Eğitim & Kariyer Evde tercümanlık yapabilir miyim? mysticastar Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben saat 5ten sonra müsait oluyorum Ne kadar vaktimi alır ve kadar kazanırım Evde tercümanlık yapabilir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Tersy Takip Et FenomenMaster Yaş: 47 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Karşı komşum yapıyor ama o üretim ile ilgili teknik altyapısı var, firma o yüzden ona muhtaç kalmış. İşe göre değişir bu. 1 1 Yorumla mysticastar +1 yıl İnş bende dil öğrendikten sonra bulurum is Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı. Yapabilirsiniz 0 0 Yorumla
Arjino Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 36% +1 yıl Ne için kim için yapacaksın 0 4 Yorumla mysticastar +1 yıl Kendim için ingilizce alanında gelistikten sonra tercümanlık yapıp para kazanmak istiyorum Yorumla Arjino +1 yıl Yeminli tercümanlar ile işbirliği yaparsan kazanırsın Yorumla mysticastar +1 yıl Sorun yok yaparım elimden gelen çabanın en iyisini gösteririm ama saat 5 ten sonra müsait oluyorum kesin iş imkanım olur mu ona göre kursa yazılıp ingilizce öğreneceğim Yorumla Arjino +1 yıl Şöyle söylim sana yeminli tercümanlar iş oldukca sana yollar o işten cümle başı paranı alırsın hep hergun olacak birsey değil zaten bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Karşı komşum yapıyor ama o üretim ile ilgili teknik altyapısı var, firma o yüzden ona muhtaç kalmış. İşe göre değişir bu.
İnş bende dil öğrendikten sonra bulurum is
Yapabilirsiniz
Ne için kim için yapacaksın
Kendim için ingilizce alanında gelistikten sonra tercümanlık yapıp para kazanmak istiyorum
Yeminli tercümanlar ile işbirliği yaparsan kazanırsın
Sorun yok yaparım elimden gelen çabanın en iyisini gösteririm ama saat 5 ten sonra müsait oluyorum kesin iş imkanım olur mu ona göre kursa yazılıp ingilizce öğreneceğim
Şöyle söylim sana yeminli tercümanlar iş oldukca sana yollar o işten cümle başı paranı alırsın hep hergun olacak birsey değil zaten bu