Ya da oynanan oyun başına mı bir miktar para alınıyor ayrıca belli bir süre oyunculuk eğitimi+üniversitede tiyatro bölümünü seçerek ek iş olarak devret ya da özel tiyatrolarda çalışabilinir mi? Yetenek ve tip var ayrıca.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
aylık ücret verilmez diye tahmin ediyorum. oyun başına verecekleri para da 5 bin falandır
Çok iyi bir üniversite öğrencisi için fakat annem sütümü haram ederim dedi ckflckb tip, yetenek vs hepsi varda annem engelini aşamadım maalesef
annen kısmen haklı :))
sadece tiyatroya yönelirsen aç kalırsın. mutlaka hobi olarak devam etmelisin annenin sözünü dinlemek zorundaysan. sonrasında başarı durumuna göre belki o da fikir değiştirir.
Zaten ek iş olarak düşünüyorum ben ama annem benim netflix dizisinde oynayacağımı falan sanıyor galiba ndkfkgfh
al iki bilet de tiyatroya götür kadını sen de :))
Ben bile 4 aydır gitmiyorum annem gitmez zaten biraz asosyal (hatta mecburi asosyal dizleri ağrıyor geçen gün iki dk yürüyüş yaptık akşamına kalbi sıkıştı 5 gün hastanede yattı)
çok geçmiş olsun. internetten izleyebilirsiniz ferhan şensoy'un oyunlarından. sever bence :))
Kanal 7 esaret mi cesaret mi neyse o diziyi izliyor iştahlı iştahlı :D bir denerim ama normal bir YouTubeden video izlerken bile amannn sendee şu yutubır mı putubır mı infolsır mı neyse para kazandırıp duruyorsun aç bir akasya durağı izleyelim diyor ama :)
akasya durağı mı :D
şeyi sorsana annene; izlediğin dizideki oyuncuların anneleri oyuncu olmalarına izin vermeseydi ne izleyecektin diye :))
Cidden ya benide bir ara bağımlı yaptı sabah kahvaltıda bir bölüm akşam yemekte bir bölüm akasya durağı izlerdik birgün ama ne zaman hatırlamıyorum lisede kimya sınavım vardı o gün sınava çalışmak yerine annemle akasya durağı izlemiştik sınava dair tek bilgim usman ağanın maddeye düşüp müptezel olmasıydı ncjgkcbl ders çalıştır diye gelen arkadaşlarıma akasya durağını anlatırdım
Küçükken drama eğitimi aldırmıştı birde bu kadın bana madem sütünü haram edecektin ne diye çocukken heveslendirdin de drama eğitimi aldırıp pambık prensesi oynattın be kadın diyesim geliyor ama annem sonuçta
gülümsettin :))
bana hiçbir güç akasya durağı'nı izletemezdi galiba
Neden ki? Umarım kötü bir şey olmamıştır.
annen kendini geliştirmeni isteyen biri belli ki ama korumak da istiyor seni. kararı net olduğu için aniden değişmez. bu yüzden sürekli tavizlerle ilerlemen gerekiyor. zamanla değişecektir zaten kararı.
yoo kötü bir şey olmadı. sadece sevmiyorum öyle dizileri. kendi aralarında takılıyorlar ilkokul müsameresi gibi :))
Sırf onlar istiyor diye sayısal seçtim, ortalamamı 96 yaptım okul birincisi olacaktım kaybettim son anda ben hep onların istediğini yaptım bir defa kendim için bir şey istediğimde sütünü haram etti, öbür dünyanı yakma eğer ben ölünce oyunu olursan iki yakanı bırakamam hem o dünyada hem bu dünyada dedi ertesi gün hastaneye götürdüm annemi biliyorsun rahatsız orada dedim ki masustan anne o kadar getirdik şimdi izin veriyor musun oyuncu olmama dedim hafif yumuşadı gibi oldu eve gelince işte yeğenim yeni 2 aylık mı ne ayağı hiç durmuyor o topçu olur halası oyuncu dedi bende gaza geldim yeğenimle piyasanın içinden geçeriz dedim saçmala kızzz dedi okuyup adam okuyum deme zaten dedi kaldım öyle :))
Bende korktum mckfkv annene bir şey oldu sandım vicdan azabı çektim o kadar annemden bahsedince ben seviyorum galiba ya çocukluğuma götürüyor bende şu yeni nesil kırmızı oda, yalı çapkını, camdaki kız gibi filmleri hiç izlemedim sevmiyorum annemlerde izletmiyor Allahtan jfjfkgbl
Geçenlerde bir ablaya numeroloji baktırdım gerçekten biliyor herkesin mesleğini bana ne çıktı biliyor musun oyunculuk çıktı ben iyice gaza geldim birde beni tiyatrodan oyunculuk için aradılar çağırdılar bayağı annemle konuştum gideyim mi diye annem işte o gün sütümğ haram ederim vs dedi kaldım
annen eğlenceli biri sanki :))
üniversitede misin yoksa sınava yeni mi girdin
son iki mesajını görmeden yazmıştım son yazdığımı. ne alaka deme sakın :D
Yok demedim :) annem eğlenceli film gibi kadın ama çok inat babamı ikna ettim tiyatroya zaten babam karışmaz annem bizim evin dominant kişisi zaten
Bu sene gireceğim sınava
ben bu sene girmişsindir diye düşünmüştüm. umarım güzel bir yer kazanırsın
Umarım çok istiyorum gerçekten umarım seninde hayatında istediğin bir şey varsa eğer hayırlıysa gerçekleşir 😊
teşekkür ederim :)