Bugün babamla birlikte amcamın iş yerine gittim yaz tatili babam da bana bundan sonra burada çalış abimde orada çalışıyor neyse bugün biraz çalıştım yemek geldi yemek yedik sonra orada ki 1 çalışan yemek yedikten sonra tabakları kaşıkları vs hepsini bana yıkattı bir de benim başımda duruyordu bana şöyle yıka diye kızıp bağırıyordu bir de yıkatana kadar bana hep aptal dedi. Sizce beni ilk günden bu kadar çalıştırması normal mi? 2-3 iş daha yaptırdı bugün bana bundan sonra.
Güncellemeler
+1 yıl
Yaz tatili geldi ailem çalışmamı istiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tanıdığın yanında çalışılmaz.
Ne yapayım peki hep böyle yaparsa yarında oraya gideceğim babam bana her gün git oraya çalış iş öğren dedi 18 yaşındayım
18 yaşındayım ailem küçükken beni çok elbebek gülbebek olarak büyüttü özgüvenim de yok bir de kekemeyim şimdide bir yerde çalışmamı iş yapmamı istiyorlar ama bana güvenmiyorlar babam bana seni başkalarının yanında çalıştırsam sana güvenmiyorum ben seni biliyorum seni ezerler diyor
Bu yüzden babam amcamın iş yerinde çalışmamı istiyor tanıdık onlar en azından yabancılardan daha iyi diyor 1 abim var 22 yaşında oda bu yıl amcamın iş yerinde çalışıyor
Bir de ben kekemeyim babam bu yüzden de beni yabancıların yanında çalıştırmaya göndermiyor bana sen konuşamıyorsun seni ezerler diyor babam
Oraya gidip ne iş yapacağım da belli değil bugünkü o beni çok çalıştıran oradaki çalışan bugün babama buna iş vereceğim yapsın her işi yaptıracağım dedi babamda bir şey demedi bana her işi yap dedi
Önceden konuşulup seni buna teşvik ediyorlar.
Önceden planlanan bir şey bu.
degil bence
Ne yapayım peki hep böyle yaparsa yarında oraya gideceğim babam bana her gün git oraya çalış iş öğren dedi 18 yaşındayım
18 yaşındayım ailem küçükken beni çok elbebek gülbebek olarak büyüttü özgüvenim de yok bir de kekemeyim şimdide bir yerde çalışmamı iş yapmamı istiyorlar ama bana güvenmiyorlar babam bana seni başkalarının yanında çalıştırsam sana güvenmiyorum ben seni biliyorum seni ezerler diyor
Bu yüzden babam amcamın iş yerinde çalışmamı istiyor tanıdık onlar en azından yabancılardan daha iyi diyor 1 abim var 22 yaşında oda bu yıl amcamın iş yerinde çalışıyor
Bir de ben kekemeyim babam bu yüzden de beni yabancıların yanında çalıştırmaya göndermiyor bana sen konuşamıyorsun seni ezerler diyor babam
Ne yapayım peki hep böyle yaparsa yarında oraya gideceğim babam bana her gün git oraya çalış iş öğren dedi 18 yaşındayım ailem küçükken beni çok elbebek gülbebek olarak büyüttü özgüvenim de yok bir de kekemeyim şimdide bir yerde çalışmamı iş yapmamı istiyorlar ama bana güvenmiyorlar babam bana seni başkalarının yanında çalıştırsam sana güvenmiyorum ben seni biliyorum seni ezerler diyor Bu yüzden babam amcamın iş yerinde çalışmamı istiyor tanıdık onlar en azından yabancılardan daha iyi diyor 1 abim var 22 yaşında oda bu yıl amcamın iş yerinde çalışıyor Bir de ben kekemeyim babam bu yüzden de beni yabancıların yanında çalıştırmaya göndermiyor bana sen konuşamıyorsun seni ezerler diyor babam
Oraya gidip ne iş yapacağım da belli değil bugünkü o beni çok çalıştıran oradaki çalışan bugün babama buna iş vereceğim yapsın her işi yaptıracağım dedi babamda bir şey demedi bana her işi yap dedi
Ne yapayım peki hep böyle yaparsa dün babam bana yarın oraya git çalış dedi ama ben bugün gitmedim babam bana her gün git oraya çalış iş öğren dedi ben 18 yaşındayım ailem küçükken beni çok elbebek gülbebek olarak büyüttü özgüvenim de yok bir de kekemeyim şimdide bir yerde çalışmamı iş yapmamı istiyorlar ama bana güvenmiyorlar babam bana seni başkalarının yanında çalıştırsam sana güvenmiyorum ben seni biliyorum seni ezerler diyor Bu yüzden babam amcamın iş yerinde çalışmamı istiyor tanıdık onlar en azından yabancılardan daha iyi diyor 1 abim var 22 yaşında oda bu yıl amcamın iş yerinde çalışıyor Bir de ben kekemeyim babam bu yüzden de beni yabancıların yanında çalıştırmaya göndermiyor bana sen konuşamıyorsun seni ezerler diyor babam