %100 burslu. Yani hiç de zengin bir yer değil zengin çocukları da var ama çok az
Hırsız it kopuk da var
Cevap
3Cevap
Devlet üniversitesini kazanamayanlar özele gidiyor özel zaten puanla değil parasını verenle yürütülüyor.
Nisantasi çok kötüymüş duydum
Hangi anlamda? Öğrenciler olarak mı?
Sınıftaki öğrenciler bana saldırdı, işkence yaptılar gasp ettiler, taciz ettiler öldürmeye çalıştılar, zorla evime girip hırsızlık yaptılar. Hırsız, madde bağımlısı, torbacı doluydu moda tasarımı bölümü. O sapıklar yüzünden okula gidemiyordum, beni her gün takip ediyorlardı param için. saldırıdan sonra okulu bıraktım
Bu hangi unide yaşandı
Polise neden şikayet etmedin
Nişantaşı üniversitesi. Tehditleri hala devam ediyor, şikayet edemedim bilincim kapalıydı ve sonra tehditleri devam etti. O kadar kötü işkence yaptılar ki hafıza kaybı yaşadım uzun süre
Sen Nişantaşı üniversitesi ile ilgili neler duydun
2019 senesinde 7500 liraydı yıllık ücret. Okul bütün öğrencilere %75 burs veriyor, bir çoğu %100 burslu öğrencilerin. En ucuz vakıf üniversitesi
Puanları daha düşük imkanları iyi
Milletin parası var çünkü
Orası üniversite değil ki mankenlik ajansı 😂
Nişantaşı üniversitesi mi?
Evet
Neden öyle dedin? Ben oraya gittim madde bağımlısı sapık doluydu torbacı öğrenciler bile vardı ama evet havalı manken gibi kızlar da çoktu
hava için ya da devleti kazanmadıkları için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?