Ofis asistanları diğer çalışanlar tarafından küçümsenir mi?

Ben Pazarlama Uzmanıyım, aynı zamanda bir süre Satış Yöneticisi ve Gayrimenkul Danışmanlığı yaptım. Bu sektörlerin tümünde prim sistemi ile maaş algoritması izleniyor, haliyle aylık net bir gelir elde edilmiyor. Ben de biraz maddi açıdan sıkıştım. Bundan dolayı net bir aylık maaşı olan meslek arayışına düştüm. Kendi alanımda ilerlemek istiyorum yani bilgim olduğu konularda ama bu alanda sabit maaş dahilinde yapabileceğim tek şey ofis asistanlığı... Öyle millete hizmet edemem açıkçası. Bugün bir yerle görüştüm, büyük bir gayrimenkul şirketi. Yine aynı ad altında ama bir nevi ofis yöneticiliği diyebiliriz. Öyle iş istediğim gibi çay servisi, temizlik falan yok. Masabaşı, gelen aramalarla ilgilenmek, dosya evrak girişleri vs. Ama aralarında diğer çalışanlar beni ezer mi bilemedim, böyle bir şey çok zoruma gider. Sonuçta hem onların meslektaşıyım, hem de uzmanlık ve yöneticilik alanında yer aldığım için doğal olarak haklıyım. Ofis Asistanlığı elbette küçüksenecek meslek değil ama ne bileyim... Sormak istedim.

Küçümsenir
Küçümsenmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Ofis asistanları diğer çalışanlar tarafından küçümsenir mi?