Yurt dışı üniversitelerinden kabul aldığım için neden dalga konusu oluyorum?

Merhaba ben 18 yasindayim ve bu yil universite sinavina girmistim ailem benim yurtdisinda okumami istemisti ve TOEFL, İELTS, SAT vs. Sinavlara Girip 4 üniversiteden kabul aldim oxford, stanford, cambridge ve nyu daha sonra eski sinifimdan olan insanlar bana gonderme olarak twitter hesaplarindan “birileri ailesinin parasiyla sanki kendi başarısıymis gibi yurtdisinda okuma sansini kazanmis yazik” aynen bu sekilde tweetler atmaya basladilar fakat burada ailemin parasini geciyorum benim lisedeki 5 sene boyunca 70 alti notum yoktu okulun 1. Ogrencisi bendim ama o insanlar bunu kopya olarak algilayip beni dalga konusu yaptilar. Onlarla duzgunce konusmaya calistigimda “biz burada surunelim sen mis gibi anne baba parasiyla yurtdisinda hayatini yasa benim ailem mimar pilot olsaydi dunyanin en iyi 20 universitesinden bile kabul alirdim” tarzi seyler soylemeye basladilar ve bunlar arkadas ortaminda beni dalga konusu yaptilar fakat benim onlarla hicbir sekilde alip veremedigim bir sey yoktu hatta onlarla cok iyi anlasirdim okul bitince neden beni bu sekilde malzeme yaptiklarini asla anlamiyorum 2 gundur durmadan agliyorum moralimi hevesimi alt ust ettiler etrafimda arkadasim kalmadi bu yilin sonunda gidiyorum ama bunu yapan kisilerin benim eskiden arkadaşlarım oldugunu hatirlayinca cok uzuluyorum benim bu durumda asla bir sucum yok

Yurt dışı üniversitelerinden kabul aldığım için neden dalga konusu oluyorum?